Last news in Fakti

14 Март, 2022 10:29 55 726 52

Зрители гневно нападнаха Билалов

  • стани богат-
  • михаил билалов-
  • зрители-
  • гняв

Това се случва за втори път в шоуто

За втори път в шоуто за знания "Стани богат" се случи нещо интересно, което предизвика поводи за конспирация в социалните мрежи, пише plovdiv24.bg.

В петъчното издание на предаването Георги Георгиев от Крумово се представи впечатляващо и до 10-я въпрос не използва нито един жокер. Въпросът за 10 000 лева бе следният: "Присъединяването на кой град към пределите на България описва текстът на Маламирова колона от IX век". Отговорите бяха Солун, Белград, Пловдив или Одрин".

Играчът се затрудни и реши да използва жокер "Обади се на приятел". Приятелят му в последната секунда каза кой е верният отговор - Пловдив. Георги обаче не го чу. Водещият Михаил Билалов не пропусна да спомене, че е чул какво е казал жокерът. Билалов даже на висок глас попита дали и публиката е чула. Всичко в залата отговориха положително.

И така Георги прецени да се застрахова и да използва жокер "Помощ от публиката". И именно благодарение на публиката успя да отговори правилно на въпроса. Играта му продължава в понеделник.

Подобен любопитен момент се случи и преди няколко седмици по време на впечатляващавата игра на Огнян Велинов.

Зрители в социалните мрежи не пропуснаха да се заядат с Михаил Билалов и за днешното му държане към участника. Някои даже заподозряха конспирация.

"Толкова пъти се е случвало водещият да повтори отговора на жокера, а сега - не. Определено ми се струва, че е умишлено. Много ме издразни Билалов днес,трябваше да повтори думите на човека."

"Да бе, не е чул. Онзи човек преди седмица, две беше стар, ама този да не е чул? Почва да ми мирише на яка режисура и това предаване. Тъкмо всичко тръгне окей и изведнъж греда. Все едно такива играчи са с хонорар вътре и в слушалките им се казва докъде. Отврат и съмнително!"

"Още един подобен случай и се връщам на Последния Печели. Измамници."

"Голям цирк ,е този жокер обади се на приятел...Фактически този жокер не е ефективен почти на 100% , и това предаване става и той пълен цирк!Нищо чудно и да канят техни хора да се правят ,че печелят някви по-големи печалби..."

"Е как го правите!!!??? За втори път при въпрос от по-висока сума ,участниците не чуват жокера си в ключовия момент !!!"

"Хич не им се дават пари обаче - какво пречи да се цитира дословно какво е казал жокерът, без значение дали е вярно, или не?"

"Много съм възмутена от днешното предаване. Всичко е казано, но имам предложение отсега нататък играчът при помощ от приятел да ползва слушалки. Иначе, аз ако съм играчът бих дала под съд собствениците на предаването."


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 140 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хдфх

    37 114 Отговор
    камбаната не бие 2 пъти за глухите

    Коментиран от #6

  • 2 Димо Падалски

    166 11 Отговор
    Това предаване е нагласено. Защо мислите не ме канят мен?
  • 3 незнайко

    52 90 Отговор
    Това не е издънка ! Щом регламента го позволява , какво като е попитана публиката която е ЧУЛА отговора на обаждането ! Ами ако е ГРЕШЕН ? много си е готино предаването . Не търсете под вола теле !

    Коментиран от #46

  • 4 Естествено, че

    126 24 Отговор
    е тъпо от страна на водещия. Той се има за много умен и се тревожи
    когато някой показва повече знания от него. Непрофесионално!

    Коментиран от #32

  • 5 Зрител

    171 31 Отговор
    Билалов не вписва като добър водещ. Изкуствени театрални гримаси, плоско чувство за хумор, заяждане с публиката. Отблъскащ е.

    Коментиран от #31, #35

  • 6 Коко

    19 14 Отговор

    До коментар #1 от "хдфх":

    Ти какво, да не си в 3ти клас....на ня наняняяя....много зряло.
  • 7 хак му е

    80 11 Отговор
    Да го кръстим мистър Бил ало-алов.
  • 8 Behemoth

    112 4 Отговор
    Трябва да се казва изкарай пари за почерпка а не стани богат... ХАХАХ...а и има идиотски въпроси за 100 лева...
  • 9 Цуца

    105 20 Отговор
    Да спре това предаване с този ”водещ” или да бъде заменен Билалов
  • 10 боко

    29 45 Отговор
    Да е слушал водещият няма право да подсказва както прави понякога както в приказката кьорав не играе карти
  • 11 Дилдо

    96 14 Отговор
    Това последните години стана пародия на предаване, малко хора го гледат

    Коментиран от #12

  • 12 редник

    67 13 Отговор

    До коментар #11 от "Дилдо":

