Last news in Fakti

29 Юни, 2021 11:28 8 339 34

Преслава вдигна пищно парти за рождения си ден (СНИМКИ)

  • преслава-
  • рожден ден-
  • празник-
  • парти-
  • купон

Фолк дивата стана на 37 години

Преслава посрещна 37-ия си рожден ден в празнична обстановка и в компанията на любимите си колеги и разбира се, семейството си. На грандиозното парти присъстваха най-близките ѝ приятели от поп фолк жанра, включително и младото попълнение Лидия, с която певицата пусна дует преди броени дни.



Фолк дивата се забавлява в блестяща цикламена рокля с уникален дизайн, а дъщеря ѝ Паола беше като истинска принцеса в бляскава рокля от тюл. Далеч по-скромен в облеклото беше любимият на Преслава - Павел.


Купонът се е състоял в голям столичен ресторант и партито е било зрелищно. На него присъствала и близката приятелка на Преслава - Софи Маринова, но без половинката си Гринго, което още повече подсили слуховете, че отношенията им претърпяват поредния си крах.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ауди

    19 3 Отговор
    Само да не и капне носа някаде

    Коментиран от #6

  • 2 Последния Софиянец

    16 4 Отговор
    И с какви пари?В момента много е закъсала.
  • 3 Това н

    22 3 Отговор
    Циганска работа
  • 4 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    3 17 Отговор
    честит рожден ден на НЕВЕРОЯТНАТА госпожа ПРЕСЛАВА тя е ВЕЛИКА българска певица и най красивата жена в БЪЛГАРИЯ и света има толкова много ВЕЧНИ хитове и ЛЕГЕНДАРНИ класики тя е национално богатство и всички трябва да благославят земята по която тя стъпва цяла БЪЛГАРИЯ обича вас и вашите песни госпожо ПРЕСЛАВА желая ви да сте жива и здрава и все така ОСЛЕПИТЕЛНО красива и да ни радвате с още много такива незабравими хитове

    Коментиран от #5, #33

  • 5 Анти чалга

    18 1 Отговор

    До коментар #4 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Ти не си цяла България не пиши от наше име . Пиши от своето име. Чак пък да благославят земята по която стъпвала .Да не е Господ или някоя направили нещо божествено . Що се искате .Тази и класика ха ха , какво разбира ти от класика . Нищо не разбираш от музика . Щом слушаш тъпа мазна чалгия нямаш никакъв вкус .

    Коментиран от #7, #14

  • 6 Сър Алтън Джон

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Ауди":

    ...😁...наистина прилича на...😁... Майкъл Джексън...

    Коментиран от #9, #34

  • 7 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    2 11 Отговор

    До коментар #5 от "Анти чалга":

    ами нейната музика е БОЖЕСТВЕНА господине ВЕЛИКИ хитове като предай се на желанието, предай се на желанието 2, вотка с утеха, аматйорка и още толкова много госпожа ПРЕСЛАВА е прославила българската музика и я е исдигнала до нови висоти нормално е всички да я обичаме и ценим ВЕЛИКА певица и жена

    Коментиран от #10, #15, #18

  • 8 Село Казанлък

    8 0 Отговор
    Хит е едно а класика е друго . Защо пишете от наше име . Не всички слушат това , който харесва чалга ще си изкаже мнението ,не пиши от името на всички . Вие благославяте ли земята по която стъпва ,и защо трябва да се прави. Не е светица и човек със божествени дарби. Погледни се как се изказваш , на пишеш . Неграмотно с много тафтология , измисли нещо по така . Коментарите са едни и същи като по калъп. Друго не можеш да измислиш , гледай си филмите от Анадола и латинска Америка слушай чалгия и спри да пускаш безсмислени коментари .чалга, чалга и та ка до безкрай гадна тъпа чааааллллгааааааа.

