Last news in Fakti

10 Януари, 2022 14:57 6 270 5

Появи се невиждана до сега СНИМКА на Кейт Мидълтън отпреди 17 години

  • кейт мидълтън-
  • годишнина-
  • студентка-
  • невиждано-
  • кралско семейство-
  • юбилей

Кадърът е заснет от фотографа Артур Едуардс, по времето когато Кейт е студентка

Появи се невиждана до сега СНИМКА на Кейт Мидълтън отпреди 17 години - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Преди да се превърне в една от най-известните и обсъждани дами в света, херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън е била просто най-обикновена и много срамежлива студентка. Това става ясно от кадър, който кралският фотограф на The Sun Артър Едуардс публикува в чест на 40-ия рожден ден на Катрин.

Това е първата снимка, която Едуардс е направил на бъдещата херцогиня и вижда бял свят за първи път. Най-интересното е, че по това време тя е най-обикновена студентка, която той случайно е заснел, пише jenata.blitz.bg.

"Тогава не знаех коя е тя“, признава Едуардс.

Кадърът е от 2005 г. На него Катрин е с приятелки. Момичетата са получили покана от принц Уилям да прекарат уикенда в Сандрингам. Кейт е облечена с дънки и зелено яке, около врата си има шал, а косата ѝ е прибрана на ниска опашка.

"Тогава никога не бихте повярвали, че младата жена, която премина през тези врати, ще се окаже нашата бъдеща кралица", добавя смаян Едуардс.

Кейт и Уилям се запознават през първата си година в университета Сейнт Андрюс в Шотландия през 2001 г. На бала през 2005 г. те позират за обща снимка.

Едуардс си спомня, че след като двамата се разделят през 2007 г., именно съпругата му Ан е забелязала Кейт на концерта на стадион "Уембли" в чест на принцеса Даяна. "Спомням си, че Ан ми каза: Изглежда, че всичко започва отначало", спомня си фотографът.

Малко преди годежа им през 2010 г. Едуардс за първи път е представен на Кейт. Тогава той смело попитал внука на Елизабет II за раздялата им. A принцът му отвърнал: "Артър, трябваше да се уверя, че това е правилната жена за мен, защото искам този брак да продължи вечно".

Дали това наистина е така или не, може би никога няма да знаем със сигурност. Известно е само, че три години след подновяването на връзката им принц Уилям предлага брак на любимата си по време на почивката им в Кения. А на следващата година двамата се женят в Уестминстърското абатство.

"Уилям беше прав, когато промени решението си и разбра, че Кейт е жената. Принцът искаше бракът му да продължи вечно и аз съм сигурен, че те ще бъдат заедно до края", казва Едуардс.

"Кейт се променя с годините, преодолявайки естествената си срамежливост и става все по-уверена в себе си. Тя е умна, обръща голямо внимание на детайлите и никога не греши", отбелязва фотографът.

Междувременно по случай 40-ия рожден ден на херцогинята от двореца Кенсингтън публикуваха три специални портрета на херцогинята, на които няма как да ѝ се отрече, че Кейт изглежда повече от пленително. Рожденият ден на съпругата на принц Уилям бе вчера - 9.01.

Снимките са направени през ноември 2021 г. в Temperate House в Kew Gardens и ще останат в постоянната колекция в Националната портретна галерия, на която херцогинята е патрон.

Те ще бъдат изложени и в Бъркшир, Сейнт Андрюс и Ангълси - три места, които са специални за херцогинята като част от проекта на Националната галерия „Завръщане у дома“.

На снимките тя носи рокли на Александър Маккуин и обеци, принадлежали на кралицата (втора снимка) и на принцеса Даяна (първа и трета).

Фотографът Паоло Роверси казва: „Да заснема портрета на Нейно Кралско Височество, херцогинята на Кеймбридж, беше истинска чест за мен и момент на чиста радост. Бях развълнуван от нейната топлина и приятелско посрещане, и бях очарован от блестящите ѝ очи, които отразяваха прелестта на душата ѝ и усмивката ѝ, показваща щедростта на сърцето ѝ. Това беше дълбоко и богато преживяване за мен, незабравим момент. Срещнах един прекрасен човек, който със своята положителна енергия може да вдъхне надежда на целия свят"

Портретите в сепия са вдъхновени от викторианската фотография, към която херцогинята има интерес, докато цветният е по-модерен.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стево

    13 6 Отговор
    Нищо особено... Нашите жени, македонките, са най-красивите в целия свят!
  • 2 rusnak

    11 1 Отговор
    Е и?
  • 3 гадно

    17 2 Отговор
    Хе срамежлива май е била и пресметлива след като сега е херцогиня.
  • 4 Хахаха

    8 10 Отговор
    Грозна от малка
  • 5 Обикновено

    4 2 Отговор
    момиче от народа. Не впечатлява с нищо. Ама сега след нея ходи цяла кохорта от прислуги, подмазвачи, съветници и т.н. Гнило Британско кралство. Скоро няма да го има.