Last news in Fakti

15 Март, 2021 12:29 37 677 43

Жената на Орхан Мурад го зарязала заради пари

  • орхан мурад-
  • шенай мурад-
  • брак-
  • пари-
  • парични проблеми-
  • семейни проблем-
  • развод

Скандалите между родителите на тийнидола Сузанита не били от скоро

Казват, че когато бедността чука на вратата, любовта скача през прозореца. Горе-долу така е станало и в музикалното семейство на Орхан и Шенай Мурад. Само преди дни стана ясно, че краля на фолк баладите е пред развод с красивата си съпруга, след близо 20-годишен брак, който минаваше за безоблачен, пише таблоидът "Уикенд".

Скандалите между родителите на тийнейджърския идол Сузанита не били от скоро. Досущ като два остри камъка певецът и жена му намирали повод за кавги ежедневно, в това число и заради скандалния имидж на малката си щерка. Таткото настоявал да бъде по-консервативен тип момиче и да заляга над учението, докато майката стимулирала всякакви публични изяви на малката Сузи. След обявяването на извънредното положение преди година и затварянето на концертни зали и заведения положението станало емоционално нетърпимо и безпарично.

Орхан Мурад се чудел как да издържа семейството си, защото участията изведнъж секнали. Поканите за частни партита се броели на пръсти. Приятели му звънели по телефона, за да отказват ангажименти, притеснени от разрастващата се пандемия. Обяснявали, че са в трудно положение и не могат да му осигурят „поле за изява”.

Лятото на 2020 г. било сред най-тежките финансово за певеца. Върху раменете му тежала изхранването на цялата фамилия. Орхан покривал всички разходи на Сузанита и на кака ѝ Александра. Обезпечавал от към всякакъв вид битовизми съпругата си, която се опитвала да върти дребен бизнес с магазин за дрехи и да си докарва някой лев като шофьор на такси. Отчаяна от финансовото положение на главата на семейството, в началото на януари 2021 г. тя пуснала обява в интернет със съдържание: „Предлагам почасово гледане на деца. С много любов, грижа и забава”. Вместо да бъде засипана с оферти, госпожата получила гневни коментари от жени, които твърдели, че не искат детегледачка, която да учи малките на разврат и която собствената си дъщеря не е могла да възпита правилно. Тези думи много наранили чувствителната Шенай, казват близките ѝ.
Около новогодишните празници двамата съпрузи тотално се изпокарали. Участия нямало никакви, а единственият финансов приход била заплатата на Орхан от Кърджалийския театър, където той се изявява като музикален ръководител, а понякога бил канен и на участия в спектакли.

Шенай, която също е певица, живеела на принципа „Чуждото е общо, моето си е мое”, когато ставало въпрос за финансова подкрепа. Блондинката не изпускала повод да намекне на известния си мъж, че трябва да се организира и да бъде по-активен. Критикувала го, че се събира на по чашка с приятели, а не намира начин да изкарва пачки като едно време. Упреците идвали в повече на изпълнителя на „Хиляди слънца”. Двамата започнали да се заплашват с развод. Един ден седнали на масата и се разбрали, че повече не могат да живеят под общ покрив. Инициатор за раздалата била Шенай. Блондинката била убедена, че може да се справя и сама в живота. Покрай Орхан имала създадени доста контакти. Познавала се с бизнесмени от ресторантьорския бранш, по чиито партита била пяла заедно с мъжа си. Вярвала, че все ще се намери приятел, който да ѝ подаде ръка.

Сузанита и кака ѝ Алекс, която в момента е бременна и чака първата си рожба, застанали на страната на майка си. Изпълнителката на „Луцифер и Буда” била убедена, че за напред ще изкарва доста по-сносни хонорари от сегашните. Тя се хвалела, че може да се справя и сама, въпреки че реализацията на нова песен и клип излизала няколко хилядарки.
Шенай не можела да се примири с мисълта, че предстоят години на лишения, защото краят на пандемията така и не се виждал. Единственото нещо, което пълнело сърцето ѝ с надежда за добро било, че скоро ще има внук.

