Last news in Fakti

8 Октомври, 2021 10:56 4 525 12

Ваня Джаферович катастрофира със сина си

  • ваня джаферович-
  • катастрофа-
  • инцидент

Джаферович бил на косъм от по-сериозен сблъсък заради джигит на пътя

Бившият футболист Ваня Джаферович претърпя катастрофа на столичен булевард снощи.

Победителят в "Сървайвър" разказа във Фейсбук за инцидента, който е станал на натоварения булевард "Тодор Александров" в столицата.

Джаферович прибирал сина си Бо от детска градина, когато го застигнала неприятната случка. За щастие няма пострадали при пътния инцидент.

Бившият капитан на Берое разказа, че виновникът за ПТП-то не стига, че карал несъобразително, ами и е избягал от местопроизшествието.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пипи

    29 2 Отговор
    На това семейство наглри, още ли не са им взети шофьорските книжки?
  • 2 Ххххх

    22 0 Отговор
    Е стига вече де. Вчера писахте за това.
  • 3 Стоян Александров

    23 1 Отговор
    Вчера беше същата статия за този никакъв футболист. Посредствен футболист без никакви награди и единствения добър отбор в който е играл е Берое. Много, много слаб футболист. Сега го лансирате незнам защо. Глупав е и е простоват. Стига. Стига. Стига. Има българи много умни и с голямо и светло бъдеще. За тях пишете. Този е НИКОЙ. КОЙ?КОЙ?КОЙ И ЗАЩО ГО ЛАНСИРА ?
  • 4 Стоян Александров

    15 0 Отговор
    Тази статия е позор и обида за цекия БЪЛГАРСКИ НАРОД. ФАКТИ ПОМИСЛЕТЕ СИ ДОБРЕ, ВЪРВИТЕ СТРЕМГЛАВО ВЕЧЕ НАДОЛУ.....ФАКТИ ПРОПАДАТЕ...
  • 5 123456

    20 1 Отговор
    Стига сте ни занимавали с тоя генетичен коктейл и неговото семейство. Не са интересни. А дебелата му жена даже се бие по улиците...и по-добре да се скрият в миша дупка.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Стоян Александров

    7 0 Отговор
    Факти когато махате статий помислете. Разочаровате хората и никой вече не ви чете. Пропадате все повече и повече. Жалко. Тръгнахте добре, но вече ..... Свобода на словото и тук е равна на нула. Демокрация така ли ?
  • 8 Стоян Александров

    7 0 Отговор
    Факти имам чувството, че като ми триете коментарите СКОРО И ИНТЕРНЕТА В КЪЩИ ЩЕ МИ СПРЕТЕ. ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА НА СЛОВОТО ЛИ Е ТОВА ?????????????????
  • 9 Erika SS

    8 0 Отговор
    Какво е БО..??

    Коментиран от #10

  • 10 Гаглей

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Erika SS":

    Втория син ще кръсти йко . Така да си го обясниш
  • 11 Lina

    8 1 Отговор
    Това семейство с претенции за VIP няма никаква култура на шофиране , още повече , че возят собствените си деца. В предишния такъв " инцидент " г- жа джиферова се сби пред децата си на пътя. Очевидно са с мания за величие - там в Стара Загора, донесена с София.Дори и да е виновен другия шофьор- в крайна сметка возят децата си , могат да стигнат по - бавно , но сигурно.
    А най - добре да се запишат за превоз в частна фирма - там ще им возят децата хора, които се съобразяват. Така е - войната по улиците на Сф е жестока, но ако снимаме всеки идиот до къде ще се стигне? Вече отдавна не говорим к8йне с предимство - няма значение. Ето - убиеца на М.Цветков ще си пие винце у тях си, добре "напудрен ". Оцеляване....
  • 12 Орел

    5 0 Отговор
    Интересува ме, дали е изпуснал телефона от ръката си по време на инцидента или го е задържал? Все пак фейса е важен!