Last news in Fakti

27 Май, 2021 19:58 7 937 18

Това са най-самовлюбените зодии

  • егоист-
  • егоизъм-
  • самовлюбени-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • астрология

Тези зодии винаги предпочитат първо своя комфорт пред всичко останало

Това са най-самовлюбените зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Всички поставяме себе си на първо място от време на време, но четирите зодии изброени по-долу се открояват с несравнима любов... към себе си. Има някои зодиакални знаци, които приемат твърде сериозно съветите да обичаме първо себе си. Ето кои са те:

ЛЪВ

Лъвовете като царе на животните са на високо в хранителната верига, а интересното е, че представителите на този зодиакален знак разсъждават по същия начин. Хората от зодия Лъв обичат себе си, гордеят се с яркостта на своя знак и обичат да са център на вниманието. Имат необходимия магнетизъм да приковат всички около себе си, знаят го и се гордеят много с тази черта.

ТЕЛЕЦ

Телците обичат всичко свързано със себе си и смятат, че и останалите трябва да го правят. Телецът няма лоша черта в неговото съзнание и смята, че всички трябва да го приемат такъв, какъвто си е, както и да му се угажда на всяка прищявка. Телецът обичайно е доста материалистичен и повърхностен в ценностите си.

СКОРПИОН

Скорпионите са известни с това, че те смятат своето мнение за единствено, защото смятат че техният ум е най-бистър и си го обичат безрезервно. Тяхната преценка за живота и всичко заобикалящо ги е най-вярната, а ако някой дръзне да се опита да ги убеди в друго, е отхвърлен на секундата. Скорпион е свикнал манипулативно да постига целите си, да калкулира всеки следващ свой ход и да постигне това, което смята че заслужава, защото според тях, те са най-добрите във всичко.

ОВЕН

Овенът като начело в зодиака, смята че трябва да е начело във всичко. Обича своята упоритост и решителност да постигне всичко и често парадира с това. Обичайно самовлюбието на техните представители се показва често, когато в ситуация винаги биха избрали първо себе си, а ако на някой не им харесва нещо, то си е техен проблем. За Овен решението е винаги да поставят себе си на върха на пирамидата, защото те са най-добри в своите представи, както и най-важни.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗодиАко

    21 2 Отговор
    Най–самовлюбената зодия– АЗ Нарцисократун Великий.
  • 2 Брендица

    3 3 Отговор
    Овен, но с асцендент Рак съм Марче, тъй че не уцели в прогнозата за самовлюбие-егоизъм
  • 3 Скорпион

    5 6 Отговор
    Убидно е да те турат в една клсация с Лъв и Телец. Или се адаптираш към скорпиона или бегаш бърже и надеалече от него 😂

    Коментиран от #6

  • 4 Мръсници

    5 9 Отговор
    Най-гадната зодия е ТЕЛЕЦ

    Коментиран от #5

  • 5 Баба Ванга

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Мръсници":

    Подлеци са те.
  • 6 Камикадзе 🛩

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "Скорпион":

    Ти си Везни, не Скорпион.
  • 7 Скорпион

    4 10 Отговор
    Има само две зодии - Скорпион и всички останали. :>

    Коментиран от #9

  • 8 Джоко

    4 3 Отговор
    Всичките с "опашки" вдигнеш ли я веднъж- цял живот доволни или недоволни! Много поздрави на опашкарите!
  • 9 Камикадзе 🛩

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "Скорпион":

    Абе пич, ти май си пийнал нещо днес. Следващия път и на мен да изпратиш Огнена Вода😁-Столичная или Финландия, по избор😁. Първо, нали 26 окт. беше Везни, а не Скорпион. И аз също трябва да съм Везни, нищо че съм 04 ноември. Второ, в зодиите няма по-по-най. То и Мерцедес бяха и всички останали, ама къде са сега? Нема ги. Копират от БМВ и даже от Рено. P.S. Не го приемай като обида, просто ей тъй майтап да става.

    Коментиран от #10, #17

  • 10 Брендица

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "Камикадзе 🛩":

    Асцендентът се определя от часът на раждане ! Реално съм родена в 01:23:49 когато владее рак. Иначе 19.04.е овен и съм жена. 26.10.и 04.11.са везни стига да са истински дати. Каквото не разбираш питай?

    Коментиран от #11

  • 11 Камикадзе 🛩

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "Брендица":

    Коментарът беше адресиран до него, не до теб, затова написах пич. Не мога да разбера как се раждаш в 01:23:49 секунди? Ти за една секунда ли се роди, че знаеш час, минута и секунда? Като вземеш дължината на нормално бебе около 50 сантиметра и умножиш по скорост на излизане на бебето се получава доста по-голяма разлика от 1 секунда. Не е подигравка, просто ми е интересно как става това?

    Коментиран от #12

  • 12 Брендица

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "Камикадзе 🛩":

    Това са истинските ми данни ! Разбрах ги "по втория начин". В твоя акт за раждане не пише ли час, място?

    Коментиран от #13

  • 13 Камикадзе 🛩

    0 2 Отговор

    До коментар #12 от "Брендица":

    Мястото би трябвало да пише със сигурност. За час не знам дали пише. Трябва да проверя.
  • 14 Пълни глупости

    2 2 Отговор
    Аз съм Скорпион и сега ще ви наложа НАСИЛСТВЕНО и АГСИВНО МОЕТО мнение-това НЕ е вярно за моята зодия.Скорпионите са откровено честни и те умеят да изслушват,да разбират хората.Не налагам нищо,но когато знам,че съм права-ДА,тогава защитавам позицията си!Статия,написана от някакъв looser....ОТНОВО!
    Всяка зодия може да бъде ОТВРАТИТЕЛНА или ПРЕКРАСНА!Всички сме хора(е май НЕ всички де-има доста идиоти и злобари....) все пак!

    Коментиран от #15

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Мис Тигрова

    2 3 Отговор
    Скорпионите са най големите мръсн.ци и оли..френи ! Злобни същества скрити под маската на приятели , готови да забият нож в гърба ти винаги ,когато се обърнеш ! Педлагам на всички световни лидери да въведат закон с който да забранят създаването на поколение точно в месеца на скорпиона ! Така всички световни проблеми ще изчезнат !
  • 17 Hggfhh

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Камикадзе 🛩":

    26 окт си е скорпион бе каква ти везна
  • 18 гост

    0 0 Отговор
    забравихте дева