Last news in Fakti

17 Февруари, 2022 12:58 4 429 2

Близките на Боб Сагет искат дискретност от разследващите смъртта му

  • боб сагет-
  • смърт-
  • разследване-
  • аутопсия-
  • актьор-
  • семейство

Роднините на комика не искат да изтича информация за разследването на смъртта му

Близките на Боб Сагет искат дискретност от разследващите смъртта му - 1
Снимка: Shutterstock

Семейството на актьора и комик Боб Сагет, който внезапно почина през януари, се опитва да спре оповестяването на подробности от разследването на смъртта му.

Роднините искат доказателствата да останат поверителни, понеже те смятат, че това би навредило на начина, по който хората го помнят. Причината за смъртта му беше определена като случаен удар в главата, вероятно поради "падане", без доказателства за употреба на наркотици, пише "Sky news".

В последния си пост в Инстаграм, Боб споделя колко е радостен от успешното шоу в Понте Ведра, преди да се прибере в хотела си.

Близките му са подали документи с молба за постоянна забрана върху информацията около смъртта му към медиите. Те искат всичко да бъде само тяхно достояние.

Съпругата на Сагет - Кели Ризо, и дъщерите му заведоха делото срещу шерифството на окръг Ориндж и съдебния лекар, защото са правили записи по времена на работата им, което всъщност е нормална част от процеса.

"В процеса на тези разследвания обвиняемите направиха записи, които включват снимки, видеозаписи, аудиозаписи, законово защитена информация за аутопсия и всякаква друга защитена от закона информация. Към тези неща се домогват от медиите и ние не искаме да стават обществено достояние", се казва в документите.

В жалбата се добавя, че е необходимо да се защитят "законните интереси на поверителността на семейството".


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    10 0 Отговор
    Ще излезе някоя срамна работа като ония дядка от сериала "Кунг Фу" дето го даваха едно време.
    Обесил се в гардероба докато се овесвал за генатлиите! Някаква такава срамна работа беше!
    Ако не го знаете кой е, беше учителя по карате в "Биг Стан"
  • 2 Дфен

    4 0 Отговор
    Беше водещ на домашни смешни видеоклипове.