Last news in Fakti

21 Февруари, 2022 12:15 1 452 7

Доналд Тръмп стартира нова социална мрежа

  • доналд тръмп-
  • социална мрежа-
  • нова

Пускането на приложението ще възстанови присъствието на Тръмп в социалните медии

Доналд Тръмп стартира нова социална мрежа  - 1
Снимка: Shutterstock

Новото начинание на Доналд Тръмп в сферата на социални медии, "Truth social ", изглежда ще бъде пуснато днес в магазина за мобилни приложения на "Apple", става ясно от публикации в тестова версия на директор на компанията, предаде Ройтерс.

В поредица от публикации късно в петък потвърден акаунт на главния продуктов директор на мрежата, записан като Били Б., отговори на въпроси за приложението от хора, поканени да го използват по време на тестовата му фаза. Един от потребителите го попита кога приложението, което тази седмица беше достъпно за бета тестери, ще бъде пуснато публично, става ясно от скрийншоти, прегледани от Ройтерс.

"В момента сме определили пускането в магазина за приложения на "Епъл" за понеделник, 21 февруари", отговори изпълнителният директор.

Пускането на приложението ще възстанови присъствието на Тръмп в социалните медии, повече от година след като той беше блокиран в "Туитър", "Фейсбук" и "Ютюб" след нападението срещу Капитолия в САЩ на 6 януари 2021 г., извършено от негови поддръжници. Тръмп беше обвинен, че е публикувал съобщения, подтикващи към насилие.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванушка

    6 7 Отговор
    Браво Дони, браво Тръмп - корейци, китайци, руснаци стартират нови балистични ракети, ти стартираш нова социална мрежа. Е как човек да довери на изперкалите Виртуални Щати да управлява света и решава проблеми ?
  • 2 Лейка

    6 1 Отговор
    Закривай и да пият белина да им дойде акъла!
  • 3 Мнение

    3 4 Отговор
    Милиардер и социална дейност е извънредно смехотворно, без значение дали е в мрежата
  • 4 купувам 10 акции за 10 $

    4 0 Отговор
    Компанията листната л ие на борсата?
    Да не съм закъснял?
  • 5 АнтиФризуров

    3 9 Отговор
    тоя уронва престижа на САЩ, Демокрацията и Честния Бизнес, гарбич на Н-та степен !!
  • 6 mdaaaaaaaaa

    1 5 Отговор
    Тоя е егоцентрик като бойо кюлчето , нарцисизма им нямат граница! Не могат да приемат загубите и, че хората не ги харесват
  • 7 Кирето

    6 0 Отговор
    Удрииииии Тръмпе, че джендарията хемитен откачи, нормални хора не останаха веч!