При цялото многообразие от рецепти за чийзкейк, моят любим остава печеният, споделя шеф Севда Димитрова, за woman.bg
Едно от важните неща при приготвянето на чийзкейк е продуктите да бъдат оставени да престоят на стайна температура.
Трябва да внимаваме и при разбиването на крема сиренето с пудрата захар. То трябва да е на бавна скорост и за по-кратко време, защото иначе рискуваме крема сиренето да се втечни.
Яйцата добавяме едно по едно, като разбиваме за кратко и се опитваме да не вкарваме много въздух. Това ще помогне чийзкейкът да не се напука при печене.
Не се притеснявайте, когато времето за печене изтече, а чийзкейкът изглежда все още неготов. Той трябва да остане мек, леко течен в стредата. Оставете готовия чийзкейк в изключената фурна за около 15 мин, за да предотвратите напукване, след което охладете за поне 2 часа в хладилник.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Захарта
20:36 19.10.2021
2 Изруда
20:39 19.10.2021
3 Тоалетна хартия
20:40 19.10.2021
4 панчо
21:21 19.10.2021
5 Мдааааа
21:58 19.10.2021
6 Мда,,тва, бръснене
Коментиран от #7
22:13 19.10.2021
7 Лорче
До коментар #6 от "Мда,,тва, бръснене":
От пълнолунието си пощуряло взимай лексотан и легай хи хиКоментиран от #8
22:26 19.10.2021
8 Лексотан
До коментар #7 от "Лорче":
Дори за, първи път го чувам, никога не съм пила таквиз,, психотропни, надявам се, да пази бог, да не ми се налага..... пийте си всичко, което цял живот правите, не подлудявайте вече нормалните хора....!09:37 20.10.2021