Last news in Fakti

13 Февруари, 2022 18:30 2 300 6

Кейт Мос продаде имение за 11,5 млн. паунда

  • кейт мос-
  • имение-
  • продаде-
  • модел

В момента тя живее в Котсуолдс с приятеля си Николай фон Бисмарк

Кейт Мос продаде имение за 11,5 млн. паунда - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Кейт Мос е продала имението си в Хайгейт, Лондон, за огромната сума от 11,5 млн. паунда, тъй като иска да замени градския живот със уюта на провинцията.

48-годишният модел е реализирала печалба от 4,25 млн. паунда от жилището, разположено в съседство с бившата къща на Джордж Майкъл, която той купи преди 11 години за 7,25 млн. паунда.

Според "The Sun" Кейт е пуснала имота на пазара в края на миналата година и той е бил купен от партньор в счетоводната фирма PWC. Твърди се, че сега тя живее в дома си в Котсуолдс с приятеля си Николай фон Бисмарк.

"Кейт е развълнувана, че е успяла да продаде дома си в Лондон толкова бързо. Това е краят на една епоха. Но тя и приятелят ѝ прекараха известно време в провинцията и осъзнаха, че начинът на живот там им подхожда повече", заяви източник пред "Тhe Sun".

Кейт е закрила и един от бизнесите си, като е обявила доброволна ликвидация на Skate LLP. Смята се, че стойността на компанията някога е била 7,8 млн. паунда, а неотдавнашната продажба означава, че Кейт е прибрала 140 000 паунда, останали от активите. Твърди се, че решението ѝ внезапно да продаде имението си в Северен Лондон е било изненада за дъщеря ѝ Лила Грейс, която е прекарала повече от половината си живот там.

19-годишната Лила разказа на приятелите си: "Спомням си как за първи път си играх на криеница в тази къща, когато тя беше празна, подобно на сегашната".

Говореше се, че Николай е оказвал натиск върху Кейт, за да може тя да поживее в уединение и в трезвеност в името на връзката им. През последния месец тя наистина се постара да стои далеч от алкохола и е прекарала известно време извън Лондон като част от този процес.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Алиен

    6 0 Отговор
    Аз го купих за база! Там си правя компотите за зимата на Венера!
  • 3 Анонимоус

    5 0 Отговор
    Как ли се чувства човек работещ за минимална работна заплата, че еди кой си продава къща за милиони? Въпрос за размисъл към дрогиранните от НС!
  • 4 мунчо

    2 0 Отговор
    Кейтито Мос отдавна е залязла за киното и се е превърнала в стара алкохолизирана лелка. Но изглежда е успяла да се уреди с любовник с титла "фон Бисмарк".. Тъй че може да разпродава всичко и в магазин за 1лв ако иска в стремежа да не го изгуби
  • 5 нов модел

    1 0 Отговор
    Ще гледа кокошки на село и ще стои далеч от градския живот и алкохола, нова епоха, не че в провинцията също няма алкохол де.
  • 6 И к'во

    1 0 Отговор
    ме интересува? Освен това винаги е била грозна, а сега вече е и стара.