    Коментиран от #11

  • 9 Гост

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "Сър Алтън Джон":

    Понеже да пееше хубаво като него , но тя грачи мазна чалгия .
  • 10 Гост666

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Защо не пуснеш това което си писал в нейната фейс бук страница да се зарадва чалгарската , че има такъв верен фен чалгар до дупка.Може и да получиш отговор .
  • 11 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    3 4 Отговор

    До коментар #8 от "Село Казанлък":

    ами да пееш толкова ХУБАВО като нея си е БОЖЕСТВЕНА дарба господине нашата малка държава има такъв НЕВЕРОЯТЕН талант в областа на музиката това е голям повод за гордост и уважение към тази ВЕЛИКА певица

    Коментиран от #13, #32

  • 12 Химика

    5 1 Отговор
    Какви са тези селски момчета и дебелани на това парти????
  • 13 Село Казанлък

    4 2 Отговор

    До коментар #11 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Каква дарба е това това си е гадна чалгия . Харесвашли Слави , сузанита , Коцето пиши кои харесваш от Българските певци но не само чалгари . Да сте чувал за Белослава , Мирослава Кацарова , Мими Иванова, Йорданка Христова, Лейди Гага , Бионсе , Шакира , Нора Джоунс , Ранди Кроуфорд , Ениа , Коренна Мак кенит , Барбара Стризънт , Тина Търнър , Стейси Кент , Анна Нетребко , Сара Брайтман. Я кажи чакам .

    Коментиран от #17

  • 14 Хммм

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "Анти чалга":

    А ти какво разбираш от музика ?

    Коментиран от #16, #23

  • 15 Гост666

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Нашата малка държава има такива таланти не само в чалгията. Вие продължавайте да можете земята по която тази чалгарка ходи но от свое име . Другия път пишете само от свое име . Научи кое е хит кое е класика . Но като гледам слушате само чалга . Това никога няма да го нарека попфолк .Поп музика е едно а фолк друга . Това е збирток от двата стила . Става за кръчми и механи .
  • 16 Анти чалга

    5 0 Отговор

    До коментар #14 от "Хммм":

    Първо то кажи . Аз си харесвам и разбирам от музика а това не го броя за музика става запияници и кръчмари , алкохолици и други подобни .
  • 17 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    1 2 Отговор

    До коментар #13 от "Село Казанлък":

    ами любимата ми певица е госпожа ИВАНА като чуя шампанско и сълзи е живота ниии всичко друго губи значение а любимия ми певец е господин ВАСКО АЗИС но да харесвам и господин КОНСТАНТИН и всички други творци които пеят нашата ВРОДЕНА българска музика а не тичат след там модерните бесмислени стилове иначе много рядко слушам нещо което не е поп фолк просто няма смисъл ако има някоя хубава песен като онази за малкия принц да но иначе не

    Коментиран от #19, #21, #25

  • 18 Анти чалга

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Не всички аз не познавам хора харесващи това даже ,и седнали на маса не слушат такава музика.Не пиши от наше име пиши от свое . Лижи там земята или където стъпва тази и продължавай да пишеш неграмотни . Необразован чалгар.
  • 19 Село Казанлък

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Отговори да ли познаваш някое име от тези който съм избройл или да ли си чувал някога .Вродена музика какво е това . Вродена деформация , аномалия или болест за това е този термин . Тази музика не може да е вродена . Кой са безсмислените стилове . Не знаеш ли ,че повечето стилове са толкова стари , че чалгата е бебе пред тях , блус , кънтри , фолклор от цял свят на различните националности ,джаз , рокабили , да не говоря за класиката и операта музика появила се преди модерните стилове ,диско ,поп , Синт поп , нюуев , Ню ейдж , вземи послушай и друга музика , не е задължително да знаеш някакъв език , английски , френски , немски . Важно е дая усетиш , бавна ,бърза рок ,поп , каквото там музика е . Пробвай няма да умреш . Само тоя поп фолк . Израснълси с тази музика появила се преди 20 години . И само нея си знаете .
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Я обясни чалга фен как е вродена тази музика от къде изкопа тази дума от речника по медецина . Ча там съм я срещал . Нашата музика е ФОЛКЛОРА , хора ,ръченици,красива музика от всички краища на страната . Да си си чувал за Мистерията на Българските Гласове . Имат няколко награди Грами . Потърси и виж тяхни изпълнения . Да видиш какво е фолклор . Не твоята чалга
  • 22 Цвето