    Хм, наистина е странно, че още има кой да го гледа...
  • 13 фен

    40 8 Отговор
    В нашият град,се чу.ПРЕДАВАНЕТО,ЩЕ ФАЛИРА,АКО ВСЕКИ ПЪТ,ДАВА,ПО20,30 ХИЛЯДИ.
  • 14 Вени п

    64 11 Отговор
    Аз пък мн се дразня..има хора които нищо не знаят..и явно са негови хора..бута ги...бута докато може ..направо
    ...им помага да вървят напред..но това е очевадно бе хора...билалев ...ние не пасем трева...
  • 15 Марков

    71 4 Отговор
    Жокера е на играча, а не на Билалов и
    на публиката. Той, той трябва да го чуе
    задалжително. Студиото ви не е наред. Това е за втори път. Дано да е за последно.
  • 16 Илиев

    38 4 Отговор
    Кога започва новото хилядолетие според сценаристите на стани богат?
  • 17 Роза

    46 5 Отговор
    Да, Билалов често прави гафове,но аз гледам предаването заради знанията,които получавам от въпросите и отговорите.По-интересните въпроси си ги записвам и после търся допълнително имформация в интернет.Затова гледах някога и "Минута е много",ама сега не го дават вече.
  • 18 ЗаюБаю

    30 29 Отговор
    Как зрителите кито го гледаме го чухме ,само играча не е чул . Това си е негов проблем . Билалов не му е виновен. Не като му дадат приятеля да казва здравей ,как си вечерял ли си ! Имаш секунди ,трябва да ги ползваш .Ала бала няма.

    Коментиран от #20

  • 19 ААА СМЯХ

    41 17 Отговор
    Ако тоя бяляльов го попиташ за някой отговор, ама без да гледа монитора,.. тъпотията му веднага ще лъсне
    Прави се на герой, защото седи на силният стол и му е казано, не режисирано, кого да толерира...Ето нагледно в ефир за стремежа за затъпяване на нацията...От въпросите,.. до ехидната усмивка на кретеноида-водещ
    Хвърлям по едно око, когато съм на работа, но не става и да гледаш, КОГАТО няма какво да правиш,

    Коментиран от #30

  • 20 БАЬООО

    42 7 Отговор

    До коментар #18 от "ЗаюБаю":

    Кого да слуша по-напред участника,.. отговора на жокера, или неспирните брътвежи на кумира ти с цел отвличане на вниманието,.. ами ако в студиото нещо не е наред с акустиката...тогава копраим, а
  • 21 Тоя

    36 9 Отговор
    има уши като пеленгатори, но за участниците искат ли медицинско от ушен лекар? А оня Горльо. от Последният печели е толкова изкуствен в опитите си да се покаже добронамерен, че вече се лишавам заради него от възможността да науча нещо ново.Това кръчмарско потриване на ръчички, "стрелбата" с двете ръце в края на предаването, баналните "сбъдвай мечти, приятелю..." изкуствения смях. И най- много ме дразни :"с КОЙ си партнира...." да не обяснявам сега елементарното правило.Регламентът също не е изпипан, като не дадеш отговор, не ти свалят от точките

    Коментиран от #25

  • 22 Румчо

    36 9 Отговор
    А искате ли за водещ захаросания дедо Орлин Горанов
  • 23 Абсурдистан

    22 18 Отговор
    Като е фарс, не гледайте бе, примати! Сигурен съм, че имате още стотина канала, ама не можете да ги плюете, това ви е проблема!
  • 24 Гост

    23 29 Отговор
    Къде си, Ники Кънчев ...?

    Коментиран от #29

  • 25 Аз да доя ми не моя

    22 7 Отговор

    До коментар #21 от "Тоя":

    да добавя, понякога има въпроси за певци или артисти най-често от 1960г. до към 1970-75г. , ами в студиото като е някои млад човек който нито е чувал или виждал такива творци, а те често дават такива черно-бели кадри във въпросите, не е много коректно, ако ще е така , нека да канят хора на по 60-70 г да им играят играта
  • 26 Ебтер

    12 12 Отговор
    В България за съжаление е така! Само където Васил Божков беше честен спрямо играчите и в Еврофутбол а и във всички игри които беше организирал и управлявал! Защо? Защото бе богат и ...умен! Не напразно го наричаха черепа! Той знаеше: за да има много играчи, които да залагат, трябва от време на време някой и да печели!!? А сега само погледнете, някой да е спечелил сериозна печалба? Даже суперджакпота не десет милиона да го направят, Ами и двадесет, такива като мене няма да играят! Я сметнете на колко процента ще се падне следващия тираж да излезнат същите числа като предходния??? Май един трилион процента!? Забравили да си сменят системата! А сега братята където искат да изместят Божков? И на малкия пръст не могат да се допрат! Божков е велик! Аз сам по себе си съдя! По няколко хиляди лева печелих при Божков! А при бетфайет беше още по добре, но не дават лиценз на фирмата!

