Last news in Fakti

22 Април, 2021 10:58 4 251 8

Златното момиче Хриси Тодорова вае фигура с пилатес (СНИМКИ)

  • християна тодорова-
  • гимнастичка-
  • спорт-
  • пилатес-
  • фигура

Бившата гимнастичка е открила съвършения за нея начин да поддържа форма

Златното момиче Християна Тодорова наскоро се похвали с нова фигура, успявайки да свали повече от десет килограма от теглото си. А преди ден красивата бивша гимнастичка показа и тайната, която ѝ помага да постигне отново перфектната си форма. И тя е... Пилатес.

"Методът Пилатес те учи как да контролираш тялото си, вместо то да му бъдеш роб", пише Християна към снимката, която е споделила в своя Инстаграм профил.

Публикация, споделена от Tangollita (@hristiana.todorova)

На кадъра Християна, която се вижда, че е в перфектна физическа форма, е изпънала крак високо над главата си, което за гимнастичка от нейния ранг едва ли е огромно предизвикателство, пише life.dir.bg.

Явно Хриси разчита именно на популярната система от упражнения, за да поддържа фигурата си в съвършена форма. В нейно телевизионно интервю миналата седмица тя сподели, че вече е успяла да свали цели 13 килограма. След като прекрати кариерата си като гимнастичка, Християна разкри, че дълго време не е успявала да поддържа най-добрата си форма. Отслабването ѝ обаче не се дължи на диети. Хриси казва, че не разчита вече на чудодейни хранителни режими за бързо отслабване, тъй като се е наситила на такива по време на спортната си кариера. Тя обясни промяната с движение и най-вече с факта, че на тялото ѝ му е трябвало известно време, за да влезе в нормален режим и да започне да функционира нормално.

В съчетание с Пилатес бившата гимнастичка е успяла да постигне страхотна форма. А най-важното е, че се чувства добре в тялото си.

В личен план Християна е щастливо обвързана с тенисиста Димитър Кузманов от повече от година.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лирд Минчу

    18 1 Отговор
    Добре, пе де взе в ръце това хубаео момиче, че каквато бъчонка беше тръгнала да става ;) Изводът е спортувайте деца, спортувайте!
  • 2 Пурко

    12 3 Отговор
    Ще си остане дебеличка и пухкава каквото и да прави милата! ЕГН-ето не прощава, а тя си беше петимна към напълняване още докато се състезаваше! С фотошоп само не става .... трябва глад и акъл!
  • 3 яко ни лъжат

    4 0 Отговор
    СПОРТА ИЗВАЙВА ХУБАВИТЕ ТЕЛА А НЕ НЯКАКВИ ДОБАВКИ И ХИМИИ! НЕ СЛУЧАЙНО ИМА ПОГОВОРКА- РАБОТАТА КРАСИ ЧОВЕКА! ПЛАТЕНА, ПОДВЕЖДАЩА СТАТИЯ! РЕКЛАМА НА НЕЩО КОЕТО НОСИ МНОГО ПАРИ НА РАКЛАМОДАТЕЛЯ.
  • 4 Хубава мома

    4 2 Отговор
    Бих я завел у Банкя на един футболен спаринг.
  • 5 Ей там на джипката товарите

    2 0 Отговор
    Да се достави в работно време по костюм на балерина. Плащам. С кюлче! Харна е..
  • 6 simo

    1 0 Отговор
    вълчия капан е най добрия спорт за отслабване...
  • 7 въпросче

    2 2 Отговор
    Там,в средата,където си е навирила крачето,мога ли да й направя бийиииип! Близо е до левия й лакът.
  • 8 Браво Хриси,

    4 0 Отговор
    Ето това, е истинско Хриси и всеки не може да го направи, камо ли някоя,, свиня,, със,,, сатър,, топор,, или,, балтия,,..... бравос.....!