Last news in Fakti

29 Септември, 2021 14:27 11 883 16

Вижте как изглежда днес главната героиня от "Касандра" (СНИМКИ)

  • касандра-
  • теленовела-
  • сапунка-
  • сапунен сериал-
  • латиноамерикански сериал

Днес 48-годишната Корайма е все така красива и пленителна, както в емблематичната си роля

Венецулската актриса Корайма Торес стана любимка на тв аудиторията с участието си в хитовия сериал „Касандра“, излъчван в редица страни по света. По-късно тя участва и в поредиците „Мария Емилия, любима“, „Крилете на любовта“ и „Лорена“, пише Труд.

Корайма е родена на 6 юни 1973 г. във венецуелския град Валенсия. Тя е най-малкото от общо три деца в семейството. Голямата ѝ мечта е един ден да работи като юрист, но още на 9-годишна възраст попада в театъра и решава, че ще стане актриса. Приета е в трупата на местния театър и участва в неговите постановки в продължение на 4 години.

В началното училище, бъдещата актриса не си пада по ученето и често бяга от часовете. „Никога не съм била от прилежните ученици, напротив – бях доста палава и буйна и често бягах“, признава актрисата. После постъпва в университета в Каракас и там се запознава с режисьора Луис Ламат, който ѝ отваря пътя към теленовелите.

Първата ѝ роля е в „Гардения“, а след това получава предложение да се снима в „Мария Емилия, любима“ на известната сценаристка Делия Фиайо. За нея Корайма казва: „Тя е велик сценарист и всеки неин проект се радва на световна слава. Съгласих се да участвам в тази поредица без изобщо да се замислям, дори и да трябваше да отклоня участие от Китай. За мен Делия е гаранция за успех. Тя е моят талисман“.

На прага на 50-те, Корайма може да се похвали със страхотна фигура.

През 90-те години, героинята ѝ Касандра става известна по целия свят. В едноименната поредица актрисата си партнира с Освалдо Риос и веднага се появяват слухове за връзка между двамата заради екранната им химия, но уви това не е истина.

Именно по време на снимките на хитовия сериал, щастието от успеха на младата актриса е помрачено, тъй като ѝ откриват тумор, който се оказва доброкачествен и след направената операция Корайма отново се връща на снимачната площадка. Съдбата обаче ѝ изпраща ново изпитание – Торес губи майката си и преживява загубата ѝ изключително тежко. Следват още две операции за отстраняване на тумори, за щастие успешни.

Корайма днес е на 48 години. Радва се на щастие в личния си живот – омъжена е, има син и живее със семейството си в Богота. Има стотици последователи в социалните мрежи, които радва с много снимки, разкриващи атлетичната ѝ фигура. След огромния си успех на малкия екран, красавицата се посвещава на театралната сцена. В свободното си време обича да плува, танцува, играе тенис и се увлича по футбола. Казва, че най-големият ѝ недостатък е пушенето.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    10 1 Отговор
    Екстра е
  • 2 тарзан

    11 0 Отговор
    Бравус, сега е още по-готина!
  • 3 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    7 6 Отговор
    Благодаря много за статията. Касандра беше невероятно романтичен сериал колко пъти съм плакал от умиление или валнение докато го гледам. На драматичните моменти направо бях бес думи. Велик сериал, невероятна романтична класика. Бих искал да ви помоля да публикувате подобни статии и за други романтични латино сериали на които милярди хора сме плакали докато ги гледаме и са били живата романтика в родния ефир като Вдовицата в бяло или Трима братя три сестри или Срещу вълните на живота.

    Коментиран от #10, #16

  • 4 наборь

    8 6 Отговор
    Добре че са силиконовите протези
  • 5 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    4 4 Отговор
    Отделно обещал съм си че ако имам дъщеря ще я кръстя Джерен на главната героиня от любимия ми сериал. Обаче ако имам още дъщери бих ги кръстил Касандра, Изаура, Джемре, Шиниз... Има толкова много велики героини от романтичните сериали просто е невероятно като се замисля колко много абсолютни романтични класики има.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Фасул на права печка

    5 4 Отговор
    такива, филми не гледам....!

    Коментиран от #9

  • 9 Хермес

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "Фасул на права печка":

    Нямаш ли телевизор?

    Коментиран от #14

  • 10 БОРУНА ЛОМ

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    БРАТО НА КОЛКО РАКИИ СИ?
    ВЕЧЕ Е ПРЕЦЪФТЕЛА НО ИМА ОЩЕ КИЛОМЕТРИ ЖИВОТ
  • 11 Rock

    1 3 Отговор
    На предпоследната снимка с черното сако виждаме как изглежда. От гушката надолу- ужас!
  • 12 Много

    2 2 Отговор
    бемки има тая жена! Не стоят красиво, по-добре да не се снима разсъблечена! Иначе, като цяло се е запазила, браво на нея!
  • 13 Анонимен

    1 3 Отговор
    Кожата й е ужасна!
  • 14 Що, ти кво имаш..?!

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "Хермес":

    Изобщо... в повече, но не съм по просията..!?
  • 15 Съсетке, плащай си сметките

    2 2 Отговор
    Ти откога си започнала да ги плащаш, иначе Хермес ми се пречка и на телевизията, всичките ДК сте с магарешки глави, не ли ви пречат, и без това са, празни, само на Дамски малка и черна.... и много стара...!
  • 16 0000

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Бе ти на колко години си ве.че и младоженец.направо си стар като слънцето