Last news in Fakti

2 Юли, 2021 15:27 2 282 5

Звездата от "Железния човек" се ожени след 29 г. любов

  • дон чийдъл-
  • актьор-
  • сватба-
  • бриджид колтър-
  • ожени

Дон Чийдъл и Бриджид Колтър, които са двойка от 1992 г., имат две дъщери

Звездата от "Железния човек" се ожени след 29 г. любов - 1
Снимка: shutterstock

Актьорът Дон Чийдъл вече е семеен мъж, съобщи "Hollywood Reporter".

Петдесет и шест годишният артист е потвърдил в епизод на шоуто на Елън Дедженирис с гост водеща Уанда Сайкс, че по време на пандемията се е оженил за партньорката си Бриджид Колтър, с която са заедно от 29 г.

По-рано през годината актьорът публикува снимка на Колтър в социалните мрежи с хаштагове, загатващи, че тя е негова съпруга.

Сайкс не е скрила изненадата си от новината, тъй като е смятала, че двамата отдавна са семейство, след което е поднесла извинение за реакцията си. В отговор Чийдъл е заявил, че разбира недоумението, тъй като със съпругата му са били заедно от почти три десетилетия, преди да се оженят.

Дон Чийдъл и Бриджид Колтър са двойка от 1992 г. и имат две дъщери - 26-годишната Аяна и 24-годишната Имани.

Чийдъл играе Джеймс Роудс/Бойна машина в киновселената на "Marvel". Поредното превъплъщение на актьора в персонажа е в поредицата "Соколът и Зимният войник" на стрийминг платформата "Disney+".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЖЕЛЕЗНИЯ ЧОВЕК

    0 0 Отговор
    ЗА ИРЪН МЕЙДЪН ЛИ СЕ „ЗАВАРИЛИ”

    Коментиран от #2, #5

  • 2 Hellish

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "ЖЕЛЕЗНИЯ ЧОВЕК":

    Iron Man е песен на Black Sabath. Iron Maiden буквално е Желязна мома. Ама ти не се притеснявай, заваряй си спокойно железата

    Коментиран от #3

  • 3 Механик

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Hellish":

    Е това е експерт по металите! Всичко там ти е известно. Предполагам, че подобна професия много рЕзко е покачила жизненият ти стандарт. Затова пък ти е сложила капци и те е оперирала от чувство за хумор.
    А извън това, да кажа ,че много се надявам тоя Намкоси да се е оженил за мъж, както е модерно в последно време по техните ширини!
  • 4 Мръсния Фикри

    1 0 Отговор
    Аз му казвам,, Духът,,....!
  • 5 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ЖЕЛЕЗНИЯ ЧОВЕК":

    Айрън Мейдън означава желязната девица. Научи го тоз английски най-сетне.