Last news in Fakti

23 Март, 2021 10:31 11 636 19

Емилия отбеляза 39 г. с носталгично ВИДЕО от 1987 г.

  • емилия-
  • рожден ден-
  • годишнина-
  • певица-
  • поп фолк

Певицата показа как е направила първите си стъпки на сцената

Една от най-популярните родни фолк певици - Емилия стана на 39 години и публикува в профила си трогателно видео от далечната 1987 година.

На клипчето изпълнителката показва своите първи стъпки на музикалната сцена, а на фон към видеото вървят кадри от нейни изпълнения, заснети към днешна дата. Емилия поздрави своите верни почитатели с известната фолклорна песен "Лиляно моме", изпълнявайки я прекрасно както в детството си, така и сега, пише trafficnews.bg.

Сред първите честитили на своята колежка и приятелка бяха Преслава, Камелия, Ивана, Глория, Николета Лозанова и други.

"Днес ставам на 39 години.Колко хубаво и не толкова. Понякога ми се иска да съм онова малкото момиченце от видеото с обелените колене неподозиращо и незнаещо накъде ще го отведе живота, но уви......Да, по-мъдра съм, и видимо пораснала и не толкова. Все още продължавам да правя наивни детски грешки, но повече от всякога съм осъзната и устремена към това, което искам. До мен са родителите ми, сестра ми, двете ми прекрасни и добри деца,които ми дават сила да продължавам в трудния, но прекрасен живот подарен ни от Бог. Имам една прекрасна любов, която е ключът към моето щастие, ключът към красотата, която човек излъчва когато обича и когато е обичан. Имам малко приятели, но истински. До мен е и моят екип, който много обичам-Аз. Имам Семейство. Имам и една нестихваща любов, която ме води от 6-годишна възраст. Любов,която ме изгради, шлифова и ми разкри един различен свят. Tова е МУЗИКАТА. Музиката ме свърза и с вас-хората/почитателите. Тя ми подари толкова незабравими моменти.

Огромно благодаря на всеки един, който се е докоснал до мен като певица и човек и ми е дал обич и уважение. Но стига толкова за мен и за вас.....Днес искам да честитя празника на моята майка. Тя е главния виновник музиката да стане моята професия и любов. Днес искам да и кажа колко много я ценя и уважавам. Да и кажа Благодаря за всичките грижи и любов, които ми е дала. Да и кажа Извинявай за сълзите и за притесненията, безсънните нощи и страданията, които без да осъзнаваме като малки причиняваме.
Мила мамо, Обичам те и благодаря на Господ, че си с мен с нас и че на този ден си ме родила. Честит празник!!! Обичам те!!!", написа специално послание Емилия към видеото и го отправи към всички своите приятели, близки и фенове в мрежата.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Месершмит 109

    27 7 Отговор
    Обичам milf-ки
  • 2 Обичам MILF-ки

    26 7 Отговор
    Много готино МИЛФче е Еми, да е жива и здрава!

    Коментиран от #8

  • 3 шефа

    20 8 Отговор
    Кукла. Ч Р Д. Желая ти здраве и много успехи.Бих те цункал навсякъде..............
  • 4 Гост

    17 12 Отговор
    Аз не харесвам чалгарите . Дреме и на шлифера за тая чалгарка.
  • 5 Медуза

    12 0 Отговор
    Пичове...трябва да изчакаме компетентното мнение на Град Казанлък. Само той може да обясни какво е за него този вид музика. И да ни припомни вечните й хитове. Айде бе....казанлъшки-извади го най-сетне и сядай пред клавиатурата.

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Анти Чалга

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "Медуза":

    Тъкмо щях да пиша за него .Може да не е видял още . Трябва търпение ще пише.
  • 7 Ивайло

    11 2 Отговор

    До коментар #5 от "Медуза":

    Ще пише казанъшкия, само да налази статията и гледайте как само неговите глупости ще стоят отдолу, а всичко друго - търкане!!! Забелязвате ли тази тенденция?
  • 8 Гост

    3 6 Отговор

    До коментар #2 от "Обичам MILF-ки":

    Що е това дето си писал . Да бе си искал да напишеш кифли. Или мивки. Щото това прилича на кифла без пълнеж тоест е празна от всякаде. По точно казано Чалгарка .
  • 9 ГРАД КАЗАНЛЪК

    4 10 Отговор
    честито на госпожа ЕМИЛИЯ тя е чутовно ВЕЛИКА българска певица и нереално КРАСИВА жена желая й да е жива и здрава и да ни радва с още много ВЕЧНИ хитове и класики които да си пеем с години както досега имайте весело посрещане на празника госпожо ЕМИЛИЯ музиката ви е национално богатство обичаме ви и се гордеем с вас

    Коментиран от #12, #13, #15

  • 10 Мак - Лайн

    14 2 Отговор
    И тая бая ЧОПКИ СТРОШИ ❗❗❗
  • 11 Фи 35 / 25 санта

    7 3 Отговор
    Малиий те това е отлежал мискет 😜
  • 12 Анти Чалга

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Я най после се наспа и видя . Статия като за теб . Пак дългите безкрайни , изречения .Върховни хвалби на чалгата . Поклони , мазнене , лигавене . И други подобни чалгарски глупости. Научи се да пишеш . В главата ти само чалга и романтика . И волове и крави . А илегло сравнено с обор.

    Коментиран от #14

  • 13 Зик.

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    А престани да хвалиш тези , досадни чалгари . Първо пиши като хората . Вземи си буквар . Какви са тези коментари . Почва с малка буква , тук таме главна . Няма препинателни знаци. На вас само в главата има романтика , чалга и нищо друго.Що не пишеш коментари и в другите ,публикации . Май не се интересуваш от друго.
  • 14 Замбо

    5 0 Отговор

    До коментар #12 от "Анти Чалга":

    Най големия чалга фен се събуди. Зацепи и видя , че има статия като за него Как така не си цитирал ,откъси от някоя песен. Що не си писал нещо за Татяна Лолова тази велика актриса е починала . Можеби не знаеш за нея . Нали само чалга ти в главата. Стъпвали си някога в театър.

    Коментиран от #16

  • 15 Масаон

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "ГРАД КАЗАНЛЪК":

    Тази със сигурност има фейс . Поне пишеш там . Инстаграм може и там . Кво ми пишеш тука . Забравил си да цитираш , някоя от тъпите класики на тая , чалгарка . Научи се да пишеш . Послушай и друга музика . От тази чалгия ,не ти ли писна .
  • 16 Замбо

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Замбо":

    Това е коментар за Казанлък.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Тъпанар

    0 2 Отговор
    Вече дърта чанта
    изхабена
    Блаааа
  • 19 Емче ,

    1 0 Отговор
    ти си агнешко за мен. Аз от теб съм запленен! Ауу, ще те изпапкам... Желая ти само хубави неща!