Last news in Fakti

6 Ноември, 2021 07:00 9 281 0

Вашият хороскоп за днес, 06.11.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Интересен ден за Скорпионите

Вашият хороскоп за днес, 06.11.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Един ден с доста интензивни преживявания, накрая ще се чувствате изморени от емоции. Докажете се като страстни и чувствени партньори, но не се проявявайте като ревнивци и хора с чувство за собственост, това само ще развали доброто впечатление, което сте оставили.

Телец

Имате реалната възможност да повлияете на начина, по който ще се случват събитията в следващите няколко дни. Оставяйки се на течението, рискувате да си довлечете някои неприятности. Действайте!

Близнаци

Имате толкова много задачи, че просто умът Ви не го побира как ще успеете с всичко. Нали знаете, че нещата не винаги стават по ума. Съдбата се е погрижила за Вас. Важното е да мърморите, защото така губите от енергията си.

Рак

Настроението Ви днес ще е просто завидно. А това естествено ще има положителен резултат. Творческото Ви вдъхновение ще е на максимална степен, а и желанието да сътворите нещо празнично и красиво. Няма начин да не намерите съмишленици, само кажете.

Лъв

Ден само за разходки и приятни занимания. Планините мамят с цветната си премяна, а да вземеш раничката и да потеглиш нанякъде е едно истинско есенно удоволствие - очите Ви ще се нахранят с красотата, дробовете Ви ще се напълнят с кислород, а душата Ви със свобода.

Дева

Малко в повече ще Ви дойде да се занимавате с настроенията на околните. По-важно е да обърнете внимание на себе си и да се погрижите за здравето си. На първо място това изисква разчистване на пространството. Проанализирайте и хранителните си навици. Есента е много богат сезон, тъкмо време да се заредите с витамини и малко слънчеви лъчи.

Везни

Днес е ден за отдих и възстановяване на силите. Космичните енергии не предполагат да започвате нови неща. Денят е бавен и муден, така че просто се отпуснете. Намерете време за разходки и обикновени домашни занимания. Не забравяйте да се погрижите за цветята у дома.

Скорпион

Интересен ден. Изведнъж ще откриете неща, които отдавна сте забравили, ще се сетите за такива, с които отдавна искате да се заловите. Дерзайте! Енергия няма да Ви липсва, само план е нужен и днес е моментът да го съставите. Началото оставете за 10-ти, дотогава заложете на подготовката.

Стрелец

Днес имате нужда от повече разходки на чист въздух и ако издържате на времето навън можете да съчетаете приятното с полезното. Хубаво е да не се поддавате на мрачни мисли и да не се опитвате да избягате от всичко, което Ви пречи или обижда. Имате достатъчно вътрешни сили да се справите, само ги събудете.

Козирог

Емоционалност, самокритичност, неудовлетвореност, такива са енергиите на днешния ден. Можете да противостоите с неща, носещи благост и спокойствие - добри думи, топла домашна храна, грижа и внимание. Търсете светлата страна на нещата, тя винаги е там.

Водолей

Този ден носи потенциал за духовно развитие. Винаги, когато материалните неща се усложняват, човек се обръща към духовното. Всъщност оттам идват и вътрешните сили. Направете нещо по въпроса, идете в храм или просто покажете внимание към своите възрастни роднини.

Риби

Не е ден за важни неща, а повече за почивка и омиротворение. Най-добрият помощник в такива дни е природата. Ако имате градина или друга възможност да поработите сред природата, това е най-доброто лекарство срещу негатива наоколо.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА