Last news in Fakti

27 Юли, 2021 17:54 7 246 21

Класация на най-добрите съпруги според зодията

  • брак-
  • сватба-
  • хороскоп-
  • съпруга-
  • съпруг-
  • зодия-
  • зодиакални знаци

Ето как звездите подреждат способността на зодиакалните знаци да бъдат съпруги

Класация на най-добрите съпруги според зодията - 1
Снимка: Shutterstock

Астролозите препоръчват преди брака да обърнете внимание на зодиакалния знак на бъдещия си партньор, за да разберете дали сте подходящи един за друг.

Първото място в класацията зае Жената Козирог. Тя знае рецептата за семейно щастие и ще живее с партньора си, докато смъртта ги раздели. С такава дама мъжът няма да може само да флиртува, защото тя просто е създадена за семейство.

Втората в класацията е жената Рак. Тя живее със сърцето и ума си, винаги ще подкрепя мъжа си, ще бъде вярна на партньора си и ще очаква същото от него.

На трето място е жената Везни. Тя е мека, нежна, красива, секси и умна, никога няма да организира сцени на ревност и да страда за напускащ я мъж, тъй като знае собствената си стойност.

Четвърто място заема Жената Дева. Тя сама решава всичко, но тъй като е мъдра, прави така, че мъжът да се смята за господар на ситуацията, а партньорката тайно дърпа конците. По този начин е почти невъзможно да се скарате с нея, а в семейството цари идилия.

Петото място в класацията е за жената Риби. Тя е красива и своенравна. Ако рибата е в добро настроение, тогава тя ще бъде привързана и с това ще поразява мъж, който не може просто да я напусне, защото тогава животът му ще стане скучен и безсмислен.

На шесто място привлекателна и умна, но взискателна към себе си и другите е Жената Скорпион. Тя не уважава мъж, който не издържи нейния изпит. Тази дама ще принуди партньора си винаги да се грижи за себе си, което ще има положителен ефект върху личностното му израстване.

Седмото място се дава на жената Лъвица. Тя държи мъжа си под чехъл, партньорът се съпротивлява малко, но се съгласява с ръководството на дамата, защото в сравнение с нея други жени му се струват бледи копия.

На осмо място застава Жената Стрелец. Тази дама няма да седи у дома и да готви супа, а по-скоро ще скочи с парашут.

Деветото място е за жената Телец. Тя може да превърне всеки партньор в супермен. Съчетава твърдост на характера и нежност. С такава дама е лесно както в брак, така и в лесен роман.

На десето място е Жената Овен. Лесно е да се влюбиш в нея, но да живееш с нея е все едно да седиш на вулкан. Тази жена обича свободата и казва това, което мисли. Тя не крие емоциите си и е готова да завладее света.

На единадесето място се намира Жената Близнаци. Мъжът може да бъде с нея самия себе си, а не да се преструва, защото тя ще вижда през него, но не всеки мъж е готов да се опознае напълно и да се отвори.

На дванадесето място завинаги млада, вечно красива е Жената Водолей. До мъж тя ще живее живота си и никога няма да се отдели от него. Убеждаването да се омъжи не е лесна задача.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хъм...?!

    21 2 Отговор
    Че то за всички зодии,само суперлативи ве...?!Къде ги намирате тия безгрешни съпруги,не мога да разбера...?!?!Моят опит-друго показва...😰☹️😰!
  • 2 Най вобрата съпруга има

    10 4 Отговор
    Големи любенички и пари другото не е важно

    Коментиран от #10

  • 3 Гост

    11 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: жената Везни никога няма да организира сцени на ревност >>>> МОЛЯ?!?!?!?!

