Last news in Fakti

19 Декември, 2021 12:37 139 122 110

Стана ясно кой е нарязал гумите на Андре Токев

  • андре токев-
  • автомобил-
  • гуми-
  • нарязани гуми-
  • пиян шофьор-
  • съпруга-
  • затвор-
  • шофиране в нетрезво състояние

Твърде вероятно готвачът ще лежи зад решетките

Мария, съпругата на шеф готвачът Андре Токев, е опитала неуспешно да предотврати пиянската му изцепка зад волана отпреди месец.

Жената на прочутия кулинар собственоръчно е нарязала и четирите гуми на белия пикап „Мерцедес“, с който Токев опасно криволичеше по Околовръстно шосе в София, преди да бъде спрян от полиция и арестуван заради шофиране в пияно състояние.

Часове преди Андре Токев да бъде принудително свален от мощното си возило от полицията и тикнат в ареста, кулинарят заседнал на софра с приятели в компанията на съпругата си Мария. В късните следобедни часове на 31 октомври Токев вече бил порядъчно пиян, но упорито настоявал, че сам ще шофира белия пикап на път към дома си.

В отчаян опит да му попречи, жена му нарязала с нож и четирите гуми на возилото, разказа пред „Уикенд“ запознат с историята.

Стана ясно кой е нарязал гумите на Андре Токев

След последвал шумен скандал със съпругата си, Андре Токев все пак успял да се качи в мерцедеса, подкарвайки возилото въпреки четирите срязани гуми. Прочутият готвач изминал с пикапа си само няколко километра, опасно криволичейки по джанти по Околовръстното шосе, преди да бъде приклещен от три полицейски патрулки след серия от подадени сигнали от други шофьори на тел. 112.

Засега не е известно дали и съпругата на Андре Токев е сред хората, обадили се на спешния телефон, за да докладват за пиян шофьор зад волана. Самият кулинар обаче е спестил пред разследващите, че негов близък е направил опит да го свали от пикапа, нарязвайки гумите му. При разпитите си пред полицаи Токев е разказал, че е спукал и четирите гуми на возилото си след като се качил на бордюра на Околовръстно шосе пред магазин на голяма мебелна верига, след което продължил само по джанти.

Повече от месец след зрелищната пиянска изцепка на Андре Токев, водещия на кулинарното предаване „Ловци на храна“ по Би Ти Ви продължава да е въдворен под домашен арест, а опасността да влезе в затвора е съвсем реална.

Токев е застрашен от затвор между 1 и 5 години, тъй като е извършил престъпление в условията на пробационна присъда отново заради шофиране в пияно състояние.

Както вече е публично известно, през лятото на 2019 г. шеф готвачът е бил задържан от полицията във Варна да шофира пикапа си „Мерцедес“ с 1,7 промила алкохол в кръвта си и тогава е сключил споразумение със съда. Според наложената му присъда, Андре Токев е наказан с условно лишаване от свобода за 3 месеца с изпитателен срок от 3 г. и отнемане на шофьорската книжка за 4 месеца.

Срещу Андре Токев говори и обемистото му досие на неизряден шофьор. За последните 10 г. кулинарят е натрупал глоби и наказателни фишове за близо 10 000 лв., като не си е платил за 12 от общо 19-те провинения зад волана, санкционирани финансово от КАТ. Почти всички наложени глоби на Андре Токев са за шофиране с превишена скорост.

Делото срещу роденият в германския град Лайпцинг шеф готвач ще стартира в Софийския районен съд през януари догодина, след като прокуратурата вече внесе обвинителния акт с искане за ефективна наказателна присъда срещу Андре Токев. Според обвинението, кулинарят е шофирал с 2 промила алкохол в кръвта си, а не с 1,79, както бе посочено при задържането му.

Поне докато съдебния процес стартира, Андре Токев не може да ръководи лично двата си ресторанта в София, тъй като е въдворен под домашен арест. Със заведенията се оправя съпругата му Мария, която се води и собственик на ресторантите. Макар да е финансист по професия, а не кулинар, половинката на Андре Токев се справя успешно със задачата, признават клиенти на ресторантите на злочестия готвач.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 195 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А защо

    127 42 Отговор
    не е извикал полиция да бъде спрян , а реже гумите ?