Орхан Мурад и Шенай сключват граждански брак през септември 2002 г. Плод на любовта им е е скандалната Сузанита. Преди това и двамата имат горчив опит с бившите си половинки. Шени е изоставена от бащата на Александра с малко дете на ръце. Орхан пък е обран до шушка от Антоанета, жената, с която дълго време живее на семейни начала. Хитрушата успява да измъкне под носа му 350 000 долара, а след това да избяга в чужбина. Сърцето на Мурад е тотално разбито от случката. Предаден, изоставен и беден, той няма сили да твори музика. Почва почти от нулата с помощта на приятели. Запознава се с Шенай и без колебание ѝ предлага брак, убеден, че това е точната жена за него.

„Прежалих всичко, не искам да се сещам за това същество – Антоанета. Радвам се, че макар и по този начин, се отървах от нея. Бях добър, наивен, спасявайки я от глад и мизерия в началото на нашата връзка, съм си мислил, че до мене имам човек. Уви, сбъркал съм. Слава Богу, че така стана, защото сега животът ми е съвсем друг и съм наистина щастлив. Щастлив съм, че имам сегашната си жена – Шени и семейството, което създадохме. Имам малко, но истински приятели, на които мога да разчитам – и те на мене надявам се, супер много и верни почитатели, на чиято любов също се радвам и няма какво да желая повече”, е заявявал в свои интервюта бащата на Сузанита.

За съжаления втората му сериозна връзка също претърпява крах. Очаква се разводът да стане факт по взаимно съгласие, но вероятно ще има делба.
В пристъп на ярост Шенай е изтрила всичките общи снимки във фейсбука си, без да запази копия. Орхан пък публикува само баладични песни, а в статуса му все още пише че е женен.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 46 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичко паричко

    156 4 Отговор
    Така е. Като има парички идват. Като понамалеят почват да се отдръпват.
  • 2 Пари им дай на, такива

    96 5 Отговор
    И им гледай сеира...!
  • 3 Иван

    153 3 Отговор
    Дъщерята явно прилича на майка си(разюздена и унизително аморално поведение).Жалко за човека!
  • 4 жалко за

    215 9 Отговор
    Орхан Мурад, че е типичният представител на белият мъж в Европа - интелигентен, възпитан, притежаващ талант с който почтенно си вади хляба. И тук се намесва феминизацията. Да го вкара в ролята на осеменител, плащащ всички прищевки на съпругата и семейството си. Никой вкъщи да не зачита мнението му, и в момент на слабост, и невъзможност да изкарава пари, всички вкупом да му се нахвърлят като глутница псета. Където замина благодарността, натам отиват и "истинските мъже"...към изчезване.

    Коментиран от #7

  • 5 ГРАД КАЗАНЛЪК

    7 38 Отговор
    ами лошо че вече няма да са заедно но както се пееше в една ЛЕГЕНДАРНА класика на госпожа ПРЕСЛАВА и господин МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ права е жената знае си цената на на
  • 6 Няма такава простория

    8 60 Отговор
    Орхан Мурад шофьор на такси!!! Той не беше ли незрящ по рождение

    Коментиран от #9, #33, #35

  • 7 Петър

    22 5 Отговор

    До коментар #4 от "жалко за":

    То в статията по-скоро става дума за "истинските жени" :)
  • 8 фгк

    33 5 Отговор
    Абе ваксинирвайте ги и да се приключва, какво ни занимавате с проблемите им.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 аааа

    83 0 Отговор
    Тая много си е повярвал. Благодарение на Орхна Мурад изобщо някой разбра, че съществеа. Сега на тия години нито работа ще си намери, нито нов мъж. Да не говорим за богат....

    Коментиран от #11

  • 11 Бройкаджията

    49 0 Отговор

    До коментар #10 от "аааа":

    Тя няма,но щерките ще намират и ще има и за мама да прилага нещо.Било то пари или ...й
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Жалко

    63 0 Отговор
    Първата му жена му открадна парите по най-подлия начин, а тази го напуска, след като е в затруднено положение.
  • 16 А бе

    64 2 Отговор
    Като гледаш щерката може да си извадиш извод и за майка й. Крушата не пада по -далеч от дървото.