    Коментиран от #28, #51

  • 27 Лила

    15 6 Отговор
    Аман от мнителни и недоверчиви ганювци.! Каквото и да се случва,все ще има подозрения,че нещо е не така а,иначе.Абе,гледайте,забавлявайте се,опитайте да научите нещо ,което не сте знаели. Ясно,че въпросите са такива,та никой да не спечели.Знанието на отговорите на тези въпроси тесен нищо общо няма с интелигентността и начетеността. Механични и несъществени въпроси.Но.шоу,развлечение за някой,който няма по- смислено занимание.
  • 28 Таня

    11 5 Отговор

    До коментар #26 от "Ебтер":

    Васил Божков?!Иди да играеш с него и за него! Дано спечелиш милиард!
  • 29 Анонимен

    13 8 Отговор

    До коментар #24 от "Гост":

    Не беше по- добър твоя Ники.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Анонимен

    13 5 Отговор

    До коментар #5 от "Зрител":

    За злобни и прости хора има ли угодия?
  • 32 Анонимен

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Естествено, че":

    Това е причината да не те канят,няма друга!
  • 33 УУУХ

    5 2 Отговор
    МНОГУ съ извунявам, ама въ напущам,.... започва любимоту ми предавание...учаквъм вапрос зъ 100 левъ
  • 34 Inna

    22 11 Отговор
    Бих се съгласила, ако водещият не помагаше очеизвадно на други играчи. Или ще подсказва и помага на всички, или на никого. А оставам с впечатлението, че при този водещ, шанс се дава само на млади и привлекателни жени.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Ромел

    9 7 Отговор
    Ей боклук, що се правиш на интересен. Да не би от джоба си да ги даваш тия кинти. Срам!!!!. До тук бях с вас.
  • 37 Анонимен

    12 6 Отговор
    Все кусури на този и онзи, че и Орлин Горанов. Кво им е на тях двамата. Скоро няма да се спрете, нагли лоши хорица.

    Коментиран от #38

  • 38 Ами

    3 4 Отговор

    До коментар #37 от "Анонимен":

    Много са ти ниски критериите, точно според интелекта ти.
  • 39 Знаеща

    9 7 Отговор
    Като си избират глухи старчоци за жокери,така ще е. Защо Билалов да е виновен..Не е длъжен да казва отговора
  • 40 АЗ ТВЪРДО СЪМ ЗА БОЙКО И ШАЙКАТА МУ

    6 2 Отговор
    ТЕ ВИНАГИ ПЕЧЕЛЯТ !
  • 41 Сивата котка

    10 3 Отговор
    Малко са им рекламите га пуснеш да гледаш играта. И за това не им се дават пари повече от 500 лв. Като имат бюджет само за турски сериали, само това да дават. Аз и без това не гледам Битивито. Опитах няколко предавания от тази игра, ама Билалов е твърде много прозрачен в нагласите и прецакването на участниците.
  • 42 Вие нормални ли сте

    8 4 Отговор
    Това е все едно направо да чу каже отговора!
    Като е глух,какво да се прави!
    А Мишо НИКОГА не е повтарял какво е казал жокера!
    Така,че стига сензации!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 ПХ!

    7 4 Отговор
    За мен предаването си е добро. Дреме ми какво правят, обаче ми е най-забавно - Обади се на приятел. И като не е разбрал отговорите на въпроса и като попита пак и направо ме напушва на смях! :D АААаа, как беше? Другото по-забавно е когато участникът не си заключи сумата. Е, тогава настава голям празник! :D :D :D
  • 45 Жители

    5 2 Отговор
    гневно нападнаха Кауфланд
  • 46 Батерия

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "незнайко":

    Не ги защитавай! Ако отговора беше грешен, водещия щеше да го каже, не мислиш ли?
  • 47 цербер

    8 3 Отговор
    Много си е добре Билалов,но по някога подсказва на състезателите,което не бива да прави.
  • 48 Дебил Гербав

    12 0 Отговор
    Самата награда и заглавие на предаването е една голяма смешка - Стани богат. От 20 години няма увеличение на наградата, която май никой не е спечелил честно, а със 100 хилки не можеш да купиш дори панелна боксониера в Сф.

    Коментиран от #50

  • 49 Анонимен

    6 2 Отговор
    Балалайков не е за такова предаване. Той е сухар и дървеняк.
  • 50 Гочето

    2 0 Отговор

    До коментар #48 от "Дебил Гербав":

    Ех, ако само това беше смешка щяхме да сме най щастливия народ.
  • 51 Дагадамдгд

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Ебтер":

    Като чуеш Божков и Череп и си представи за какъв човек иде реч. Е, в категория свестни няма как да го сложа. То просто една положителна дума не можеш да кажеш за него, като се има напред вид в какви среди се движи и какво му е откръжението! Не, мерси!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.