Last news in Fakti

17 Юли, 2021 12:18 4 903 9

Мадона се появи с абсурден тоалет посред лято (СНИМКИ)

  • мадона-
  • младо гадже-
  • летище-
  • тоалет-
  • лято-
  • зима

Вместо да я скрие от любопитни очи, тоалетът на Мадона успя да привлече много ненужно внимание

Мадона се появи с абсурден тоалет посред лято (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Предвид високите температури през юли, звездите със сигурност не разполагат с кой знае колко начина да се скрият от камерите на папараците, дебнещи ги на всеки ъгъл. Само че този, на който Мадона заложи на Международното летище "Джон Ф. Кенеди" в Ню Йорк, със сигурност не бе сред успешните, тъй като вместо дегизировката ѝ да я направи незабележима, тя постигна точно обратния ефект - привлече цялото внимание към нея.

В опита си да остане инкогнито, 62-годишната певица взе странното решение да пътува облечена с дебели зимни дрехи въпреки горещото време навън. Тя се появи в плътно черно яке тип "парка", под което носеше комплект, състоящ се от суитшърт с вдигната качулка и 3/4 панталони в същия цвят, изпъстрени от разноцветни фигури и надписи, допълнен от чорапогащник и кожени боти в тон. Завършвайки визията си тя бе сложила чифт слънчеви очила и задължителната за закрити публични места защитна маска, пише Life.dir.bg.

27-годишният ѝ интимен партньор Аламалик Уилямс, с когото бе преплела романтично пръсти, вървейки към самолета, също бе спазил нейния зимен дрескод. Уилямс е само с 2 години по-голям от дъщеря ѝ Лурдес Мария Чиконе Леон. От 2015 г. е част от танцьорите, с които "материалното момиче" на Холивуд пътува, за да изнася концерти по целия свят, като досега са поставили шоуто в Америка, Европа и Източна Азия. Очевидно разликата от 36 години не притеснява Уилямс, който е син на военен ветеран.

Слуховете за връзката им започнаха в средата на 2019 г., но само потвърдени само няколко месеца по-късно. Тогава американската преса публикува поредица от снимки, на които ясно се вижда как двамата разменят ласки на балкона на хотелска стая в Маями, без да се притесняват, че могат да бъдат забелязани и да се озоват сред водещите заглавия на пресата още на следващия ден... както всъщност и стана.

През всичките години поп иконата е излизала само с един по-възрастен от нея мъж - актьорът Уорън Бийти, който е с 21 г. по-голям от блондинката. Романсът им обаче бе кратък и продължи едва 1 година - от 1989 до 1990 г. С времето тя започна да си намира все по-млади половинки, като преди Уилямс гадже на изпълнителката беше моделът Кевин Сампайо, с когото ги делят 33 г. Отношенията им започнаха през 2017 г., но двамата се разделиха малко преди тя да се озове в обятията на Аламалик.

Днес бе обявено, че Мадона ще снима за стрийминг платформата Paramount+ специални кадри, които ще бъдат монтирани заедно със задкулисни видеа от нейни концерти. Продукцията, озаглавена "Madame X", каквото бе и названието на последното ѝ турне, се очаква да излезе на осми октомври.

"Да споделя моята визия с глобалната публика е изключително важно за мен", каза изпълнителката на "Frozen" в прессъобщение за предстоящата лента. "Възможността да предам своето послание, показвайки артистичността на всички участващи в шоуто, при това пред по-широка аудитория е страхотна възможност, която идва във време, когато музиката е изключително необходима, за да ни напомни за свещената връзка между хората".


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 !!!?

    10 1 Отговор
    Мадона - сякаш е картина от Марк Шагал !!!?
  • 2 портокал

    20 0 Отговор
    Тя Мадона си е абсурдна по принцип, така че всичко си е по мястото.
  • 3 ковид

    6 4 Отговор
    Когато Марадона се появи, това вече ще е новина.
  • 4 111

    3 1 Отговор
    Ще пътува до Северния полюс.
  • 5 Мръсния Фикри

    11 2 Отговор
    Старостта не прощава Мадонче, била си ексцентрична, но това е , пълно фиаско,,....!
  • 6 Ели

    6 2 Отговор
    Какво и е абсурдното? Направила си е живота цветен. Наши министърки представяха България в по-абсурден вид. А пък да не говорим за Лиляна Павлова" ЦВЕТЕТО НА БОРИСОВ"
  • 7 Алтер

    10 2 Отговор
    На възрастните хора им е по студено от обикновено, за това баба Мадона се е навлякла.
  • 8 Хайл

    1 0 Отговор
    Айййй как са зложи мадоняяяяя,ами мадоня
  • 9 Yordanka Partalska

    1 0 Отговор
    Ами на мен ми се струва красиво облякана, а и тясигурно е стигнала до летището в автомобил с климатик, а самото летище няма да е Терминал 1 в България, а ще има климатик също, така че няма да и е било топло, а съвсем нормално! Тя не е фолкаджийка, че да ви показва плът наточно!