Last news in Fakti

25 Август, 2021 18:24 10 370 11

Разведе се любима двойка от "Един за друг"

  • двойка-
  • разведе-
  • един за друг

Яница и Момчил се женят през миналото лято, но бракът им продължи по-малко от година

Една от най-колоритните и любими двойки от втория сезон на романтичното шоу "Един за друг“ се раведе. Става въпрос за Яница и Момчил, които завършиха на четвърто място в риалитито.

Двамата се женят през миналото лято, но бракът им продължи по-малко от година. Красавицата вече е сменила фамилията си и се представя в социалните мрежи като Касабова. Изтрила е и всички общи снимки с Момчил в профилите си. Именно раздялата между огнената мадама и Момчил е причината тя да не е гост на сватбата на друга двойка от шоуто Тина и Станимир. Разривът в отношенията на двойката от Силистра настъпва малко след отпадането им от риалитито, разказват източници.

Докато са във вилата на любовта Яница и Момчил си дават сметка, че въобще не са един за друг. Въпреки че са заедно повече от три години, двойката постоянно се кара. Яница е с доста пиперлив език и избухлив характер. Дни след излизането от шоуто двамата се разделят и започват нов живот.

Докато е омъжена за Момчил, Яница работи в общината в родния си град Силистра. След раздялата е засечена да работи по морето. От началото на сезона бачка на Златни пясъци където раздава флаери и кани хората в елитен ресторант. След участието им в "Един за друг" Яница успя да събере над 20 хил. последователи в Instagram.

Това ѝ помогна да стане и един от предпочитаните инфлуенсъри. Дали популярността изигра лоша шега на влюбените, които скоростно се разведоха?!


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трябва да се забранят развода и аборта

    8 10 Отговор
    Защото който остави жена я прави да прелюбодейства И който вземе напусната прелюбодейства
  • 2 123

    15 0 Отговор
    Шматки.
  • 3 А аборта е убийство на човек

    3 3 Отговор
    В ембрионално развитие
  • 4 Lina

    11 1 Отговор
    С.иганска работа. Половината двойки в това оредаване изкуствено събрани и задържани, други пък нямат средства да се разведат. Трети продават имидж, като победителите във втория сезон розовото сенейство собственици на салони Dupissima. (Не е каквото звучи, салони за красота са, или)
  • 5 Jacques Yves Moineau

    29 0 Отговор
    Чак пък красавица! Айде моля...просто една крива селска пръчка.
  • 6 Конаре

    16 0 Отговор
    Ако не възпитавате дъщеря си правилно ще стане инфлуенсърка като порастне.
  • 7 мнение

    21 0 Отговор
    Яница беше една злобна кучка, добре че Момчил се отърва от нея. Заслужава по-добро и мило момиче. Тина и Станимир бяха много мили и невинни млади хора, заслужават да са щастливи.

    Коментиран от #9

  • 8 Добре де

    3 0 Отговор
    Защо се събират, след като ще се развеждат, много е страшно да се развеждаш.... добре, че някои не се женят, та по леко да минат...боже, таз, как се оженила, чрез предаване, ами ти как са ожени ма,, боя за печки,, штъркел и за кого....?!
  • 9 Друго мнение

    3 11 Отговор

    До коментар #7 от "мнение":

    Точно обратното. Яница, въпреки 20-те си години, е хиляди пъти по-зряла от 31-годишния си вече бивш мъж. Оказа се, че Момчил нищо не може, не е деен, един такъв колеблив, а тя е огън - момиче. Наистина не са един за друг. Който е гледал предаването, ще ме подкрепи.
  • 10 Андриан

    14 0 Отговор
    Браво на Момчи. Аз не бих изтраял и час това чудо Яница.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.