Last news in Fakti

29 Септември, 2021 22:30 8 334 21

Ето кои са най-големите любовници на всички времена

  • любовници-
  • хулио иглесиас-
  • фидел кастро-
  • секс

Фидел Кастро правел секс по два пъти всеки ден

Ето кои са най-големите любовници на всички времена - 1
Снимкa: Shutterstock

Хулио Иглесиас - 3000 жени

Испанският певец Хулио Иглесиас никога не е успявал да устои на красиви жени. Той открито казва, че е имал връзка с 3000 жени. Има обаче други знаменити мъже, които влизат във впечатляваща конкуренция с испанския мачо, пише БЛИЦ.

На 23 септември сърцатият испански певец навърши 78 години. Той е баща не на 8, както си мислеха всички, а на 9 деца. Упоритият Хавиер Санчес, който се родил след краткотрайна афера на музиканта, чрез съда доказа връзката си с Хулио Иглесиас.
Кой знае, може би други деца на любящия певец се разхождат някъде по света, защото, както самият той признава, в живота му е имало много жени.

Уорън Бийти - 12 775 жени

Холивудският прелъстител Уорън Бийти, който навърши 84 тази пролет, веднъж каза, че „използвайки проста аритметика“, изчислил, че е спал с 12 775 жени. Поради страстта си към женския пол, Уорън дори се раздели с годеницата си Джоан Колинс: тя го напусна заради изневярата му.

Но Бийти признава, че спрял с безразборните си връзки, когато се запознава с актрисата Анет Бенинг. Те са заедно от 29 години и отглеждат четири деца.

Ръсел Бранд - повече от 1000 жени

Ръсел Бранд беше в клиника през 2005 г., за да се лекува от пристрастяването си към секса. Актьорът каза, че е спал с повече от 1000 жени, понякога с девет за една нощ. Кейти Пери не успя да го обуздае и се разведе с него след две години брак, но изглежда чак сега Бранд се е укротил. Поне така твърди 46-годишният комик, той казва, че е станал нов мъж заедно с втората си съпруга, Лора Галахър.

Тони Къртис - 1000 жени

Тони Къртис, който е бил женен шест пъти и е спал с почти всички свои колежки, включително Мерилин Монро, веднъж безсрамно каза, че е сексуално зависим: „Тичах с буца в гащите след всички момичета“. Две години преди смъртта си през 2010 г. актьорът говори по-предпазливо: „Имам афинитет към жените. Винаги беше любов - влюбвах се всеки ден."

Бил Уайман - повече от 1000 жени

Бившият басист на „Ролинг Стоунс“ безсрамно разкри, че е спал с повече от хиляда жени, 300 от тях през двете години, когато кариерата му е на върха. Бил вземал момичета по улиците, докато те лагерували пред хотелите, където той бил отседнал. И това въпреки факта, че тогава той бил женен! „Беше ми трудно да се върна у дома при жена си, която очевидно знаеше какво се случва“, споделя музикантът.

Фидел Кастро - 35 000 жени

Тук идва победителят! Покойният кубински диктатор правел секс поне два пъти всеки ден. Един от близките сътрудници на Фидел каза пред "New York Times" през 2008 г .: „Той спеше с поне две различни жени на ден в продължение на повече от четиридесет години подред. С едната - на обяд, с другата - на вечеря, а понякога поръчваше жена за закуска", казва близкият сътрудник. Казват, че стражите на Фидел са ходели ​​на плажа и там са избирали кандидати за своя шеф. Официално на Кастро имаше 11 деца. Неофициално може да има хиляди.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В.Търново

    25 11 Отговор
    Митьо Пищова
  • 2 Митьо Пищова

    22 12 Отговор
    Аз поря по 3000 на ден бе ало?!

    Коментиран от #19, #20

  • 3 Божков

    22 9 Отговор
    Аз минах 35 000 жени и само Севда ми отказа и не стана рекорда.Язък!
  • 4 РЕАЛИСТ

    23 6 Отговор
    На Наполеон всяка сутрин са му докарвали по една девственица. Пък и бройките на Бойко не ги знаем. Що журналистки минаха през стаята със шкафчето.
  • 5 Display

    8 5 Отговор
    Мен що ме няма.....аааааа сетих се......щото съм хванал паяжини там долу.............
  • 6 Аз имам 2500000

    20 3 Отговор
    Жени простотията няма граница
  • 7 Виталия

    14 4 Отговор
    Християни, католици абе праведници били, пък копират Султаните с харемите си. Без коментар!

    Коментиран от #11, #13

  • 8 Гост

    9 5 Отговор
    А къде е Пищова в тая класация?
  • 9 ХХХL

    27 2 Отговор
    Добрия любовник и бройкаджията са 2 много различни категории. За първата се иска талант и усет,а за втората брутално нахалство.Може да си имал стотици и пак да не научиш изкувството на секса.
  • 10 Rock

    26 5 Отговор
    Това не са любовници, а извратеняци.
  • 11 Брендо

    10 2 Отговор

    До коментар #7 от "Виталия":

    Че къде казват че тея с най много женски са християни или католици ма витке? Мож да са безбожници, мож да са мюслита, мож да са нам си кви. Виж го куманиста Кастро с 35 хиляди жени. Той много голем праведник християнин беше нали?

    Коментиран от #12

  • 12 Виталия

    7 3 Отговор

    До коментар #11 от "Брендо":

    Не схвана какво написах! Разделението е, че християни и католици могат да имат по една жена в брак и любовници не са предвидени. Докато в ислям не е така още от султаните. Иначе специално за Фидел (значи верен😂) в една друга светлина като воин е трудно достижим.
  • 13 ак-47

    8 2 Отговор

    До коментар #7 от "Виталия":

    Трудно може някой да надмине Чингиз хан

    Коментиран от #14

  • 14 Виталия

    6 3 Отговор

    До коментар #13 от "ак-47":

    Преди време, четох някъде, че е бил българин. Отдавна беше и не мога да се сетя в нета или книга. Има едни забранени книги ги наричат преди 1989. В тях пише, че чеченците са българи; че наши кханове са имали брак с китайски принцеси и т.н.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Бойко Борисов Секса

    9 4 Отговор
    Аз поря всичко живо,и после им копувам къщи с вашите пари буахааа..А мен ме пори само Симитлиеца,но там е любов вече
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 един от многото

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Митьо Пищова":

    На сън!
  • 21 гост

    2 6 Отговор
    Къде е Баце в класацията? Той само ония в Европата ги е минал всичките с 200.