Last news in Fakti

20 Юни, 2022 11:02 2 098 2

Полицията се втурна да спасява стара жена в беда, но намери... папагал

  • папагал-
  • полиция-
  • говорещ папагал-
  • абсурди

За щастие на собственика на птицата, полицаите подходили с чувство за хумор към абсурдната ситуация

Полицаите от Уест Мидландс в Англия останаха едновременно шокирани и развеселени след като откликнали на едно много необичайно обаждане, което получили района от Уайлд Грийн в град Сътън Колдфийлд, предава Блиц.

Местните жители подали сигнал до органите на реда за възрастна жена, заключена в къща, която крещяла за помощ, но когато полицаите отворили вратата, не намерили нищо такова.

При огледа на къщата в ъгъла на всекидневната те открили единствено голяма клетка с папагал. Но след като постояли в дома разбрали, че всъщност той е този, който е предизвикал масовото смущение в квартала. Птицата се научила да имитира женски глас и крещяла "Помощ!" за забавление.

За това съобщил на полицията собственикът на папагала, който пристигнал малко след като полицаите вече били огледали къщата. За щастие служителите на реда подходили с чувство за хумор към инцидента и не глобили собственика на говорещата птица за фалшивия сигнал.

Полицията на Уест Мидландс е написала за забавния инцидент в профилите си в социалните мрежи и публикацията бързо се разпространила, като е събрала много харесвания.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В Киреча

    13 2 Отговор
    Тоя папагал е шегаджия, като Киро парапета!
  • 2 Механик

    9 0 Отговор
    И тия "шегаджии" щели да бият Русия?!
    Ам а недейте, мола ви съ!