Last news in Fakti

4 Април, 2024 15:15 2 153 1

Шайло Джоли Пит влиза в киното

  • шайло джоли-пит-
  • брад пит-
  • анджелина джоли-
  • дъщеря-
  • кино

Най-голямата дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит  е решена да тръгне по стъпките на родителите си

Шайло Джоли Пит влиза в киното - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Най-голямата дъщеря на бившата звездна двойка в Холивуд Анджелина Джоли и Брад Пит, Шайло, очевидно е решена да тръгне по стъпките на родителите си.

След като в края на май тя навърши пълнолетие, възнамерява да започне работа именно във филмовата индустрия. За разлика от именитите си родители обаче, Шайло предпочита не да е пред, а зад камера и да се занимава или с продуциране на филми или с режисирането им.

"Тя има желание да се запознае с магията на киното отблизо и след като придобие нужния опит, да направи окончателния си избор. При всички положения обаче голямата ѝ мечта е свързана именно със седмото изкуство", разкриват източници от Life&Style, предаде vesti.bg.

Другата любопитна новина, свързана с най-голямата наследничка на фамилията, е че е възможно съвсем скоро тя да се премести да живее с Брад Пит в имението му в Лос Фелиз.

Шайло реално е и единствената, която продължи да поддържа добри отношения с баща си след прословутия скандал в самолета, който навремето доведе до краха на брака му с Анджелина Джоли.

Иначе цялото име на първото биологично дете на двойката (родено през 2006-та година) е Шайло Новел Джоли-Пит и е любопитно, че все още не можем да сме сигурни как точно да я възприемаме.

Причината е, че три години след развода, момичето за милиони се "превърна" в момче, след като стана ясно, че има различно усещане за пола си. Наскоро стана ясно, че вече е започнала и хормонална терапия.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.