Last news in Fakti

14 Април, 2022 18:10 3 364 3

Еиза Гонзалез се разгърди в социалните мрежи

  • еиза гонзалез-
  • кино-
  • линейката

Мексиканката използва умело интернет, за да набира популярност

Мексиканската актриса Еиза Гонзалез продължава да трупа популярност в холивудските среди редно със социалните мрежи. Този път красавицата реши да се разгърди за удоволствие на своите последователи в Instagram.

Звездата от най-новия филм на Майкъл Бей - „Линейката“, е на глобално турне, за да популяризира мултимилионното заглавие, като на практика всеки ден е на различна дестинация, което ѝ помага много за набирането на съдържание за социалните ѝ профили.

Гонзалез ще се появи съвсем скоро и на малкия екран в компанията на Тоби Магуайър, Марион Котияр и Форест Уитакър за серийния филм „Екстраполации“.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gost

    3 1 Отговор
    Много е арна, ма и на тая носЪ е модифициран.
  • 2 вдовец

    6 1 Отговор
    гърди не виждам.....дори традиционните им съблазнителни извивки .
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.