Last news in Fakti

15 Февруари, 2022 14:29 6 265 17

НЛО в центъра на Бермудския триъгълник (ВИДЕО)

  • нло-
  • бермудски триъгълник-
  • уфолог-
  • извънземни

Според известен уфолог на океанското дъно има база на извънземни

НЛО в центъра на Бермудския триъгълник (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Уфологът Скот Уоринг е изучил едно от най-загадъчните места на планетата - Бермудския триъгълник. Той прави това с помощта на Google Earth и открива мистериозен обект в небето с форма на диск.

НЛО в центъра на Бермудския триъгълник (ВИДЕО)

Уоринг насочва вниманието на читателите на блога си към факта, че НЛО-то е запечатано точно в средата на Бермудския триъгълник, като по този начин им напомня колко забележително място е легендарният обект.

Има множество спекулации относно неразкритите и необясними изчезвания в Бермудския триъгълник. Някои от тях включват теории за паранормална активност и извънземни, докато други се основават на научни изследвания. Но до този момент въпросът с изчезването на кораби и самолети в Бермудския триъгълник си остава без отговор.

НЛО в центъра на Бермудския триъгълник (ВИДЕО)

Изследователят, без да посочва източници, казва също, че разполага с информация, че в тези райони, под повърхността на океана, на дълбочина около 50 метра, има база на извънземни. Именно тя създава магнитни смущения в електрониката и компасите, смята уфологът.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Дън

    28 5 Отговор
    Помощ!Путин атакува!
  • 2 Това е

    19 3 Отговор
    ...новата ни БГ подводница - цвят металик, 1950г , дизел, 7 800 000 реални километра, 10 места, Перископа е за смяна но може и без него, при потапяне екипажа да поеме въздух. Цена по договаряне.
  • 3 КУХОЛОГ

    20 1 Отговор
    ТЕ ТИЯ ЯВНО СА МНОГО ПО НАЗАД ОТ НАС ЩОМ СТОЯТ НА ЕДНО И СЪЩО МЯСТО ТОЛКОВА ГОДИНИ.И ЗАЩО ИМ Е БАЗА ЩОМ СА УНИВЕРСАЛНИ И МОГАТ ДА ХОДЯТ НАВСЯКЪДЕ.(Я НЯКОЙ ДА ПИШЕ КАКВО ЯДАТ И КЪДЕ СЕ РАЗТОВАРВАТ СЛЕД ТОВА ЧЕ НЕ МИ Е МНОГО ЯСНО)
  • 4 адаша

    11 2 Отговор
    Е, те точно там, са изчезнали парите на Боко!
  • 5 Дам

    24 2 Отговор
    Новият световен ред готви новото си изпълнение. Провалиха се с биологичното оръжие Ковид, не могат даразпалят война в Украйна, значи на дневен ред излиза проекта "Син лъч" и "Синя светлина". Идеята на този проект е глобалистите чрез холограми и лазерни ефекти да симулират нападение на извънземни над планетата, за да психясат напълно човечеството. За щастие и този им план веднага би се провалил. Нито Русия, нито Китай като космически сили биха се включили в подобна пародия. Новият световен ред просто няма да го бъде! Хората се събудиха! За справка - Канада!
  • 6 Механик

    19 4 Отговор
    И тоя "уфолог" си е спрял хапчетата ми се види.
  • 7 Алф

    15 1 Отговор
    Всички обичат да изучават бермудския триъгълник, обаче не с гугълърт, а в порносайтовете.
  • 8 Gucci x Balenciaga

    9 2 Отговор
    Аман от такива професори всичко знаещи като рекламите по телевизията и онлайн платформи .Защо му обръщате внимание на този изперкал, психо той да ни обясни. Тайните служби си знаят още не е изнесена истината публично нямат и интерес .Хората тръгнаха Марс,Луната ...космоса да изследват оставиха
    Бермудския триъгълник на келеша 😉
  • 9 Бай Онзи

    9 5 Отговор
    Това е "НЛО" колкото аз съм извънземнен !

    Коментиран от #14, #15

  • 10 Бухааа

    4 4 Отговор
    Това е гарга ха ха ха ха .
  • 11 До съда в хага

    4 10 Отговор
    Путин бяга с извънземни ВЪРНЕТЕ ГО и съд до дупка☝
  • 12 Псевдоним

    6 0 Отговор
    Може някой шеговит служител от гугъл да е направил фотошоп на изображението.
  • 13 незнайко

    8 2 Отговор
    Дълбочина 50 метра !Това да го видя няма да го повярвам ! Нямало обяснение за триъгълника. А разпространената теория за МЕТАНОВИТЕ изпарения кой я измисли ? Явно полека лека ни подготвят за това в което лично АЗ вярвам откакто съм се родил а именно съществуването на извънземни същества !
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Като

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "Бай Онзи":

    Си такъв разбирач , кажи какво е ?!
  • 16 Алоооо

    3 0 Отговор
    Бермудският триъгълник е по площ колкото половин Америка.Как изчислява че чинията е по средата...
  • 17 Минувач

    1 0 Отговор
    Кой знае изобщо колко бази на извънземни има на Земята включително по дъното на океаните....Със сигурност не е 1-а! Както последно време например става ясно в Аляска има много повече изчезвания на хора от Бермудския триъгалник /над 16 000 !/ също и на самолети. Освен това военните каквото и да открият си мълчат по причини само на тях известни. Например нищо вече не се споменава за откритото преди доста време съоръжение при проучване на дъното на океана в района на н. "Хорн".