Last news in Fakti

15 Ноември, 2021 07:00 7 764 1

Вашият хороскоп за днес, 15.11.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Благоприятен ден за начало на важни неща за Раците

Вашият хороскоп за днес, 15.11.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Началото е най-важният етап от всяка дейност. Колкото повече вдъхновение и сила вложите, толкова по-далеч ще стигнете. Действайте!

Телец

Днес просто слушайте себе си. Вярвайте на интуицията си, на случайните съвпадения, на внезапните срещи. Светът говори на всеки един със символи, но за да ги видите, трябва да спрете бъбренето на ума.

Близнаци

Освободете място за мечтите си - в ума си, в сърцето си, в живота си. Ако искате да се случат, дайте им пространство, само Вие можете да го направите.

Рак

Благоприятен ден за начало на важни неща. Започнатото в този ден ще донесе добри и стабилни резултати.

Лъв

Това е ден за отваряне на сърцето, ден за любов, състрадание и милосърдие. Дарявайте любов просто така, на всички, които Ви заобикалят.Правете подаръци, оказвайте помощ.

Дева

Следете нещата, които казвате, знаете каква може да бъде силата на думите. Понякога е по-добре да си замълчите. Днес покупките биха били доста изгодни.

Везни

Най-нормалното е, всички хора да са различни, особени, с една дума чешити. Така че не разчитайте да общувате по еднакъв начин с всички, нужен си е индивидуален подход, а Вас в това Ви бива - да наблюдавате, да оцените и тогава да действате. Само не оставяйте твърде много време между стъпките.

Скорпион

Ден, в който да запретнете ръкави и да сложите нещата по местата им. Хубав ден и за разчистване. Почиствайки пространството около себе си, получавате и яснота какво имате и какво нямате.

Стрелец

Днес намерете радост в малките неща, които се случват около Вас. Винаги има нещо красиво и светло, просто човек трябва да смени фокуса. Превърнете тревогите си в нещо градивно, спомнете си нещата, които обичате да правите, открийте любовта около себе си.

Козирог

Най-дълбоките Ви страхове ще се проявят, за да Ви изпитат. Спомнете си, че това са просто сенки на минали преживявания и болки. А за да изчезнат сенките е нужна светлина. Потърсете е около Вас - в знанието, в любовта, в радостта. Запалете свещ и я наблюдавайте. Винаги има начин, открийте своя.

Водолей

Общуването е онова, което ще Ви дава сили и вдъхновение днес. Говорете си с другите, споделяйте. Само не се разпилявайте и не губете от фокус важните неща, които имате да свършите.

Риби

Правете малки крачки към онова, което искате, но ги правете всеки ден, независимо как се чувствате и в каква ситуация се намирате. Усилията Ви със сигурност ще бъдат възнаградени.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мамун

    0 0 Отговор
    Който не работи не бива да яде
    и който не работи не огладнява