    Коментиран от #4, #30, #110

  • 2 А ако го

    177 18 Отговор
    беше резнала с една бухалка у чутурата немаше да се стигне до тук...
  • 3 гадно

    113 14 Отговор
    Ами така е като е само готвач пък било то и някакъв шеф , а не поне кмет може и да го осъдят, ама надали.
  • 4 Явно не е

    135 11 Отговор

    До коментар #1 от "А защо":

    познавала възможностите на говедото и си е мислела че щом може да готви сигурно може да съобрази че не може да кара с нарязани гуми.
  • 5 Опитала се е вероятно

    114 12 Отговор
    Да го спре да кара пиян защото е в Пробация. Ама пън и его са едно и също нещо...Гаранция ще лежи поне 2-3 години.

    Коментиран от #109

  • 6 6efket

    25 79 Отговор
    6то режи гуми акъл ниама нъли посли 6ъ купува тъз луда

    Коментиран от #65

  • 7 глоги

    67 10 Отговор
    Твърде вероятно Е ,че готвачът ще лежи зад решетките. Без решетъчна лъжица.
  • 8 До Маги Халваджиян

    121 15 Отговор
    Маги, идея за шоу:
    "Затворническа кухня с Андре Токев".
    Ще се гледа много а аз искам 10% от доходите.
    Кво ще кажеш?

    Коментиран от #96

  • 9 глоги

    19 10 Отговор
    Мария-съпругата на шеф готвачА Андре Токев
  • 10 Андре сега

    54 7 Отговор
    ще трябва да мине на дистанционно готвене за ресторанта си.
  • 11 цербер

    22 10 Отговор
    Мария, която се води и собственичка на ресторантите. Макар да е финансистка по професия, а не кулинарка, половинката на Андре Токев се справя успешно със задачата
  • 12 Голям Слон

    141 5 Отговор
    В редките моменти, в които съм гледал кулинарното шоу, този другар ми беше най-симпатичен. Някак много спокоен и балансиран в изказванията си изглеждаше. Щом е бил в изпитателен срок, никаква милост! Защото двойните стандарти станаха наистина прекалено много и очевидни. Ако и той остане ненаказан, затвърждават се думите на Горанов, че справедливостта е класово понятие.
  • 13 електрошок

    76 6 Отговор
    В тази изостанала територия е така. Правиш престъпления,убиваш хора,чупиш общественно имущество,не си плащаш,другите страдат заради тебе,съглашенстваш се с прокуратурата/която турякурнабедните българи/и .....вкъщииии,а не в килия.
  • 14 д р Злобил

    113 6 Отговор
    Очевидно трябва да благодарим на жена му, тъй като ако това пиянде беше тръгнал да шпори с изрязен джип щеше да може да кара с висока скорост и.... не се знае кого щеше да нацели. Другия път е добре да си купи електрошокова палка и направо да го "Светне", така ще излезе по-евтино от нарязването на 4 гуми, които освен другото се оказва че не е достатъчно да спре мъртвопияния и съпруг
  • 15 Зайко Байко многознайко

    90 12 Отговор
    Абсолютен комплексар, продукт на германска острилка и балкански дРъвеняк. Една иэключително неприятна комбинация. Сега да го турят в дрънголника и да охладят мераците му эа доминиране!🙄🤔😡
  • 16 Последния Софиянец

    12 48 Отговор
    Готвачите сме си луди глави.

    Коментиран от #18

  • 17 Гришо

    78 1 Отговор
    Тази жена доста зор е видяла за да го направи.
  • 18 всяка пиянка ли

    29 6 Отговор

    До коментар #16 от "Последния Софиянец":

    е луда глава ?
  • 19 Алфа Вълкът

    42 13 Отговор
    Нещо скалъпена работа ми се, за намаляване на вината. Женичката му няма ли да бъде подведена към отговорност сега за съпричастност, щом не е сигнализирала в полицията? Имам чувството, че ще отърве панделата или най-много 6 месеца в столовата на някой затвор!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 волен сидеров

    20 30 Отговор
    И ТЯ Е ЗА ЗАТВОРА
  • 22 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    58 19 Отговор
    Драги ми хора, оставете го Токев за момент и си помислете по един много ужасен казус - можете да се озовете в ареста и да ви обърнат живота наопаки само за това, че сте взели хапче за глава или за стомах или друго, което дава фалшивоположителен тест за наркотици при проверка от КАТ! Това го разбрах от едно предаване по НОВА ТВ на Тина Михайлова. Без дори никога в живота си да сте помирисвали наркотик, може да ви арестуват, обискират дома и да сте следствен до излизане на кръвна проба!

