Last news in Fakti

11 Април, 2024 14:15 3 497 19

Глобиха Филип Буков за мръсен номер, а той отвърна с компрометиращо ВИДЕО

  • филип буков-
  • глоба-
  • мръсен номер-
  • полиция-
  • неправилно паркиране

Вижте какво показа актьорът в профила си в TikTok

Полицаи глобиха Филип Буков за... мръсен номер на мотора, но това, което показа впоследствие актьорът, сериозно ще накърни имиджа на униформените.

Това, което чаровникът показа в профила си в TikTok, не само, че предизвика доста смях сред последователите му, но със сигурност е и голяма подигравка към работата на родната полиция, както той сам определя органите на реда.

"На Филип Буков му съставят акт за мръсен номер на мотора на кръстовището на "Емилиян Станев", "Джон Атанасов" и "Вера Мутафчиева", където има една, две, три, четири неправилно паркирали коли и една, две, три спрени коли на тротоара и влезли срещу знак "Забранено влизане". Чудесно! По-важен е номера на скутера! Прекрасно просто! И си тръгват - без дори да обърнат внимание на неправилно спрените коли."

@philipbukov Полицейски неволи част първа! 🤣 . . . . . #police #policeofficer #policeoftiktok #policeman #policechase #fun #funny #motor #moto #motorcycle #motocross #motos #motorcycles #bukovphilip #filipbukov #филипбуков ♬ original sound - Philip Bukov

Така започва разказа си за глобата Филип Буков, а остатъка от видеото и кадрите, които показва в него, са повече от красноречиви за ситуацията, в която е станал по неволя център на внимание.

"Ето, целият ми мотор е мръсен! Не съм го замърсил само номера, нахвърлял съм му кал от каране, но не съм най-големия рецидивист на пътя,не съм пил Нурофен, нямам 2,9 промила алкохол в кръвта срещу паник атаки, номерът ми вече е чист, аз съм изряден във всяко едно отношение. Педантичен, правоспособен водач на скутерче! Да живее родната полиция! Благодаря!", казва Буков още във видеото, а от кадрите всичко става съвсем, съвсем ясно, пише blitz.bg.

@philipbukov Полицейски неволи част втора. 🤣 . . . . . . . #police #policeofficer #policeoftiktok #policeman #policechase #fun #funny #moto #motorcycle #motorcycles #bukovphilip #filipbukov #филипбуков #f #fyp #foryou #fypシ #foryoupage #foryourpage #fypシ゚viral #fypage ♬ original sound - Philip Bukov


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахо-хихи

    21 27 Отговор
    Аман от Жендари

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Да тиго тури

    30 14 Отговор

    До коментар #1 от "Хахо-хихи":

    И от тролчета за жълти стинки.
  • 3 ГУР

    15 26 Отговор
    Ууууу, ама той и с покривка за крачетата. Да не вземе да настине на 25 градуса. Мамин сладък.
  • 4 Тек

    20 15 Отговор

    До коментар #1 от "Хахо-хихи":

    На живо ако ти шибне една ше пееш ох ах. Дай профила да те видиме кой беше ти бе микро пенис

    Коментиран от #8

  • 5 Мдаа

    37 0 Отговор
    Това ако беше в Германия, тези, които са паркирали неправилно вече щеше да ги носи репатрака на някой платен паркинг и вече щяха да са с електронни глоби, които ако не платят до определен срок, започва да тече лихва върху тях!
  • 6 ГУР

    22 29 Отговор
    Като оставим останалото, типичен палячо и женчо. Който вместо мъжки да понесе глобата и да признае, че е в нарушение на закона, той занимава малоумната тик-ток аудитория със своите глупости - виж ги ония. Тях защо не ги глобите, а глобявате мен... Женска му работа.
  • 7 Механик

    29 1 Отговор
    Полицаите естествено пак са се направлили на сллепи за другите нарушения. Да не говорим, че връщат на заден ход в зоната на кръстовище, без да са подсигурили човек, който им показва.
    Но и лигльото си е виновен. На пръв поглед един мръсен номер не е кой знае какво нарушение. Но ако тоя блъсне някого и избяга, как с тоя номер ще може да бъде уточнен кой е. При положение, че е и с каска, а такива скутери сигурно са няколко хиляди в София.
    И двете страни са за наказание, според мен.

    Коментиран от #13

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гост

    16 4 Отговор
    Прав е, ама 100% е имало пред история! Сигурно се е правил па моторджия и затова са го спрели.

    Коментиран от #10

  • 10 ГУР

    11 3 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Обикновено винаги е така - има предистория, която удобно се скрива, а се показва на всеослушание крайния резултат. Този тук не е изключение, а просто потвърждение на правилото и правото да се дава гласност само на едната страна. Нека чуем какво ще кажат ченгетата.
  • 11 Ко каза

    8 6 Отговор
    Абе не се прави на луд бе.Как така на всички мотри са им мръсни номерата.
  • 12 баба яга

    12 1 Отговор
    Я да питам , какъв е критерия за мръсен номер или автомобил , мотор . Не ,че нещо , ама ей тъй , да се знае.

    Коментиран от #14

  • 13 Град Козлодуй

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Механик":

    Точно така е господине
  • 14 Калитко

    5 2 Отговор

    До коментар #12 от "баба яга":

    Да не се чете какво пише на него.
  • 15 То си личи, че номерът

    8 4 Отговор
    Не е мит с години. Това не става с едно каране, че пак водоструйка та да не може да го изчисти. Ама важното е да глобят и другите. Нане да е зле. Типичен шоп

    Коментиран от #19

  • 16 дзверо

    5 0 Отговор
    Репчат се на тези бръмчалки със скутерчетата, а пистаците не могат ги хванат!
  • 17 За протокола

    15 0 Отговор
    В този ден са гледали САМО за мръсни номера.
    По график, за неправилно паркирали коли ще гледат към края на лятото, а за неспазване на знак за еднопосочно движение - догодина!
    Не може всеки ден да се гледа за всичко, претоварват се горките и може да не доживеят до пенсия и да изгубят 20-те брутни заплати.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ТОА ДА СИ ОТГОВАРЯ ЗА НЕГОВИТЕ

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "То си личи, че номерът":

    БАКИИ И ДА НЕ ТОПИ ДРУГИТЕ ШОФЕРИ.МНОГО ОБИЧАТЕ КЪТ ВА СПРЪТ ЗА БЕЗ КОЛАН С ИЗГОРЯЛ ФАР И СТОП ГОВОРЕЩИ ПО ТЕЛЕФОНА ДА ВИ ПИШАТ САМО ФИШ ЗА 20 ЛЕВА.......