Last news in Fakti

21 Февруари, 2022 12:45 3 726 6

Предвидили развода на Петканови още преди година

  • александра петканова-
  • даниел петканов-
  • развод-
  • психолог-
  • анализ

Психолог прави безпощаден анализ на поведението на двамата от тяхно видео

Психолог е предвидил развода на Даниел и Александра Петканови преди година. Още тогава специалистът казва, че има над 94% шанс семейството да се разпадне. Психологът прави безпощаден анализ на поведението на двамата от тяхно видео, в което преди година признаха, че връзката им върви към своя край и са пред раздяла. Е, оказа се, че специалистът не е сбъркал с прогнозата си!

"Прави впечатление, че Алекс е завладяна от силна емоция и няма търпение да изслушва Даниел. Звучи ми странно да наречеш успеха на една жена проблем, наричайки я работохолик“ – коментира психологът, който осъжда Лудия репортер и за това, че насажда вина на съпругата си, която се чувства виновна без реално да има причина.

От видеото става ясно какви стратегии за манипулация използва Даниел Петканов, за да контролира Александра. Психологът не пропуска да припомни за скандала през 2016-та година, когато Даниел публично унижи Александра като обяви за изневярата ѝ и настрои обществото срещу нея, но година по-късно стана ясно, че самият Петканов ѝ е изневерявал многократно. В анализа не се спестява нищо на Петканов, като по този начин изправя на нокти хилядите фенове на Лудия репортер, който винаги са го подкрепяли и са го обявявали за безгрешен. Показани са всички манипулативни подходи, които той използва, за да постига това, което иска, пише "Уикенд".

"Александра търси решение на проблема в техните отношения и предлага да отидат на терапевт. Даниел не желае да предприеме действие в тази насока, смята, че всички проблеми идват от нея и ѝ поставя негативни етикети“ – коментира психологът.

В дългото видео е застъпено и гостуване на Петканови в "Шоуто на Николаос Цитиридис“, където водещият пита Дани "С коя българска звезда би си легнал?“.

"Славена Вътова!" – отговаря бързо приятелят на покойния Милен Цветков, което възмущава специалиста, който разкритикува Лудия репортер за отговора му, защото е известно, че Вътова е близка приятелка на Богданска.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Котаракът без чизми

    8 1 Отговор
    Патканите не се ли събраха още бре ? Очаквам тази седмица поне още 3-4 "новини" за тях,около това "събитие" :)))
  • 2 Мони

    12 2 Отговор
    И без психолози се знаеша за края още когато му сложи първите рога.От тогава само растат.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 gost

    12 2 Отговор
    Тия като си смениха носовете и вече не се харесват, това е!
  • 5 Незнаинийй

    6 4 Отговор
    Една жена изневери ли веднъж ще го потори. Това, което се прощава се повтаря.
  • 6 Иво

    9 1 Отговор
    Докога ще ни заливат с информация за тези елементарни хора?С какво са по различни от хилядите развеждащи се ?След време ще се пише как пак са се събрали!!!Кое им е известното???