    Коментиран от #25

  • 23 Това, с Гумите е Ала Бала! Много пиян,!

    33 7 Отговор
    Да лежи, на Пътя такъв е Убиец!!
  • 24 От кат

    23 23 Отговор
    Нагла лъжа,отчаян опит да го измъкне от решетките.И тя трябва да лежи,все едно му е срязала маркучите на спирачките!!!
  • 25 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    42 8 Отговор

    До коментар #22 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Намерих информация, че много видове лекарства дават индикация за различни видове наркотици. Не мога да ги изброя всички, но например за кашлица, съдържащи Кодеин, Нексиум за стомаха, Паратрамол за ставни болки и др. За алкохола нещата са по-ясни - там едва ли може да се отчете без да си пийнал нещо. Хора, борете се против това безобразие - не може да си обвиняем до доказване на противното - презюнкцията за виновност в България е невинен до доказване на противното! Не може да се ползват тестове (Драг Чек), които дават неверни резултати! И после да чакаш 6 месеца кръвната проба да покаже, че не е наркотик!

    Коментиран от #32, #44

  • 26 Не-юрист

    33 6 Отговор
    "Както вече е публично известно, през лятото на 2019 г. шеф готвачът е бил задържан от полицията във Варна да шофира пикапа си „Мерцедес“ с 1,7 промила алкохол в кръвта си и тогава е сключил споразумение със съда."

    Доколкото съм запознат споразумение се сключва с прокуратурата, или бъркам?
  • 27 Инспектор Дю дю

    44 4 Отговор
    Партенка, още малко, ще каже и че тя му е натрошила и джантите с чук!? Каквото и да е това е партенка, а тоя, ще лежи, колкото и пудела Бахаров! Тук е държавата на мутрите и ВИП-те!
  • 28 Торанага сама

    9 13 Отговор
    А пикапът не е ли L200? Какъв мерцедес..

    Коментиран от #31

  • 29 В ЗАТВОРО ЩЕ Е ТОП БУЛКА

    18 12 Отговор
    ОФ КОТЬООООО !

    Коментиран от #45, #71

  • 30 456

    56 4 Отговор

    До коментар #1 от "А защо":

    Знам един такъв подобен случай : "юнака" сяда да пие кило и канче и в един даден момент заявява, че му е скучно, прави скандала и тръгва да излиза. Мацката се опитва да го спира, взима му ключовете, но оня тръгва. Тогава тя звъни в КАТ и там й заявяват, че нищо не могат да направят защото още не са го хванали или все още нищо не е направил. Така че приятел не знам имали полза от звънне ето в КАТ
  • 31 Голям Слон

    27 6 Отговор

    До коментар #28 от "Торанага сама":

    Назаднал си. И пикап имат, и баничарка. Токев съм го виждал във Влас със същия бял лебед. Мерцедес е. Скучен, като всеки пикап. Някак много аграрни са ми тези машини.

    Коментиран от #38

  • 32 Един

    45 5 Отговор

    До коментар #25 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Извинявайте, а кодеинът не е ли опиат? Според мен когато шофираш, не може да приемаш всякакви лекарства ей така. Листовките към лекарствата не са някакви рисунки за оцветяване и там би трябвало да пише, че лекарството съдържа такива работи.

