Last news in Fakti

18 Юни, 2022 20:15 6 096 7

Том Ханкс се разкрещя на фенове, спънали жена му (ВИДЕО)

  • том ханкс-
  • рита уилсън-
  • фенове

Феновете така ги били обкръжили, че някой бутнал Рита Уилсън, а тя едва не паднала на земята

Том Ханкс се разкрещя на фенове, спънали жена му (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Върволица от фенове притесни актьорите Рита Уилсън и Том Ханкс и развали доброто им настроение, докато отивали към колата си след вечеря в Ню Йорк, съобщават BBC и сп. "People", цитирани от life.dir.bg.

Те така ги били обкръжили, че някой бутнал Рита и тя се спънала и едва не паднала на земята. След като се изправила, казала: "Спрете", а Ханкс се разкрещял: "Отдръпнете се, мамка му". Той я прибрал в автомобила и отново викнал: "Ще събаряте жена ми, така ли?!" и се качил при нея, след което отпрашили.

Връзката на Уилсън и Ханкс датира от 1981 г., когато се срещнаха за първи път на снимачната площадка на ситкома на ABC "Bosom Buddies". По това време отношенията им бяха строго платонични, тъй като Ханкс все още беше с бившата си съпруга, покойната Саманта Люис. Въпреки това, чак след като се развеждат, Уилсън и Ханкс заявяват публично връзката си през 1986 г.

Уилсън и Ханкс имат двама сина: Честър "Чет" Ханкс и Труман Теодор Ханкс. Ханкс също има две деца от Люис преди раздялата им - Колин Ханкс и Елизабет Ханкс.

Ханкс и Уилсън преживяха и трудни времена заедно. След като актрисата беше диагностицирана с рак на гърдата и получи двойна мастектомия през 2015 г., тя каза пред "People", че е "благословена" да има Ханкс и останалата част от семейството си до себе си.

Ханкс, който спечели "Оскар" за ролята си на хомосексуален мъж, болен от СПИН във филма "Филаделфия", каза, че ако филмът беше заснет днес, хетеросексуален актьор нямаше да бъде правилен избор за ролята.

Актьорът, чиято последна работа е в новия филм "Елвис", разсъждава за историята във "Филаделфия" в интервю пред Дейвид Марчез от "New York Times". Журналистът попита Ханкс за два от най-известните му филми - "Филаделфия" от 1993 г. и "Форест Гъмп" от 1994 г., в които той играе герой с интелектуални затруднения.

Ханкс нарече и двата филма, създадени точно и само за времето си, които не могат да бъдат направени сега.

"Една от причините зрителите да не се страхуват от този филм, "Филаделфия", е, че играх гей", каза Ханкс. "Сега сме отвъд това и не мисля, че хората биха приели неавтентичен хетеросексуален човек, който играе гей", допълва той, цитиран от CNN.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дъртата

    18 1 Отговор
    Платонична любов, прекрасно нещо, а Ханкс е сериозен партньор и добър актьор, личи си...!
  • 2 Бащата

    20 5 Отговор
    на жена му е помак от България , но не прекъсвал връзките си с България и щедър дарител !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Българи ,

    19 3 Отговор

    До коментар #3 от "Бавносвяткащия юстас":

    приели мюсюлманската вяра , но запазили българския език !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Е добре де, но

    7 2 Отговор
    Как може да не споменете, че жена му е българка !!
  • 7 Абсурдистан

    3 1 Отговор
    Понятието "фен" напоследък придоби доста негативно тълкувание. Какво например си представяте, когато се каже "футболен фен"? Ханк бе доста мек, щом не им тегли една...