Last news in Fakti

12 Февруари, 2022 12:42 6 054 23

Маги Сидерова нападна родните манекенки

  • маги сидерова-
  • манекенки-
  • коментар-
  • модел-
  • външен вид

Само у нас манекенките са с два метра нокти и татуировки, възмущава се тя

Маги Сидерова станала моделка в тролея на път за училище, разкрива самата тя пред вестник „Телеграф“.

В началото на 90-те години модния корифей Петър Генадиев не успява да остане равнодушен при вида на момичето с екзотична красота и черна буйна коса, което се вози в тролей номер 3 на път за училище. Отива при нея и ѝ предлага работа като модел. По това време няма много агенции, а манекенската професия не е много популярна. Маги няма амбиции за модата, но все пак се прибира в къщи с визитка в ръка и сериозен ентусиазъм.

Баща ѝ не особено доволен от идеята дъщеря му да бъде модел, а и тя самата мечтаела да стане художничка. Тогава е ученичка в Бастилията и според родителите ѝ има по-важни неща, с които да се занимава. Последвало дълго убеждаване. Заветното „да“ идва след като реномето на господин Генадиев е проверено в популярните модни списания по онова време „Ева“ и „Божур“. Така Маги стъпва на модния подиум.

"Е, манекенската професия и тогава не беше нещо, на което да се гледа супер сериозно, но беше работа, с която се изкарват допълнителни пари", споделя Сидерова.

Маги с радост си спомня за моментите от форумите на българската мода, на които е участвала.

"На кастинг се ходеше напълно естествен, без грим, без дълги нокти, без татуировки, по това време нямаш екстеншъни и изкуствени мигли. И нищо, че вече ни познаваха, трябваше да минем през кастинг. Това и до днес е така по света. Работещи модели с два метра маникюри татуировки има само в България".


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вижда се

    19 7 Отговор
    От маалата съм ,бате !!!
  • 2 Гост

    15 10 Отговор
    В тази не виждам красота . И когато е почнала да е модел и модата беше друга . Сега са модерни тези с татуировки и дълги нокти или голямо гърди и задници.
  • 3 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    12 11 Отговор
    Напълно е права госпожа Сидерова! Тя е може би най красивата мис България в историята на конкурса! Невероятно, неописуемо, фантастично, умопомрачително красива жена която харесвам от много години и всеки път не можех да откъсна очи от екрана докато коментираше събитията в Биг Брадър едно време! Ех, колко пъти съм си мечтал за нея, невероятно красива жена!

    Коментиран от #7, #9, #23

  • 4 Това

    13 7 Отговор
    е мъж, бе.
  • 5 мъкаааа

    10 1 Отговор
    Маги Сидерова нападна родните манекенки. ОХ,И ТАЯ ЛИ? НЕ НИ СТИГАТ РУСИЯ И УКРАЙНА!Баща ѝ не БИЛ особенно доволен от идеята, дъщеря му да бъде моделка.
  • 6 Gucci x Balenciaga

    21 2 Отговор
    Права е жената ,на кастинг се ходи с готово портфолио от професионалист фотографии,без грим . От много време не се изисква и силикон даже е забранен на бюста, търси се естествена красота,да върви с токчета ,височина,всяка модна къща има правила походка изражение на лицето ,татуировките не са желателни или ги покриват ако има грозно е например с рокля и да блеснат татуировки като човек който току що пуснат от затвора противни са нито при мъжете ни при жени е красиво освен дефиле с палта и панталон да се скрие мизерията .В България всичко е противоположно на нормалното, аномалия 😁

    Коментиран от #10

  • 7 Масон

    15 2 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Коя е красива тази я погледни от близо на нищо не прилича вече . Тази ако е красива за вас , значи не разбирате от красиви жени . Кльощаво голяма уста среден бюст , и нищо което да привлича поглед . Вие сте гледал Биг Брадър най голямата простотия пускана по телевизията. Знаете ли от къде идва името на това шоу . От една книга на Джордж Оруел 1984 .Вземи я прочети и виж какво е точно голямия брат те гледа .Ако ви мързи да четете има и филм .

    Коментиран от #12

  • 8 цербер

    7 0 Отговор
    "На кастинг се ходеше напълно естественнА, без грим, без дълги нокти, без татуировки. По това време нямаше екстеншъни за коса и изкуствени мигли. И нищо, че вече ни познаваха, трябваше да минем през кастинг. Това и до днес е така по света. Работещи моделки с по два метра маникюри и с татуировки има само в България".
  • 9 ☠️☠️☠️☠️☠️☠️

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Мечтай очи пълни ръце празни.
  • 10 И да, и не

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Gucci x Balenciaga":

    За ноктите ще се съглася. Освен всичко друго са и противни. Обаче... Татуировките като че ли дори стават модерни. Прикриват ги, когато не пасват на тоалета. Но, имайки предвид, че Анджелина Джоли излиза на червения килим, в официален тоалет, без да си е каширала татуировките, напълно възможно е да започнат да ги показват дори и при Haute Couture. Апропо, през 2019 г. Vogue публикува статия, посветена на най-хубавите татуировки на манекенките. Времената се менят, дори и в модата, в което няма нищо учудващо.

    Коментиран от #11, #14

  • 11 И да, и не

    15 0 Отговор

    До коментар #10 от "И да, и не":

    Допълнение - просто българските модели, както обикновено, нямат усет за естетика и прекаляват с всичко.