    4 1 Отговор
    Само от снимките вони на селяния и венерически болести,мъжете пълни селяци със тениски и дънки,все едно са на флавната в Пловдив,а ''жените'',ако могат да се нарекът така са видни - сещате се и сами,изключение правят Любо Чука и яката му жена,да се чудиш какво правят сред тая селска чалга паплач!?!?!?
  • 23 Анти чалга

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Хммм":

    Дати кацали разбирам . В основното у-ще имахме учителка по пеене която ни запознаваше със всички видове стилове музика . Отделяше по малко от часовете да ни пуска музика . Водеше и на опера , оперета . Концерти нанякояя наша група . Коментирахме това което ни пускаше . Така че имам някаква престава от хубава музика . А в къщи се слушаше ,джаз , рок , блус , поп музика ,стари градски песни ,фолклор.
  • 24 3963

    0 1 Отговор
    насрала
  • 25 Село Казанлък

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Не си отговорил да ли си чувал за тези не пиши пак глупости .Аз пак ще кажа , че чалгата е проста , гадна тъпа задръстена музика .Чалга , чалга , чалга . И така до безкрай .........

    Коментиран от #27

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "Село Казанлък":

    ами не съм чувал тези имена нали ви казах че слушам главно поп фолк музика господине никак не са ми ИНТЕРЕСНИ разните му там нови бесмислени стилове на всеки българин поп фолк музиката му е заложена в съзнанието затова тези които имат такъв НЕВЕРОЯТЕН талант като госпожа ПРЕСЛАВА трябва да бъдат високо оценени от нас слушателите вижте само каква НЕВЕРОЯТНА жена толкова млада и красива а вече величие и ЛЕГЕНДА на българската музика

    Коментиран от #30, #31

  • 28 Оли

    2 2 Отговор
    Страхотни хора,много стил,класа и интелект излъчват!!! Предполагам са адвокати,магнати,олигарси,възпитаници на Харвард и пр. Успяли личности.
    Софка и това ниско,недоразвито нещо с гумения пояс на лицето,вместо устни на последната снимка от последната галерия ,направо гърмят !!! Сега сериозно!Какво занимавате хората с тия боклуци и утайки,уж сте сериозни?
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Село Казанлък

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    На вас може да заложена тази помия чалгата .Не включвайте всички българи .Как се залага в съзнанието тази гадост чалгата . Не ми се прави на психолог . Не искам да огледам муцуната нито да я слушам както и другите чалгари . Тази легенда ха ха я се скрий някаде . Тази няма да стане никогалеге да на българската музика . В чалга средите може. Музика за пия ици ,алкохолици и други регенерация от сорта . Вие продължавайте да я слушате и да затъпявате на нейната музика .
  • 31 Ved

    3 0 Отговор

    До коментар #27 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Вземи послушай няма да умреш , просто чуй нещо различно .Отдели нали време и послушай и друйчга музика . Ако не знаеш чуж език не е проблем . Насладата идва от това да чуеш приятен мелодичен глас ,съпроводен от приятна музика . Има толкова радио станции , прослушваш по малко от всяка , има за всеки вкус , поп ,рок ,джаз , класика , и други стилове ей така от интерес защо да не се образоваш . Да има закакво да говориш с хората и да коментираш тука по други теми .
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 винету

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Сър Алтън Джон":

    джако от всякъде, на пеене обаче е като джо байдън