    Коментиран от #55, #70

  • 33 Бай Илия

    26 11 Отговор
    Не се научиха да пият тези шваби ! В България този спорт се започва в ранна възраст и затова имаме добри резултати - хората си карат колите на по 5-6 питиета без проблеми .
  • 34 ПРИСЪДА ВЪЖЕ

    30 24 Отговор
    ЗАЩО?ЗА ЕДНА СЕМЕЙНА СВАДА? КОЙ Е НАРАНИЛ? АКО НЕ МУ БЯХА СПУКАНИ ГУМИТЕ,НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ГО ЗАБЕЛЕЖИ!КАТО СТЕ ПОЧНАЛИ ДА ПРИБИРАТЕ,КОГА ЩЕ ПРИБЕРЕТЕ БОКО И ЧЛЕНОВЕТЕ НА ШАЙКАТА???
  • 35 ПРИСЪДА ВЪЖЕ

    15 22 Отговор
    ЗАЩО?ЗА ЕДНА СЕМЕЙНА СВАДА? КОЙ Е НАРАНИЛ? АКО НЕ МУ БЯХА СПУКАНИ ГУМИТЕ,НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ГО ЗАБЕЛЕЖИ!КАТО СТЕ ПОЧНАЛИ ДА ПРИБИРАТЕ,КОГА ЩЕ ПРИБЕРЕТЕ БОКО И ЧЛЕНОВЕТЕ НА ШАЙКАТА???
  • 36 ПРИСЪДА ВЪЖЕ

    11 21 Отговор
    ЗАЩО?ЗА ЕДНА СЕМЕЙНА СВАДА? КОЙ Е НАРАНИЛ? АКО НЕ МУ БЯХА СПУКАНИ ГУМИТЕ,НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ГО ЗАБЕЛЕЖИ!КАТО СТЕ ПОЧНАЛИ ДА ПРИБИРАТЕ,КОГА ЩЕ ПРИБЕРЕТЕ БОКО И ЧЛЕНОВЕТЕ НА ШАЙКАТА???
  • 37 Анонимен

    24 8 Отговор
    Един готвач не заслужава такова внимание
  • 38 Dancho

    12 9 Отговор

    До коментар #31 от "Голям Слон":

    Ти си назаднал. Точно Мицубиши е тоя боклук, но с емблема на Мерцедес, пълен боклук и ги спряха след 2 години производство. Баничарката е Рено Канго с емблема на Мерцедес, още по голям боклук.

    Коментиран от #50, #74, #107

  • 39 С такива приятели

    35 0 Отговор
    врагове не му трябват. Или не е имало поне един малко адекватен, та да му вземе ключовете. Абе сговорна дружина . И от 19 акта как е платил само няколко, а с останалите се е разминал.
  • 40 Filo

    21 5 Отговор
    Изрод, затвор за подобни нищожества.
  • 41 щИРЛИц

    39 10 Отговор
    А защо нямаше кой да нареже гумите и на джипката на Борисов , че вижте докъде ни докара и колко каши забърка ?
  • 42 Боко праните гащи

    13 7 Отговор
    Сега ше му е андре в затвора.
  • 43 Роко Скиавоне

    20 4 Отговор
    Не е вярно това с гумите,един такъв комплект е минимум 5 бона,може би се цели с това изказване едва ли не да се съдейства на делото и оттам за по лека присъда,с какво рази женица наряза гумите, дане е с мастер сатъра на готвача или с ножче за филетиране,въобше не ни се вярва тази версия

    Коментиран от #77

  • 44 Миновач

    27 4 Отговор

    До коментар #25 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    При приемане на такъв вид лекарства изписващият ги лекар задължително предупреждава пациента да не шофира и работи с машини .Отделно го пише и в листовките на лекарствата ,така че моля моля

    Коментиран от #72

  • 45 Талибан

    5 6 Отговор

    До коментар #29 от "В ЗАТВОРО ЩЕ Е ТОП БУЛКА":

    От личен опит ли го знаеш?
  • 46 Боровил

    14 2 Отговор
    Да лежи в затвора ще го направят готвачка пичовете там ....такива самозабравили се тежкари е пълно
  • 47 КРОКОДИЛА

    15 2 Отговор
    АБЕ ТИЯ СЪС МНОГОТО ПАРИ ВЕЧЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ - ПОМОГНЕТЕ НА БЕДНИТЕ - ВМЕСТО ДА РАЗХИЩАВАТЕ - НАСАМ НАТАМ И ПОСЛЕ СТАВАТЕ ЗА СРАМ ПРЕД ОБЩЕСТВОТО .............................................
  • 48 Фройд