    Коментиран от #21

  • 4 Дедо

    4 4 Отговор
    Дедо ми казваше ,гледай жената да има големи бозки, голям г@з после със сигурност ще направи...
  • 5 Всичко е вярно

    2 2 Отговор
    Да, ама не.... жената, - мъж и мъжът - жена, това е вярното....!
  • 6 Интересно ми е

    3 3 Отговор
    От кого е отр. лайк, като всичкитежини, приличате на мъже....!
  • 7 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    2 5 Отговор
    най добрите съпруги са зодия ДЕВА като моята съпруга ВЕСИ добри чесни и РОМАНТИЧНИ какво повече да иска човек е ако са и красиви като поп фолк певици си ударил джак плот както ас с моята съпруга

    Коментиран от #11, #14, #16, #17, #20

  • 8 БеДа

    6 3 Отговор
    От козите по-своенравни няма, но за рачетата лошо не мога да кажа, въпреки че най-лошата болест им е съименник. С лъвица е като на Дянков вица, постна пица.
  • 9 Гост

    9 1 Отговор
    Точно пък Козите на първо място,
    Колко имам ,да разправям.
    Абе ,тя не е за разправяне .
  • 10 Да да да

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Най вобрата съпруга има":

    А най- добрия съпруг голям шнур и много пари! Ти как си? Богат и надарен или……
  • 11 Младоженката от Курово

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Верно жена ти е фолк певица???? А ти си Сигорно Тони Стораро

    Коментиран от #13, #15

  • 12 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    6 1 Отговор
    А защо я сравняваш фолк певица . Аз моята я сравнявам с една джаз певица и една актриса. Как ще сравнявам полувинката с тези чалгарки . Ще я сравня с с цвете , с красива песен . Какви са тези чалгарки не излизат от главата ви.
  • 13 Село Казанлък

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Младоженката от Курово":

    Този се мисли за спец по жените и секса . Всичко сравнява с чалгата . Тя е еталон за него .Нищо друго не важи.
  • 14 Гост666

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Както пише горе значи те командва тайно . Без да се усетиш .И пак сравняваш жена си с чалгарките . Измисли друго по хубаво сравнение . Тези певици на , проста музика пълни със силикон ,не стават за сравнение . Или женати е силиконова и е певица . Така ли пич.
  • 15 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    1 6 Отговор

    До коментар #11 от "Младоженката от Курово":

    не господине съпругата ми не е поп фолк певица де да беше но е голяма почитателка на госпожа АЛИСИЯ и се стреми да прилича на нея като външен вит а и нали като някоя жена е хубава народа казва красива КАТО поп фолк певица защото те са ВИСШ еталон за красота всяка жена си мечтае да бъде като тях и всеки мъж иска да е с тях
  • 16 Гормогон

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Поредното чалгарско изпълнение е вашето коментарче . Чалгари само чалга , нищо друго . За вас няма ли нещо по културно ,по хубаво за сравнение . Стига с тази чалга . Цял живот ли живееш с чалгата.Тя е за подигравка и бъзици . Просташка музика . Даже не е музика за повечето хора който познавам .
  • 17 🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲

    7 0 Отговор

    До коментар #7 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    А вие коя зодия сте . Занаешли по китайските коя си . Можеби вие чалга феновете не вярвате в тези неща . Вярвате какво пеят в песните .За Сандокан , Как ще ти вкарат сто патрона , Бяло Мерцедеси те гонят из квартала . А вие сте закичен с бяла роза , и търсите шампанско и сълзи в Сен Тропе .

    Коментиран от #18

  • 18 Дедо

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲":

    Младоженеца яко ,,бъзика,, шегува се и му се връзвате!
  • 19 Виталия

    3 0 Отговор
    "Жената Овен. Лесно е да се влюбиш в нея, но да живееш с нея е все едно да седиш на вулкан..." а Марче с тая реклама ме разби!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Вели

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    И аз съм на твоето мнение! МОЛЯ!?!?!?!?!?!?!
    Никога- друг път! Скъпи мъже, не се хващайте с везни, аз и номер 3 сме изгорели! Пазете се!