Last news in Fakti

9 Февруари, 2022 11:58 2 627 3

Линдзи Лоън с годежен пръстен за четвърт милион (СНИМКИ)

  • линдзи лоън-
  • годеж-
  • сватба-
  • диамант-
  • пръстен

Певицата и актриса вече прави планове за сватбата

Линдзи Лоън с годежен пръстен за четвърт милион (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Линдзи Лоън сподели снимки, на които е с годеника си и показва пръстена, който той ѝ е подарил. "Моята любов. Моят живот. Моето семейство. Моето бъдеще", написа към милите кадри актрисата, която изглежда вече се е укротила, след години бурен живот, пише life.dir.bg.

"Искам да е малка сватба и да е наистина красива", каза 35-годишната звезда в предаването "Добро утро, Америка" в петък. "Разглеждам различни дестинации за церемонията. Вече започнах да говоря с една моя приятелка за роклята, но искам да направя нещата както трябва и искам да наваксам с всичко".

Публикация, споделена от Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Лоън също така разкри, че вероятно ще носи няколко рокли на големия си ден, като добави: "Това е най-хубавото!"

Роденият в Кувейт финансист предлага брак на Линдзи с пръстен, който струва около 250 000 долара. Източник, близък до Лоън, заяви пред "The Sun" в началото на 2021 г.: "Връзката на Линдзи с Бадер е силна. Тя е с него от около две години".

Двойката се е запознала, след като Лоън се е преместила в Дубай преди близо седем години. Тогава тя заяви, че преместването в Дубай ѝ е дало "ново начало" през 2018 г., което е приблизително по времето, когато тя и Шамас са започнали да се срещат.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тази жена не гладуваше ли като

    2 0 Отговор
    българка?
  • 2 рутина

    5 0 Отговор
    Всеки с три и повече брака може да се смята за познавач на периодичната таблица на Менделсон.
  • 3 човек от народа

    6 0 Отговор
    голям праз ! за едни - сватба, за други - брадва ! за едни - ковид, за други - свинско погребение !