Last news in Fakti

23 Март, 2021 09:36 9 847 8

Филип Киркоров и дует "Ритон" за пръв път се събраха при Цитиридис

  • филип киркоров-
  • дует ритон-
  • шоуто на николаос цитиридис-
  • прошка-
  • приятелство

Звездите не си бяха говорили от 4 години

Родните шоу програми от последните седмици имат най-голяма заслуга за затоплянето на отношенията между Филип Киркоров и Катя и Здравко от дует "Ритон". След като преди седмица в "Забраненото шоу на Димитър Рачков" Киркоров се включи с изненадваща видеовръзка в предаването, за да поиска прошка на Катя и Здравко, вчера в "Шоуто на Николаос Цитиридис" те се срещнаха на живо, предава life.dir.bg.

Филип Киркоров и дует
Снимка: bTV

При своето включване преди дни руската звезда с български произход сподели, че с дует "Ритон" са големи приятели, но не са си говорили от около 4 години заради дразги, за които те не споделиха подробности. Киркоров обеща, че при идването си в България, ще се срещне с тях отново.

Моментът бе емоционален и двете страни не скриха задоволството си от това, че отново се виждат и са заедно в едно студио.

Много музика, златни хитове, общи изпълнения, спомени, снимки и усмивки от старите ленти усмихнаха широко всички пред екрана в един от най-носталичните епизоди на късното шоу до сега.

Киркоров е в страната ни, за да "раздвижи границите", както той сам се изрази, около Евровизия. При самото си пристигане в страната руската звезда изрази своята подкрепа за българската песен за Евровизия. Той пожела успех на Виктория и заяви, че тя е невероятна певица.

Филип Киркоров и дует
Снимка: Eurovision Bulgaria


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хъхъ

    5 6 Отговор
    Масони.
  • 2 Биде

    36 2 Отговор
    Какви дразги бе? Вероятно става дума пак за пари! Киркоров е милионер, ама и Ритон не са хич зле финансово.Паднаха ми в очите с влизането си в Биг Брадър и грозните и махленски кавги с Кичка!
  • 3 Киркор и Гарабед

    11 4 Отговор
    Ние сме дует.Обаче искаме да правим тройка/трио/ с Филип,по нашенски де,арменци сме,да си посвирим и попеем..
  • 4 Абе

    9 5 Отговор
    Оф още ли живурка тоя гърк
  • 5 Арменци сте,

    6 5 Отговор
    Ама другия, път...за, шизута, ставате....идете на кауфлана, да се разнообразите...този етнос, колкото остарява..... по зле става.....!
  • 6 Мира

    1 2 Отговор
    Прекрасни Катя и Здравко,както винаги,а и Филип Киркоров в естествен вид, без маска и тонове грим.
  • 7 ВИДЯХТЕ ЛИ КОЙ Е ШИРОКАТА ДУША

    2 2 Отговор
    Хората МОГАТ ДА ПРОЩАВАТ И ИЗВИНЯВАТ. ЗА ПОЗИТИВИЗМА НЯМА ДА ГОВОРИМ. ОЧАВАДНО Е ЧЕ МАНТАЛИТЕТА НЕ Е БЪЛГАРСКИ. ГЛЕДАЙТЕ И СЕ УЧЕТЕ...
  • 8 Баба Тонка

    2 1 Отговор
    Много задушевна атмосфера създадоха и тримата заедно с водещия.
    Човешко е да сгрешиш, велико е да простиш!