Last news in Fakti

16 Април, 2024 07:51 1 682 11

Антоанет Пепе и Иво Карамански чакат момиче

  • антоанет пепе-
  • иво карамански-
  • бебе

Бъдещите родители споделиха, че всички се вълнуват заради бебето

Популярната инфлуенсърка Антоанет Пепе е в очакване на четвъртото си дете, като двамата с половинката ѝ Иво Карамански разкриха, че ще имат дъщеричка. Очаква се бебето да се появи на бял свят в средата на лятото, през месец август.

В интервю за "Преди обед" щастливата майка обяви, че веднага е разбрала, че е бременна.

"Много бързо научих. Аз си познавам тялото, бях сигурна. Всъщност много бързо му казах и на Иво", с усмивка разказа Пепе.

На свой ред Иво сподели, че тя го е изненадала "по много готин начин", като сложила чифт слушалки за бебе в кутийка за подарък.

Бъдещите родители споделиха, че всички се вълнуват заради бебето. С днешна дата все още обаче не са измислили име. "Искаме да е оригинално, различно, да има послание и всички наши роднини да го харесат. И ние най-вече", споделя двойката.

Въпреки че ще става майка за четвърти път, инфлуенсърката сподели, че сега се чувства малко по-уморена и по-меланхолична. Въпреки това се старае да е активна и продължава да спортува. Двамата с Иво няма да ходят на училище за родители, имат школовка с отглеждането на другите деца на Антоанет, освен това Иво е помагал за отглеждането на сестра си.

Бъдещият татко се надява, че малката ще е по-разумна от него и ще вземе повече от качествата на майка си. Тя на свой ред е категорична, че иска малката да вземе от неговия музикален талант.

Източник: life.dir.bg


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ХАХАХА

    26 1 Отговор
    Имам въпрос : жена ,която има 3 родени деца от 3 различни мъже и чака четвърто от поредния почтена ли е ?

    Коментиран от #7, #11

  • 3 Новичок

    12 0 Отговор
    Не ,че нещо ама вече ни усведомихте за бременността,още на 05.04.2024.г. Божидара Найденова го написа .Пфу...
  • 4 Тъни

    10 1 Отговор
    След кратко време ще се напише, че този е намерил друга и въпросната ще отглежда 4 деца сама.
  • 5 БАРС

    16 0 Отговор
    ДОБРЕДЕ НО ТОВА МОМЧЕ КАКВО ПОЛЕЗНО ЗА БЪЛГАРИЯ И НЕГОВАТА ЖЕНА СА НАПРАВИЛИ ,ЧЕ ЧЕСТО ПИШИТЕ ЗА НЕГО.ИЗЛИЗА ,ЧЕ ОТ ЖУРНАЛИСТИТЕ ИМА ПОЧЕТАТЕЛИ НА ИВО КАРАМАНСКИ БАЩА КОЙТО Е БИЛ ПРЕСТЪПНИК .ТАКА ЧЕ СИНЪТМУ ДА Е ЖИВ ИЗДРАВ НО ТОЙ С НИЩО НЕ Е ИНТЕРЕСЕН ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ НИТО Е ПОЛИТИК ИЛИ ПЪК ИЗВЕСТЕН НАУЧЕН ТКРИВАТЕЛ.
  • 6 Тая кога ще се спре?

    7 0 Отговор
    Както е тръгнала ще роди десетина деца и всичките с различни бащи.А сега сериозно явно сродяването с Нели,Сано и Карамански й се е видяло добър ход имиджово и финансово.Вече се похвали че с Иво имат някакво кафене.
  • 7 Жоро Бекъма

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "ХАХАХА":

    Четири пъти е била почтена, кво искаш?

    Коментиран от #8

  • 8 ХАХАХА

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "Жоро Бекъма":

    Почтена или почетена ,че има голяма разлика .
  • 9 Ван

    1 1 Отговор
    Очаквайте развод до 2-3 години максимум.

    Коментиран от #10

  • 10 ......па

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ван":

    Такива не се женят за да не се развеждат.Като си омръзнат,кой от къде е и толкоз.Само децата си разнасят като багаж ту при единия,ту при другия,ту при третия.
  • 11 ТЯ ПАК

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ХАХАХА":

    Че ги ражда, а не ги убива в утробата си!!!!