    Коментиран от #40

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 дявола

    47 2 Отговор
    Жени които търсят пари и материални облаги винаги остават после на улицата
  • 20 Авс

    39 1 Отговор
    Ами, много жалко! Не му върви на Орхан Мурад с жените. Все хиени му се падат. Пък за дъщеря му, просто нямам думи.
  • 21 Чебурашка

    40 1 Отговор
    Имах честта да се запозная преди две години с Орхан, много готин пич но за съжаление жена му хич не ми се видя читава, да не говорим че изобщо не може да пее а явно си мислеше може и проваляше Орхан в припевите. Жалко за късмета на един готин човек!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Гост

    30 0 Отговор
    боклукът си е боклук независимо дали е в чувал или булченска рокля
  • 24 Мухаха

    23 0 Отговор
    А га ядохте кюфтетата що нИ рИвахте, а сега стенкяте, м?
  • 25 незнайко

    21 0 Отговор
    ПАРИТЕ са разковничето на ХУБАВИЯ живот !!! Сега ще бъде отново ограбен но вече е на възраст и това е големия му проблем !!!
  • 26 И сегаааа

    23 0 Отговор
    Ще бръмчат зардно с малката
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Грую

    17 2 Отговор
    Рекли са хората: "Да дадеш на жена пари е все едно да дадеш на луд пушка" и като свършат "мунициите " разбира се свършва и стрелбата или както пък имаше една друга максима: "Свършиха парите - свърши любовта" !
  • 29 айдеде

    4 9 Отговор
    Разводът едва ли е само заради парите. Всичко си има две страни като монетата. Като са млади има бурен секс да ги сдобрява, като минат годинките полека-лека няма какво да ги сдобрява и мъжа търси утеха в чашката и приятелите. Грозното е, че търси вина само в жена си. Никой не е идеален.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 sds

    7 0 Отговор
    Имаш ли парички обичан си от всички
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Съдията Дред

    8 0 Отговор
    Милионер към съпругата си - Мила, ако се разоря, ще продължаваш ли да ме обичаш
    Съпругата, - Да мило, и много ще ми липсваш.
  • 35 ХХХХ

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Няма такава простория":

    Чети внимателно.
    Съпругата му е карала такси.

    Вярно е и, че текста е написан малко неясно смислово.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 шефа

    2 0 Отговор
    Той да върви да кара таксито а аз да отида у тях. Много обичам бръснати амжици да му обърнат калъфа..........................
  • 38 ГОСТ

    2 1 Отговор
    За жалост 80% от жените се водят от девиза '' чуждото е общо, моето си е мое '' ! В природата на жената е да плаче, да иска, да взема, да получава ....за жалост !
    И при съвременните млади мъже се наблюдава но, поне към 27,28 -мата година един мъж влиза в час !
  • 39 vin

    6 0 Отговор
    Добър човек, изключителен музикант и певец ама явно хората, които превлича са буклуци и златотърсачи. Ако повода е това, че няма пари и госпожата си мисли, че ще успее на друго място явно и IQ и е като на овца. Тя пандемията ще свърши там където е текло пак яе тече ....
  • 40 селтак

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "А бе":

    Ми котка го е раждала,мишки ше еде!
  • 41 Рррр

    1 0 Отговор
    Тая вмирисана пунда по полека с псувните,като не харесва народа ни да се разкара.С какво си блъснала,нито майка,нито съпруга.Хващай Сузанитка и в турско
  • 42 черен хумор

    1 0 Отговор
    Къде си гледал, бе брато, като си ги избирал тия?
  • 43 Джо Байдън

    0 0 Отговор
    Дори прехваленат щерка в Аглия застанала зад майка си а тя вече намерила богат бизнесмен с голем чеп затова е всичко а той сам загуби голямата дъщеря заради онази гнусна песен която създаде