Last news in Fakti

22 Юни, 2021 10:55 6 660 19

Дъщерята на здравния министър е истинска красавица

  • служебен министър на здравеопазването-
  • министър на здравеопазването-
  • елисавета енишейнова-
  • стойчо кацаров

Тя е щастливо омъжена за чужденец

Служебният здравен министър Стойчо Кацаров живее заедно със своя колежка – д-р Елисавета Енишейнова. Професионалната ѝ биография показва, че от 6 години насам тя работи като неврофизиолог в Александровска болница. Междувременно през 2019 г. е започнала и на втора длъжност – като медицински съветник в международната компания IQVIA, занимаваща се със здравеопазване, пише седмичникът "Ретро".

Преди това пък има известен опит като невролог и в чужбина, като е посочила, че е работила в Катар. От снимките в социалните мрежи на д-р Енишейнова се вижда, че е почитателка на екскурзиите и пътешествията. Кадри от дестинации в цял свят – екзотични плажове, градове и пустини, красят профила ѝ. Половинката на здравния министър редовно споделя снимки и с тяхната дъщеря Теодора. За нея не се знае почти нищо, освен че е щастливо омъжена за чужденец.

Дъщерята на здравния министър е истинска красавица
Снимка: Facebook

Съпругът ѝ е немец и се казва Йоханес. Сватбата им за чудо и приказ обаче не се е състояла в Германия, а в България през 2017 г. Лично Кацаров отвел булката до олтара, а тържеството впечатлило всички присъстващи с луксозна обстановка и стилна украса. До 2012 г. Теодора е била съдружничка на баща си във фирмата "Сиеста“ ООД, която е съществувала в продължение на 6 години. Закрита е на 17 октомври 2012 г.

В нея Кацаров и дъщеря му са имали по 50% участие. Дружеството се е занимавало с производство и търговия с компютри, офис оборудване, компютърни мрежи, периферни устройства, софтуер и хардуер, производство и търговия с хранителни и нехранителни стоки, посредническа дейност, услуги на фирми и граждани, вътрешен и международен транспорт, преводаческа дейност и лицензиране на документи, вътрешна и външна търговия, показва справка в Търговския регистър.

От данните там се вижда, че служебният здравен министър е имал още три бизнеса – все медицински центрове. Един от тях също е закрит през 2012 г., а другите два са прехвърлени на лица, които не са свързани със семейството на Кацаров.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това реклама ли е

    41 4 Отговор
    Чак пък красавица...
  • 2 Егаси и фирмата

    13 2 Отговор
    Да не са били колеги на Безос? Български Амазон.
  • 3 истинко

    17 8 Отговор
    Хубаво е момичето! Браво
  • 4 груйо

    8 9 Отговор
    Господина здравен министър колко стаж има като лекар ? Ще ви кажа - нула години, Само че, сега иска да управлява здравеопазването.

    Коментиран от #6, #11

  • 5 др Гей Билтс

    15 1 Отговор
    Всичките са се продали себе си и децата си на Западняците.
  • 6 Има ли въобще изискване

    15 2 Отговор

    До коментар #4 от "груйо":

    да имаш стаж като лекар за този пост? Гледам, че е специализирал "Местно управление и здравен мениджмънт", което, струва ми се, говори, че амбициите му по начало не са били да става лекар.
  • 7 Хотел Хилтън

    5 6 Отговор
    Егати крокодила
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ттт

    16 1 Отговор
    Ето какво пише за него в сайта на Министерството:

    "Завършва медицина през 1990 г. Има специалност по вътрешни болести и специализация по здравен мениджмънт. През 2004 г. завършва магистратура „Право“.

    Работи последователно като участъков лекар, ординатор във вътрешно отделение. Избиран е за народен представител в 38-то и 39-то Народно събрание."

    Така, че стаж като лекар има. А ти този въпрос зададе ли го за Десислава Атанасова и за Кирил Ананиев, когато бяха назначени на същият министерски пост?
  • 11 Лекар

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "груйо":

    Най-обикновен чиновник, изпълнен със злоба към успехите на другите. Неосъществен лекар!
  • 12 любител

    4 0 Отговор
    според мен тъщата е доста по красива от щерката.хахаха.
  • 13 Честният Кацаров

    2 0 Отговор
    Вдигнал на, диштиря,, си, образ и подобие,,, приказна сватба,,..... започва се,..... колко в едно, за да не гладувате, това не е от много ум, имате късмета да не се родите в средата,, черните и жълти,, микровълнови печки,, штъркел..... P. SМного ми е,, добре,, но не съвсем, дай тормозим еди кой си... и още нещо, относно колегата ви Рашков, полицаи в БГ, само има 120 см, шкембелии и,, прозти,,......!
  • 14 Изобщо

    1 0 Отговор
    не е красива, просто е симпатична.
  • 15 Хохохо

    0 0 Отговор
    Всички дъщери на комунисти мечтаят да се омъжат за чужденец и да харчат бащините пари навън
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Бесен

    3 0 Отговор
    А мен кво ме интересува? Интересува ме министъра да спре и той с тъпизмите си!
  • 18 иврупеица

    1 0 Отговор
    Жена му е 100 пъти по-сгодна
  • 19 ЧужбинаДете

    2 0 Отговор
    То това е и един от основните проблеми в управлението - женят децата си за чужденци ли ги пращат там да живеят и после парадират, че ще работят за полза на родината. Ами ти вече си се доказал, че не мислиш за родината и за собственото дете му казваш, че по-добре в чужбина !