Last news in Fakti

28 Септември, 2021 19:26 5 860 16

Как ще ти изневери той според зодията?

  • зодии-
  • изневяра-
  • астрология-
  • мъже-
  • зодиакални знаци

Някои зодии, които са известни с непостоянството си в любовта

Как ще ти изневери той според зодията? - 1
Снимка: shutterstock

За една пълноценна връзка е най-важна верността. В наши дни обаче моногамията е все по-рядко срещана. На помощ идва астрологията, която ще ни покаже коя е най-изневеряващата зодия и какво би подтикнало към изневяра всеки един зодиакален знак, пише каналът "Видео хороскоп" във vbox7.

Овен
Умеят да флиртуват и са много страстни, затова често създават погрешни впечатления. Те толкова добре знаят как да изразяват чувствата си пред партньора си, че изневярата им (ако бъде разкрита) идва като гръм от ясно небе.

Телец
Те са невероятни любовници и уважават личното пространство. Ако обаче се почувстват несигурни, ще потърсят сигурността при някой от противоположния пол, на когото имат доверие, например най-добрият им приятел от противоположния пол.

Близнаци
Веднъж влюбят ли се, близнаците се посвещават напълно на връзката си. За тях обаче, комуникацията е изключително важна, затова изневярата им би се дължала на липса на искреност и откритост от страна на партньора.

Как ще ти изневери той според зодията?
Снимка: shutterstock

Рак
За тях не е типично да изневеряват. Раците се стремят да изградят дълбока и сериозна връзка с партньора си. Ако обаче се почувстват отблъснати или неразбрани, веднага биха потърсили емоционална близост другаде.

Лъв
Лъвовете са много независими и енергични, а в леглото са ненадминати любовници. Не се затрудняват да сложат граница между любовта и страстта, затова им е лесно да изневерят, без да чувстват вина после.

Дева
Разчитат не на думи, а на действия. Имат постоянна нужда да се чувстват желани. Въпреки че девите обикновено са моногамни, те могат да се отклонят от правия път, ако се почувстват несигурни и недооценени.

Везни
Те са готови на всякакви компромиси в името на връзката им. Но ако твърде много време не получават нищо в замяна, биха нарушили обета си. А везните са толкова чаровни, че това никак няма да им е трудно.

Скорпион
Те копнеят за сигурност и искрени дълбоки чувства. Ако не са удовлетворени от връзката си, биха изневерили с човек, с когото вече са създали дълбоки отношения, например добър приятел или бившо гадже.

Стрелец
Те са смели експериментатори. Много стрелци трупат богат списък от любовни партньори, преди да решат да създадат сериозна връзка. Но веднъж решат ли да улегнат, те стават верни и безкомпромисни.

Козирог
Те биха предпочели да останат сами, отколкото да са в непълноценна връзка. Биха изневерили само ако партньорът им вече ги е предал и искат да „отмъстят“ или да се почувстват по-добре.

Водолей
Те са изключително разумни и уважават личното пространство. Ако партньорът им ги предаде или злоупотреби със свободата си, той би отвърнал със същото.

Риби
Те обичат силно и дават всичко от себе си в леглото. Биха изневерили, ако партньорът им спре да ги оценява и не отвръща на жестовете им със същата страст, която рибите притежават в големи количества.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телец 😈

    5 7 Отговор
    Телците сме креватни атлети.

    Коментиран от #3, #5, #9

  • 2 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    4 8 Отговор
    Ас съм зодия Овен и никога не бих исневерил на моята съпруга. Моя пример в живота са героите от романтичните сериали а те никога не правят такива неща. Отделно самата исневяра е нещо много лошо, забранено и недупустимо пък и папата я забранява категорично.
  • 3 Пръц

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Телец 😈":

    Така е,нямат на@бване.

    Коментиран от #11

  • 4 ПЕНЦИОНЕР

    0 6 Отговор
    ...... ДОБАР ВЕЧЕР.... ТРОЛУИ... АС НЕ СЪМ ИЗИВЕРЯВАЛ.... ШТОТ СИГА НЯМЪШИ ДА МОГА ПИША..... ( ТАИ СИ МИСЛИ МОИТА... Х ХИ...)..... УСТАИТЕ ТЕС... МАСКАРИ...ТРОЛУИ.... . ДАИТИ ДА БИСТРИМ ПУЛИТИКАТА..... ЗИЛИНИЯ... НЕСКА КАДЕ СА И.. Х ДИ ПАК.... УНЪС .... ДБЕЛАТА.... КАЗА ЧИ БИЛИ НЕЗАМИНИМИ.... ЕИ.... М.... ТА И ШАПКА... Д.... ПФУ....!!!
  • 5 Гришо

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Телец 😈":

    Така е.Жена ме е телец и я джасам всяка вечер.Ако и ти ми даваш така ще е супер

    Коментиран от #8

  • 6 Чумата

    3 1 Отговор
    Ужас! СЕРИОЗНА джурналистика!
  • 7 Борецът

    1 2 Отговор
    Като хитър петър, лъжейки и мажейки...!
  • 8 факир

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гришо":

    давам ти Гришо ама много го хапеш
  • 9 Чегъртачев

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Телец 😈":

    По принцип ми пасвате, стига след това да не ръсите тъпотия след тъпотия...
  • 10 рак

    3 0 Отговор
    Много ми дреме :)
  • 11 хи хи ХО

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Пръц":

    И аз така съм чувала - жена теле докато не се нае-е до откат и с когото иска, нема спирачки. Не ща да знам така ли е, хахаха.
  • 12 Виталия

    6 2 Отговор
    Овен и Скорпион подвластни на МАРС, друга конкуренция пада...

    Коментиран от #13

  • 13 Шишо Бакшишо

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Виталия":

    Затова на преброяването са се писали марсиянци.

    Коментиран от #14

  • 14 Виталия

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Шишо Бакшишо":

    Остроумен отговор. Хареса ми
  • 15 Рак на всичко

    1 1 Отговор
    Дреме ти и още, айде амъна хъвъна...!
  • 16 РЗС

    3 1 Отговор
    За рак,мерак и п!р!о!С!таК лечение няма!