    Коментиран от #15

  • 12 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    5 7 Отговор

    До коментар #7 от "Масон":

    Ами ас не испусках епизод на Биг Брадър господине. А госпожа Маги Сидерова тогава коментираше събитията в шоуто. Ас не откъсвах поглет от нея мечтаех си и си претставях толкова хубави неща... Невероятно красива жена! Просто е перфектна - много невероятно е красива.

    Коментиран от #13

  • 13 Масон

    9 2 Отговор

    До коментар #12 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Само заради тази тя е нищо особенно . А това шоу по точно кич не ставаше за гледане . Няколко души затворени в една къща инпомцял ден нищо . От него съм гледал има няма 30 минути и до там .
  • 14 Gucci x Balenciaga

    8 1 Отговор

    До коментар #10 от "И да, и не":

    Времената се менят съгласна въпрос на личен избор с татуировки трудно се става манекенка особенно ако пък е голяма като якудза по лицето е връх на трагедията. Разликата е че богатите си плащат и се маха и е много болезнено. Големи нокти това е логото на жената паразит ,за манекенка кой знае каква красота не се търси рядко са хубави модели ,походка и талант все пак не е лесно да вървиш по подиума и да се втренчи в тялото ти куп звездни хора някой се панират като при музиката певците шок от публиката. Грим ,прическа ,татоси ако са нужни в едно ревю те ги правят на момента и после се изтриват. Татуировки в комплект не съм виждала аз дрехата ли гледам или татосите ?Получава се визуално много информация и се чудиш на кое да приковеш поглед зрителна какафония губи се чара на дрехата пример е Анджелина Джоли с марково скъпо облекло сложено като че ли на кофа за боклук
  • 15 Gucci x Balenciaga

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "И да, и не":

    Ние в България си нямаме мода нито дизайнери от висок клас изобщо няма компетентни кадри по въпроса дори и стилисти които да обличат бг.звезди ,шоута като Ергенът статията вчера или два дни не си спомням, момичетата бяха трагични с роклите нещо като Радка и Мария от село на бал -абитюрентки ,2,3 буквално за ромска сватба така че и манекенка не търси от класа .А Маги е готина дама красавица дори и на тези години

    Коментиран от #16

  • 16 Както казах,

    9 0 Отговор

    До коментар #15 от "Gucci x Balenciaga":

    просто няма усет за естетика. Италианците, например, го умеят. Могат, съчетавайки най-обикнове ни дрехи, които дори не са скъпи, да направят така, че да изглеждат елегантно, облечени с вкус. В България, като че ли, хората залитат по лъскавото и кича, мислейки си, че това е тайната на "високата класа". Според мен, тайната е в семплото. Коя дизайнерка беше казала: "Преди да излезете, махнете поне едно от бижутата, които сте си сложили". Апропо, намерих две снимки в нета, на които се вижда, че въпросната Маги от тази статия има татуировка на гърба. 😂

    Коментиран от #20

  • 17 Вергина

    3 0 Отговор
    Това е вярно, търсеше се естественото излъчване. Идваха от някаква модна агенция в училище, всички съученички с грим бяха подминати. При това изглеждаха добре. Богаташките момиченца се познаваха по естествения лек грим и прическа, идеално поддържания външен вид и качествените дрехи, които не бяха с деколте до пъпа. Маникюрът беше френски или леко дълги нокти в ненатрапчиви нюанси. Тежки прически, изкуствени гърди, тежък грим бяха признак труженички и мутреси. Сериозен грим от-до, ярки червила и лакове и по-скандални дрешки - за специални поводи. Да си придадеш нюанс на косата с къна беше новина.
  • 18 хахахахаха

    5 1 Отговор
    Тая лъже като дър-та siganka - първо, в София никога не е имало тролей № 3, второ нямаше сп. Ева в начолото на 90-те, трето - Петър Генадиев като мъж манекен е видял мъж в нейно лице и затова й е дал визитката.
  • 19 123654

    5 0 Отговор
    Маги Желязкова е родена в София през 1974 година.
    Първия брой на Ева е от 18.04.1998 г., тоест ,ученичка на 24? ХООХОХОХОХ
  • 20 Gucci x Balenciaga

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Както казах,":

    Габриел Шанел го беше казала в допълнение и никога не напускайте дома си, дори и за пет минути, без залогът ви да е перфектен,изтеглени чорапи и всичко останало. Това може да е денят, в който ще срещнете мъжа на живота си.Аз лично повече харесва м италянската мода по секси ,неустима..френската по класическа по семпла.Има дрехи с история които никога не им минава модата черната рокля тип Шанел и копието с перли ,важно е бижюто задължително е при всеки тоалет, тренч ....Лъскавите дрехи със синци от горе до долу и мен не ме кефят

    Коментиран от #21, #22

  • 21 Gucci x Balenciaga

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Gucci x Balenciaga":

    Колие ,гердан да се поправя клавиатурата не ме слуша по някога .Чанта иконичните чанти с история също ,тези модели които са в обикновен магазин те са без история и модата им минава много бързо. Това е вече друга тема
  • 22 абе ха ха Хо

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "Gucci x Balenciaga":

    Подкрепям написаното от теб,само една забележка имам.Пише се италианска,не италЯнска.
  • 23 хаха

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Ти сигурно изобщо не си виждал жени. Или магиту сама си коментира.