Last news in Fakti

11 Декември, 2021 15:56 13 102 10

Младо момиче се събуди в зверски болки и едва в болницата разбра, че... (ВИДЕО)

  • момиче-
  • жена-
  • бременна-
  • болки-
  • раждане-
  • бебе-
  • дете

Хана отказвала да повярва, че ще ражда, защото редовно взимала противозачатъчни

Младо момиче се събуди в зверски болки и едва в болницата разбра, че... (ВИДЕО) - 1
Илюстративна снимка: Shutterstock

20-годишната Хана разбра, че чака дете 50 минути преди да започне раждането. Шокиращата си история младото момиче сподели в социалната мрежа TikTok.

В краткото си видео тя разказва, че преди три години се е събудила със силна болка в стомаха и гърба. Първото, което ѝ дошло на ум, било, че има запек, пише jenata.blitz.bg.

"Баща ми ме намери в тоалетната, а мама го помоли да извика линейка. Операторът каза, че може да е апендицит и че ми изпращат медицински екип. По-късно обаче се обади отново и каза, че няма налични екипи и че баща ми ще трябва да ме заведе сам на лекар", разказва Хана.

В болницата медиците опитали да ѝ вземат кръв за анализ, но тя изпитвала толкова силни болки, че не можела да стои неподвижно. В следващия момент водите ѝ изтекли и станало ясно, че е на път да роди. Хана твърди, че не е знаела, че е бременна, защото пиела противозачатъчни хапчета.

@h.anviolet

That’s one way to get yourself banned from microgynon #ididntknowiwaspregnant #crypticpregnancy #crypticpregnancyawareness #pillbaby

♬ DONT USE NOT TV - eversincecorneliastreet

"Заведоха родителите ми в кабинета и им съобщиха, че скоро ще станат баба и дядо. Помолих майка ми да бъде до мен, а татко остана в кабинета", добавя Хана.

Персоналът на болницата извикал акушерки и след 50 минути момичето родило първородната си дъщеря. След това младата майка и детето ѝ били преместени в друга болница.

Днес Хана е самотна майка с 3-годишна здрава дъщеря. Тя е благодарна на лекарите, които са били до нея по време на раждането.

Много жени и момичета в коментари под видеото ѝ споделят, че и те са имали подобно преживяване.

"Имах същата история, само че открих, че съм бременна в 27-ата седмица (обикновено бременността продължава приблизително 38 седмици) със същите средства за контрацепция", пише потребителка.

"Разбрах за бременността си в 34-ата седмица и пиех същите хапчета! През май дъщеря ми ще навърши седем години", споделя друга.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стар но златен

    37 1 Отговор
    Към търговец на презервативи :
    -това синът ви ли е?
    -не, рекламация.
  • 2 Предположение

    29 2 Отговор
    Контрацептивите са били хомеопатични.
  • 3 свидетел

    45 0 Отговор
    това "моме" сигурно е било поне 100-120 килца, за да не усети разширението на талията......
  • 4 завод

    3 8 Отговор
    Искам да съм спиралата й на тази кукла!
  • 5 Роза

    31 1 Отговор
    Това са много редки случаи.Поне спирането на менструалния цикъл и нарастването на корема,плюс някои други признаци,би трябвало да ги алармират,че нещо не е наред.Но...има всякакви хора,разбира се!
  • 6 Лорд Минчу

    34 2 Отговор
    Коремът й е бил подут от хамбургерите! А бащата разбрала ми е кой е? Тиктокърски приказки за слабоумни!
  • 7 Анонимен

    21 2 Отговор
    Хубаво е че копирате от Блиц. Там статията е наполовина и после препраща към друг подсайт на Блиц. Така за да прочетете една статия отваряте два сайта за да може Блиц да изкарва допълнително от реклами.
  • 8 Сигурно е била много дебела и

    5 1 Отговор
    си е мислила, че просто е преяла...
  • 9 дедо мръсник

    5 0 Отговор
    Младата Хана ще да е била много работливо момиче! Щом не знае че са и напълнили фурната!!!
  • 10 Емил

    2 0 Отговор
    Тая не е на снимката! Сигурно е над 120 кг., за да няма промяна на фигурата!