    8 6 Отговор
    Че Токев си в нарушение, спор няма. Обаче тая булка, бая предмишници трябва да има, че да му разпори гумите, освен ако не е ползвала , професионалният му нож. Е в такъв случай, всеки шеф готвач превърта и прави глупости.
    Интересно ,що неговите приятели не са го спрели. Да ги и прияъелите. Ако съм защитата, ще пледирам за опит за убийство . От страна на съпругата. Одма съм го измъкнал. После ще ми готви.
  • 49 Потурко

    26 1 Отговор
    Колкото пудела и бездарен актьор Яворчо го вкараха в затвора макар че беше с условна присъда и в изпитателния срок толкова и тоя пишман готвач ще го опандизат!
  • 50 До Данчо N:38

    10 2 Отговор

    До коментар #38 от "Dancho":

    Много си в грешка не е Мицубиши а е върху шасито на Нисан Навара и се произвеждаше в завода в Барселона,но след ковид затварянето през 2020 завода така и не отвори и го закриха и затова засега е спрян от производство,знам защото съм натоварил стотици с джипове Мерцедес Х още когато в България не знаеха че съществува такъв модел.
  • 51 zzapoznat

    13 2 Отговор
    Човек бива предаван само от своите !
    Луций Аней Сенека
  • 52 Тити

    29 1 Отговор
    Заради няколко чашки в панделката а Лютви Местан кога за него няма правосъдие!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Омг

    15 1 Отговор
    Абе няма ли drink and drive за тия хора уж модерни умни млади хора а си режат гумите като психари... Това не е нормално.
  • 55 И в кое лекарство

    10 6 Отговор

    До коментар #32 от "Един":

    Се съдържа кодеин ,бе тА п?ак?В акефеина имаше,ама някога.Сега има псевдо-кодеин.
  • 56 А Бялата Златка

    10 2 Отговор
    Като се напие лупа барабани.Кротко човече.И кола не може да управлява.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Треньорът

    13 0 Отговор
    Да да тя жената му е наливала в гърлото на тая пияница.
  • 60 Глупости!

    7 3 Отговор
    Най-много пробация .
  • 61 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    8 4 Отговор
    ще лежи защото не е евродепутат от вмро
  • 62 айде бе

    8 2 Отговор
    От кога чакаме ефективно а с пробации... Да не ни хвърляте сняг в очите ейюА на жена му дайте медал, или осъдете и нея, защо похабява материални ценности
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Боги такежиев

    16 7 Отговор
    Андре, Андре.... въпреки всичко за мен си пич... Понеси си наказанието и стоп на алкохола.
  • 65 Радко Младич

    10 0 Отговор

    До коментар #6 от "6efket":

    А ти по-добре вземи си купи един БУКВАР!🙄😒
  • 66 Последствия

    10 1 Отговор
    Затвор за тъп.....ра!
  • 67 Джо Бързия

    19 3 Отговор
    Когато не носиш на алкохол и си пълен боклук, като се напиеш...става точно това. На Коледа и Нова година, вместо да си при семейството и да празнувате, седиш и се чудиш, колко ли години ще ти лепнат. Алкохолът не води до нищо хубаво. Няма нищо по-добро от трезвия ум!
  • 68 Борис

    12 2 Отговор
    Пази ,Боже от алкохолик! Нелечимо е
  • 69 ГЕРМАНСКО ЛАЙ...О

    8 2 Отговор
    В ГЕРМАНИЯ ВСИЧКИ СЕ МИСЛЯТ ЗА ВЕЛИКИ СЛЕД НЯКОЛКО БИРИ,МОЯ БАДЖЕНАК Е ГЕРМАНЕЦ ЩОМ ПИЙНИ НЯКОЛКО БИРИ СЕ ПРЕБИРА СЪС СИНО ОКО ВИНАГИ...
  • 70 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    3 2 Отговор

    До коментар #32 от "Един":

