Last news in Fakti

16 Юни, 2022 11:33 1 797 3

Пенелопе Крус и Антонио Бандерас заедно на кинофестивал

  • пенелопе крус-
  • антонио бандерас-
  • кинофестивал-
  • трайбека

Двамата актьори присъстваха на премиерата на комедията "Официален конкурс"

Пенелопе Крус и Антонио Бандерас заедно на кинофестивал - 1
Снимкa: Shutterstock

Голям интерес предизвика появата на Пенелопе Крус и Антонио Бандерас на червения килим на кинофестивала “Трайбека” в Ню Йорк. Двамата актьори присъстваха на премиерата на комедията "Официален конкурс".

Във филма Пенелопе Крус е в ролята на известна режисьорка, ангажирана от богат предприемач да заснеме "най-добрия филм". За ролите на двама братя съперници тя кани двама актьори - в образите - Антонио Бандерас и Оскар Мартинес.

“Мисля, че публиката ще разбере какво се опитваме да кажем с тази история. Ще се посмеем... Но в същото време, тънкостта на тези филми осмива определени философии и поведения, които не са приемливи, не само за шоубизнеса, а за живота като цяло. Ще видите и суетата, егото и още редица неща”, каза Бандерас.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 цербер

    1 1 Отговор
    Пенелопе Крус и Антонио Бандерас СА заедно на кинофестивал.
  • 3 Жорж

    1 0 Отговор
    И какво от това.
    Аз какво да направя по случая. Е да, ще звънна да кажа на Хавиер Барден, че жена му не си е вкъщи.