Last news in Fakti

14 Септември, 2021 16:57 5 591 4

Лидия от "Евровизия" покори и "Гласът на България" (ВИДЕО)

  • лидия ганева-
  • евровизия-
  • детска евровизия-
  • гласът на българия-
  • шоу

Още с първата си поява на кастингите на тъмно Лидия си спечели стотици нови фенове

Младата надежда на музикалната сцена Лидия Ганева предизвика истински фурор в премиерния епизод на новия сезон на „Гласът на България“. Момичето, което през 2016 г. спечели сърцата на феновете на детската Евровизия, успя да трогне менторите, а Любо Киров дори се просълзи от изпълнението ѝ.

За кастингите на тъмно Ганева заложи на песента Driver’s License на любимката на тийнейджърите Оливия Родриго. Гласовите ѝ способности бяха оценени от всички в журито. Първи се обърна Иван Лечев, а само секунди по-късно го последваха Киров и Галена.

Дара, към чийто отбор Лидия се присъедини, натисна червения бутон последна. Въпреки това тя веднага разпозна звездата от детската Евровизия, като дори заяви, че е неин фен.

„Красота и изящество! Толкова прецизно, нежно и съвършено пеене, което пленява и омагьосва душата! Уникална!“ и „Магията да докосваш сърцата на хората... Толкова крехка, а така силно въздействаща!“ пък гласят само част от коментарите на зрителите след появата на Ганева.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор
    БРАВО
  • 2 Наску диаманда

    4 1 Отговор
    На, 15 години, какво да е, некоя , която всичко знае, но аз не я харесах и това предаване е фалшиво, всичко се знае предварително, само Дамски да сложи на, Галена,, бельото,, розевото , да се види, и да зарадва шифиора си от небитието...!

    Коментиран от #3

  • 3 един от стадото

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Наску диаманда":

    не знам, не съм в куннята на предаването. Но гласът е Великолепен

    Коментиран от #4

  • 4 Виталия Ражнатович

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "един от стадото":

    Е като тая мадама с великолепното изпълнение се зовем сега. Не мога да пея въобще обаче