Last news in Fakti

5 Януари, 2022 08:45 7 729 19

Косъма проговори за катастрофата с младия Карамански

  • александър сано-
  • косъма-
  • иво карамански

Артистът разкри, че е започнал отново да се усмихва, когато е минала последната операция на Иво

Актьорът, който е толкова популярен у нас, че чак таксиметровите шофьори отказват да му вземат пари, когато го возят, както го обявиха водещите на "Преди обед" по bTV, за първи път говори публично за тежкия пътен инцидент, който доведеният му син Иво Карамански-младши претърпя в края на месец септември миналата година в Холандия. В студиото на предаването Александър Сано потвърди, че 25-годишният наследник на съпругата му Нели Атанасова от предишната ѝ връзка е катастрофирал, понеже е заспал от умора зад волана, след което е изгубил контрол над личното си превозно средство, с което е пътувал към града, където следва висшето си образование, пише dir.bg.

Звездата от "Диви и щастливи" сподели пред Сашо Кадиев и Деси Стоянова, че семейството му все още минава през последствията от трагедията, но вече е на финалната права, тъй като по думите му чисто медицинските неща са приключило.

"Сега предстои, както Иво се шегува, окончателно да го направим Робокоп", разказа Сано, уточнявайки, че вследствие на злополуката младият мъж е загубил лявата си ръка от китката надолу. "Това е не драматично, а трагично. Слава Богу, той е жив и здрав, но по същото време мой много близък приятел и колега - Ангел Генов, си замина абсолютно изненадващо. Много ми е тежко, защото покрай случилото се със сина ми не успях да го изпратя... Клиширано е, но животът наистина е особен, има много трудни моменти и всички сме за кратко тук", каза той.

Артистът, който твърди, че славата не го интересува, понеже иска някой ден да я загърби и да стане земеделец, разкри, че е започнал отново да се усмихва, когато е минала последната операция на Иво. Тогава хирургът, извършил процедурата, отишъл при него и го поздравил, тъй като за своята дългогодишна практика не бил срещал друг млад човек като сина му, който да премине през нещо подобно с такава смелост, запазвайки позитивната си нагласа.

"За щастие, технологиите много са напреднали. От няколко години се предлагат бионични ръце, които могат да бъдат командвани чрез импулсите на мускулите. Някои хора могат да си върнат функционалността на крайника до 80-90%", каза Александър, който заключи, че е най-важно Иво да бъде жив и здрав, а всичко останало ще бъде наред.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 10 Отговор
    нека да е ЩАСТЛИВ САНО МЛАДШИ той не е виновен за това защото ИВО КАРАМАНСКИ е бил мутра и бандит

    Коментиран от #3, #14

  • 2 Зззз

    28 10 Отговор
    Какъв беше този Карамански, та ни информирате за сина му? Много българи се "интересуват" от сина на един престъпник или сте забравили какъв е ,но пък нищо не е създал ,за да го отразявате.
  • 3 ГРАД ПЕТРИЧ

    14 10 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Едно време нямаше БАНДИТИ, имаше само КОМУНИСТИ, те новите БАНДИТИ от тях го НАСЛЕДИХА

    Коментиран от #6

  • 4 Лост

    16 6 Отговор
    Даже не знам кой е този Косъм.

    Коментиран от #18

  • 5 хора

    19 2 Отговор
    бъдете хора....всичко се пише горе...и греховете се изкупуват от децата
  • 6 Наследиха

    13 10 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД ПЕТРИЧ":

    Дедовия ти..Седесарите ги създадоха .

    Коментиран от #8

  • 7 Урко

    10 2 Отговор
    Не знам защо тоя си мисли, че е толкова популярен у нас, та чак не му искали пари в такситата, като истинска холивудска звезда. Уверявам го, че за мен е световно неизвестен, а аз смятам, че следя редовно политическите и светски хроники из медиите. Съветвам го да почне да си плаща за такситата. За нещастието с доведения му син съжалявам, но все пак това е млад човек и ще се пригоди някак към действителността

    Коментиран от #15

  • 8 Gucci x Balenciaga

    6 4 Отговор

    До коментар #6 от "Наследиха":

    /Иван Костов / Бащата на Иво един от най големите боклуци на България. Много красиво момче до колкото знам нищо общо със баща му ,има нещо наречено карма или така му било писано се правят на гъзари катастрофа беше инцидента до колкото си спомням. Няма смисъл да се обижда човека дано се адаптира към новият живот .В България още не сме като Италия или Латино Картел по кръвна линия El Patron.

    Коментиран от #9

  • 9 Ама

    7 3 Отговор

    До коментар #8 от "Gucci x Balenciaga":

    Тебе интересува ли те тази информация :как е синът на Карамански? За твоя син или дъщеря ще информират ли? Я малко по критично по повод този вид информация.

    Коментиран от #11

  • 10 Алфа Вълкът

    35 0 Отговор
    Кой на кого сват, кой на булката брат? Бг роден мармалад! Жената на Радев била танцьорка на Слави, брата на Гешев шеф на охраната на Радев. Жената на Гешев някаква стриптизьорка около Ковачки. На ковачки му забравих старата любовница коя беше, дали не беше Майчето не помня? На Недялко Йорданов синовете му единия държи ПИК, другия Биволъ и бачкат един срещу друг уж. На Райчев кривогледия, тъста му шеф на военно разузнаване, щерката му при Славчо в ИТН! Вземеш да пишеш, цял ден ще драскаш, бг елита са като циганска махла!

    Коментиран от #16

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Българин

    5 7 Отговор
    Искаме Иво Карамански да се върне отново на трона в България. Тогава ще станем Рай на Балканите
  • 13 Никой

    7 1 Отговор
    Не е виновен за греховете на бащите си, дано младия човек да се възстанови на 100%, но все пак да не забравяме паметта на изгорелите в пожара на околовръстното в средата н 90-те/сега преди кръговото за вкл. в Банкя, и магистрала Струма/войници, за които беше премълчана цялата истина около стрелбата по камиона, и участието на биологични баща на потърпевлия млад мъж.

    Коментиран от #17

  • 14 А твойте ориятели

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Защо са от ДПС?Й им ходиш на гости.
  • 15 това че ти не си чувал за някого

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "Урко":

    не го неизвестен !!! ти кой си че да се съобразяваме с тебе и да определяме хората според теб??? … и после ама защо сме най-зле в европа ?!?!? не в европа а в цял сват където и да отидем или ни напъхат ще бъдем най-зле точно заради мисълта на ганьо че е най-великия на земята и другите околно него са мишоци …
  • 16 А сидеров бялата златка-

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "Алфа Вълкът":

    УЖ "патриот" атакист,пък спонсориран от ДПС???!!!!

    Коментиран от #19

  • 17 само да попитам ?

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "Никой":

    ти колко бащи имаш ?
  • 18 АнтиЧалгар

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Лост":

    Кръчмарска мебел, забъркан с Мутреса, освен по реклами не е виждан никъде
  • 19 Алфа Вълкът

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "А сидеров бялата златка-":

    Те и ДПС са едни турци...