    Нексиум е за намаляване на киселините в стомаха, къде пише, че не може да шофираш? Кой може да се сети, че ще го прати в ареста? Пълен абсурдистан! Много и най-различни лекарства дават индикация за наркотици, поинтересувай се в интернет! Все пак благодаря, че сподели!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    4 3 Отговор

    До коментар #44 от "Миновач":

    Благодаря, че сподели. Как лекаря ще те предупреди да не шофираш, когато ти изпише Нексиум против киселини в стомаха или пък антибитик Ципрофлоксацин? За Нексиум в листовката пише, че в редки случаи предизвиква замайване и ти сам да прецениш дали да шофираш, но в никакъв случай не пише да не шофираш! А за фалшивоположителни резултати за наркотици на кои лекарства пише? Даже и витамин В2 дава резултат за марихуана. Ама не пише в листовката да не шофираш. Дано да вземат мерки новото правителство!
  • 73 тома

    4 3 Отговор
    В затвора имат нужда от силна храна и токев ще им я даде
  • 74 Инсайдър

    10 3 Отговор

    До коментар #38 от "Dancho":

    Навара+емблема на Мерцедес=30% по-висока цена.
  • 75 Бидон с кисело зели

    10 2 Отговор
    По-безумна глупост не бях чел жена му Ще му реже гумите Абе Вие нормални ли сте?
  • 76 Paxnas

    5 0 Отговор
    Да бе мирно стояло,не бе фасул видяло.
  • 77 Инсайдър

    5 2 Отговор

    До коментар #43 от "Роко Скиавоне":

    Какви 5 бона?!? Премиум марките са по 300 лв бройката.това да не ти е тир
  • 78 Смех

    5 2 Отговор
    Къде ви ги разжда главата тия глупости? Вие верни но правите на маймуни с тоя ковид ама чак пък такива маймуни не сме... Пияндето в затвора и толкоз... да си полежи поне 3 до 6 месеца да е без книжка 2 години и другия път да му мисли...
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Инокентий

    10 2 Отговор
    Трябвало е някой мъж от компанията /не жена му/ да му опраска няколко тупаника и да ходят до Пирогоф, а не в затвора. Или ключовете с чука за месо и без това са само чипове вече и на сол после нови и те така!
  • 81 въпрос

    13 3 Отговор
    Туй бТВ не беше ли онази пропаднала медия дето показваше Слави всеки ден за да опростачва народа?
  • 82 Приятел

    3 3 Отговор
    До кога с тоя пияница, оставете го сам да се оправя
  • 83 Ран Босилек

    14 0 Отговор
    На хората им писна да гледат готвачи по телевизиите! Превърнаха ги в готварници! Във всяко предаване някой готви, уж показват рецепти, а накрая екипът на предаването да се нахрани! Да ги ожали човек, гладните те!
    Този пияндурник дори има собствено предаване, обикаля по света и се прави на разбирач! Дай на прост човек ефир и му гледай сеира! Освен Токев и Манчев се е самозабравил! Как пък няма някой да каже СТИГА на тази готварска порнография по телевизиите!
  • 84 Кондьо

    12 0 Отговор
    Това момче са го хващали много пъти,но си е плащал.
    Още колко пъти е карал пиян без да го хващат не се знае.
    Ако го хванат в Германия с 2 промила,ще го осъдят поне 5 години затвор и като излезе още толкова книжката ще му е на трупчета.Ще плати минимум 50,000 € А тук не си е плащал и глобите....После ще изкара още един курс за шофьорска книжка. В България ще го осъдят на 1 година затвор,ще "лежи" като "мастер готвач" в затвора ,ще го водят като труд 3/2 дни и за добро държание ще лежи 6 месеца. И после отново в телевизията и отново мастер шев и отново ще вчера"смука биберона" Егати ъпсурдната държава.
  • 85 Alexxx

    14 0 Отговор
    Хората няма какво да ядът,да си платят сметките,ток,вода.........
    По зомби телевизията не се спряха да пускат пошли предавания като мастер готвачи,когато хладилниците празни.
    Останалите предавания същият боклук.
    Хвърлете си телевизорите и ще живеете поне една идея по добре,ДОКАЗАНО Е!

