Last news in Fakti

31 Март, 2021 14:55 5 622 11

Ирина Тенчева за COVID-19: Нямам сили

  • ирина тенчева-
  • коронавирус-
  • covid-19-
  • болест-
  • зараза

Водещата сподели, че кара болестта много тежко

През COVID кошмар преминава Ирина Тенчева в момента. Блондинката вече четвърти ден е на легло и се бори с коварната болест. Подобно на много други популярни личности, тя също реши да сподели с многото си последователи в мрежата как се развива при нея заболяването.

В COVID дневника си Ирина разказва за първата тежка нощ, която е изкарала. Тя сподели снимка, на която е с абокат на ръката и разкрива, че борбата продължава.

„Ковид ми показва колко невероятни места по и в тялото ми могат да болят по най-различен начин. Изобретателен е Творецът... Правих изследвания, вливания, промени в лечението... И това не е всичко... но нямам сили да пиша“, разказва Ирина.

Вчера тя допълни COVID дневника си с по-подробна публикация за състоянието си.“Дръж се, че страшното започва след 7-10 ден”, споделя Ирина съветът на някой приближен до нея. "Споделих за това , през което минавам, защото имах два публични ангажимента, които се наложи да отменя с обяснение и най-вече, защото откривам колко безценни са постовете и дневниците на хората преболедували вируса, които поне за мен действат като психотерапия и източници на оптимизъм.", казва тя за причините, поради които е решила да държи в течение близки, приятели и последователи в мрежата как минава болестта при нея.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    73 2 Отговор
    Горката, на легло, едвам диша, но пък селфи след селфи и пост след пост в социалните мрежи:))) Е как пък поне един онкоболен не си пусна селфи и не оплака у фейса и инстаграм

    Коментиран от #9

  • 2 Rttt

    51 1 Отговор
    Защо публикувате глупости?
  • 3 и ся

    36 4 Отговор
    като си зле пак ли се вреш за да си модерна и актуална.да знайш само че с ГРИП е така.навсякъде боли, стави мускули сухожилия, глава. Ама да знай и че да се правиш на известна чрез ГРИП е простотия и с вливанията които правиш няма да могат мозък да ти налеят а май имаш нужда, както повечето мисирки. Имунитеа пада щото все гледате да слабеете и да изглеждате като недохранени и недоразвити.
  • 4 Нос Калиакра

    14 3 Отговор
    хората дават пари за храна а получават слаб имунитет и липса на 5•те съставки витамини, минерали, въглехидрати и т. Н. От там идват и болестите и тяхното обновяване,. Човешкото тяло става рай за вируси от некачествена химична и хормонална храна... Децата вече на 15•16 искат да раждат.... Развиват се бързо но не и умствено..
  • 5 Огорчена съм

    32 0 Отговор
    Че тази госпожа си прави пиар на фона на този убиец Ковид 19. Аз също го преболедувах и знам че като си болен Исус система не ти е до никакви дневници и селфита Това което тя прави е цинизъм. Моля редакцията да премахне тоя пълнеж от страниците си. Поне от уважение към хората заболели от тая болест. Това не е за реклама
  • 6 ПЕНКО

    21 0 Отговор
    ЕДНА ОТ ХИЛЯДИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ/ПОЗАСТАРЕЛИ/ -ИЗТРЕСКАНИ ОТ" КОВИДА " !!! КОГО ВОДИ -"ВОДЕЩАТА"- И ЗА КАКВО- И В КАКВО ВОДИ -КОГО ???????????
  • 7 Чужди семейства не се пипат

    12 1 Отговор
    Това е голям грях.... малко дете оставиха без баща....!
  • 8 Фершел

    10 2 Отговор
    Бай Васил че и прати ваксина от Дубай
  • 9 Шоо

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хахаха":

    Напълно съм съгладен с написаното.Само ще добавя,хематология- без значение коя,там е Ада,там никой не вижда и не чува болките на страшно много хора!Никой не се сеща за тях,не ги брои.Мъката е неописуема,защото младите хора преобладават.Видях лицата им,очите им,които са пълни с надежда и сила за голямата битка с коварната болест.Само не видях да се правят селфита,явно тов8а не е бил техен приоритет.Молете се и за тези хора и им дайте подкрепа защото те не са измидлица,а страшната истина.
  • 10 Зла гад

    5 2 Отговор
    Е щом имаш сили да направиш тази грозна снимка значи вс е ок
  • 11 Да живее,майка ти

    4 1 Отговор
    Ако си болен няма да се снимаш,като маймуна в зоопарк