Last news in Fakti

14 Март, 2022 08:56 16 667 16

Вижте какво споделят познати на отпаднала участничка от "Ергенът"

  • весела сиракова-
  • ергенът-
  • участничка

Няколко млади момчета от Дупница се похвалили, че са успели да вкарат в леглото си гримьорката Весела Сиракова

Весела Сиракова не се задържа дълго в романтичното риалити "Ергенът", но е известна в родното си село Сапарево и съседния град Дупница. Блондинката, която се ядосва, че не е показала почти нищо от себе си, се оказа доста палава мома.

Кандидатката за сърцето на Виктор си падала страстна купонджийка и нямала много задръжки. Няколко млади момчета от Дупница се похвалили пред "Уикенд", че са успели да вкарат в леглото си гръмогласната гримьорка, която шашна зрителите с кичозния си вид, не особено културно поведение и заоблени форми. Те твърдят, че Сиракова е овършала доста голяма част от младежите в Сапарево, Сапарева баня и Дупница.

"Едва на 21 е, а вече има поне 10 излишни килограма, как ли ще изглежда на 30 години?! Виктор много държи на външния вид и беше ясно, че ще напусне бързо, защото е сред най-пухкавите в шоуто. Но сега младите момичета не се впечатляват как изглеждат, за тях е важно да имат джуки, вафли в косата, изкуствени мигли, а под късата пола да се подават мощни бедра" – коментира зрител на предаването.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това е най тъпото предаване,

    54 2 Отговор
    събрани само кухи лейки, затова мъжете не искат да се женят, та това жени ли са? Просто държанки!

    Коментиран от #7

  • 2 С предавания от такъв тип

    44 2 Отговор
    телевизиите деморализират народа все повече и повече. Народът ни е объркан от чалга-политиката, от чалга-песните, от чалга-културата, от чалга-олигархията , от чалга-хората изобщо. Извисете се хора, не може повече да се тровим от тъпа чужда музика, чужда култура и да вземаме пример от народи, които са ни мачкали и мачкат и днес. Нека се върнем към устоите си и да осъдим предателите !

    Коментиран от #6

  • 3 Пич

    43 1 Отговор
    Ако бяха показали някоя нормална жена , тя нямаше да е интересна за прекалено низката аудитория , която гледа такива предавания !!!
  • 4 Гост

    34 0 Отговор
    ,,Няколко млади момчета от Дупница се похвалили, че са успели да вкарат в леглото си гримьорката Весела Сиракова ... - ако е вярно , щом са се похвалили... показва нивото им на Ентилигентност.
  • 5 SCH💿Nino Brown

    28 1 Отговор
    Наложи ми се да търся снимки онлайн не гледам такива предавания. Жената е много зле наистина и с тези татуировки ако иска и с нещо марково да се облича пак отблъсква ,няма стил и уж гримьорка нацапана като тревисти в Бродуей и още едно извънземно видях Габи лицето и има прилика на червено ду...е на бабуин с тези джуки .Има надежда за тези момичета слепи ергени нали има те няма как да видят колко са "красиви "
  • 6 Събирам -

    12 5 Отговор

    До коментар #2 от "С предавания от такъв тип":

    Чалгари в политиката няма, но рапъри взе да има!! Но нали, трябва да се плюва по ИТН и всички разбрахме, че не са удобни за олигарсите, управляващи България.
  • 7 Rock

    20 0 Отговор

    До коментар #1 от "Това е най тъпото предаване,":

    Принцесата може да не откриеш цял живот- жена си трябва всеки ден.
  • 8 Хихата

    23 0 Отговор
    Младите момчета, тет са се хвалили с подобно "завоевание" ще да са от ромски произход...
  • 9 Лорд Минчу

    26 0 Отговор
    Пичовене не за хвалба такова "постижене", ама хич! Уважавайте ги тия инструменти!
  • 10 Мда

    23 0 Отговор
    Местна пошибалка
  • 11 Азе

    11 0 Отговор
    Животът е пъстър , има и такива формати , жалкото е че повече са в България ,...липса на ЕЛЕМЕНТАРНИ ЦЕННОСТИ...
  • 12 дгжр

    11 2 Отговор
    Отвратителна статия! Всеки има право на личен живот.
  • 13 абе ха ха Хо

    16 1 Отговор
    Хвалбите на няколкото млади момчета от Дупница са като една жена в трамвая каза но плейЛейката Благовеста си събу гащите в националния ефир на БТВ и ги даде на ергена.Само Весела може да каже дали е била в леглото с този и онзи докато зрителите на комедийното шоу видяха че Блага струва само едни носени гащи и нищо повече.Ненапразно предишния и приятел я е заменил с друга жена.
  • 14 Биби

    18 1 Отговор
    Върховно падение....низост до дъно !!!
    Това предаване е пълна пошлост, никакви ценности, никакъв морал, никакви задръжки!!!
    Брутална пошлост !!!!
    То че сме прост народ е очевадно, ама поне да имаше предавания, които да ни поучат с нещо, а не да подсилват простотията ни !!!
    Ноо...така се правят пари ....целта оправдава средствата!
  • 15 Готин

    4 0 Отговор
    Ако си падате по обикновени кифли с малка боза, това предаване е точно за вас.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.