    П
  • 86 Калин

    16 1 Отговор
    Живея в чужбина и един колега се напил,прибрал се е с колата някак си и заспал в нея като паркирал.
    На сутринта някой го е видял в колата и се е обадил на полицията.
    Полицията дошла и закона гласи (щом ключът на на стартера) означава,че си шофирал. Това е закон,колкото и да е смешно. Казал е,че е "смукал" в къщи ,скарал се е с жена му и отишъл да спи в колата.
    Взимат му кръв и е показало 1,4 промила.
    Това му е било първо нарушение.
    Осъден е да плати 6.000€ и 2 години без книжка. А този Токиев ще мине по "тънката лаисна" Шоуменска държава.

    Коментиран от #91

  • 87 Един

    6 0 Отговор
    Основната причина за не спазване на законите в България са дупките които са оставени по тях за да могат да се измъкват тези които си платят Твърдите фиксирани пресъди не били демократични Джигити убили по няколко човека на тротоар лежат по две години Като че ли някой иска целенасочено да унищожава държавата ни
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Ккккк

    2 4 Отговор
    Какъв е този измислен герберски палячо Токев,мокем в затвора.Товае

    Коментиран от #100

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 няма да влезе

    6 0 Отговор
    Ще бъде осъден, но няма да влезе в затвора. Ще му приспаднат домашния арест от лишаването. По този причиа ще протакат делото и ще откара няколко месеца вкъщи.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 така, така

    8 1 Отговор
    Пари за мерцедеси вади, а с години не ще да плаща никакви глоби
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Ал Тъпоне

    4 0 Отговор
    Не можа ли да му вземе ключовете и да избяга ами ще му реже гумите? Кой ще плаща сега щетите? Застраховката вероятно няма да покрие подобни щети!
  • 98 Пишман демократ

    1 2 Отговор
    Прокуратурата е корумпирана -главният прокурор НЕ Е! Защо още не е осъден тоя ......... пич ??? Кой трябва да бъде наритан???
  • 99 незнайко

    4 1 Отговор
    Поредния ПОВЯРВАЛ СИ, ЧЕ Е НАД ЗАКОНА, който ще вън от играта !!!
  • 100 въпрос

    4 0 Отговор

    До коментар #90 от "Ккккк":

    Какво става с кмета на Ахелой ?????
    и той ли е над закона???
  • 101 Русофил Русофобчев

    0 0 Отговор
    Да бъде оправдан, да му бъдат опростени глобите, и да бъде премазан от пиян и надрусан турски шофьор на .....ТИР.Турчинът да плати глоба от 3500лв. и да си замине с камиона за Турция!След като вече се е случвало ,защо да не се случи отново и отново и отново?Те тва е справедливост БАЙКО!
  • 102 Драган5723

    1 2 Отговор
    Боклук да изгние в затвора
  • 103 Авс

    1 0 Отговор
    Шефче,хайде да готвиш в пандиза за няколко месеца.
  • 104 Бунтата

    0 0 Отговор
    Дрън-Дрън-Дрън!!!!!
    Кой повярва на тази глупост!!!!!
  • 105 Бунтата

    1 0 Отговор
    А накарайте я тази Мария да среже гумите на някоя жигула,за да видим как една жена е срязала гумите на жичката????
  • 106 Адвокат

    2 0 Отговор
    Лишаване от книжка завинаги и поне две години пандиз, това е справедливо! Пияниците да ползват такси. А за глобите докога Кат ще бездействат, вместо да ги дават такива на чси? Рашков, махай шефа на кат, слагай някой почтен дето милее за държ. Интерес!
  • 107 БайХой

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "Dancho":

    Не е Mitsubishi
    На база Nissan е.
    Само най големия мотор е MercesesV6...
    Но какво значение има марката?
    Не е ли все едно с каква марка пикап би могъл да те утрепа?!?
  • 108 пияна

    1 0 Отговор
    змариза нахална....
  • 109 Петър

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Опитала се е вероятно":

    Известен е и аз пък казвам - гаранция ,че няма да лежи въобще в затвора. Най-много е ареста за седмица- две.
  • 110 Защото е зла

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "А защо":

    Иска всичко за себе си
    Да я изгони като се върне
    Така е най добре за него