Last news in Fakti

11 Юни, 2013 12:18 1 595 0

Камерън Диас се опитва да отмъкне гаджето на Гага

  • камерън диас-
  • актриса-
  • гадже-
  • лейди гага


Камерън Диас и гаджето на Лейди Гага – Тейлър Кини участват заедно в нов романтичен филм, където играят гаджета.

Според последните слухове обаче,  блондинката и Тейлър, които в момента снимат лентата „The Other Woman" се наслаждават искрено на компанията си и стават все по-подозрителни в своите взаимоотношения.

Актьорът е с Лейди Гага от две години, но в последно време не са засичани заедно.

„Нещата не отиват на добре. Камерън и Тейлър очевидно са си паснали доста и определено флиртуват помежду си. Новината вече достигна до лагера на Гага. Това ѝ дойде доста стресово, тъй като в момента тя се възстановява от операция на бедрото.", сподели източник пред вестник „Сън”.

„Двамата са заедно по кафенета и ресторанти, което личи от снимките по време на почивките им. Тейлър казва, че вече е запознал Диас със семейството си", допълва информаторът.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА