Last news in Fakti

19 Май, 2022 16:31 5 686 6

Педиатрите благодариха на Краси Радков

  • краси радков-
  • победа-
  • победител-
  • като две капки вода

Актьорът съобщи, че ще дари голямата награда от "Капките" - чисто нов автомобил, на Столичната педиатрия

"Приехме новината с голяма радост. Много сме щастливи за жеста. Не всеки ден някой подарява кола.“, споделиха от Столичната болница по детски болести "Проф. Иван Митев“. Ентусиазмът им идва след благородната постъпка на големия победител в шоуто "Като две капки вода“ - Краси Радков.

По време на грандиозния финал на шоуто зрителите определиха актьора за най-добър имитатор, като последния му образ на велики Емил Димитров напълно покори сърцата на българите. Така Радков стана шампион в десетото юбилейно издание на предаването и обяви, че дарява наградата си - автомобил на детската педиатрия в София.

"Ние сме благодарни на господин Радков. Наистина това е много благородна постъпка! Не всеки отстъпва толкова голяма награда за доброто на децата. Много малко останаха хората, които ги правят тези жестове“, допълват от педиатрията пред "България Днес“

Педиатрите високо оценяват постъпката на Краси Радков, тъй като болницата разполага само с една лична кола и тя е тип баничарка. За момента от педиатрията все още не са решили за какво ще бъде използвано новото превозно средство, но със сигурност ще им е в голяма помощ.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Красимир Петров

    34 0 Отговор
    Голем е Краси Радков
  • 3 ИНТЕРЕСНО ☝

    32 0 Отговор
    КОЛКО МНОГО КОНФИСКУВАНИ МПС ИМА В КОНПИ И ДРУГИ ПРАВООХРАНИТЕЛНИ ИНСТИТУЦИИ....ДА ГИ ПРЕДОСТАВЯТ НА ВСИЧКИ НУЖДАЕЩИ СЕ СОЦИАЛНИ ИНСТИТУЦИИ👍И ИМОТИ☝
  • 4 Саня Армутлиева

    4 0 Отговор
    Сега тъпата преписвачка Лилеето Георгиева ще се мъчи със зъби и нокти да докопа колата. Къде се намърда убийцата на деца уж детски пулмолог. Не ходете там тя греши дози и лекарства на малките пациенти.
  • 5 MS-57

    9 0 Отговор
    Браво , Краси!!!Браво , Радков!!!ГОЕМ СИ !!!
  • 6 Фен

    3 0 Отговор
    Браво на краси Радков