Last news in Fakti

3 Юли, 2022 20:23 5 510 4

Бекъм: Виктория съжалява за поведението си на Световното през 2006 г. (СНИМКИ)

  • дейвид бекъм-
  • виктория бекъм-
  • поведение-
  • облекло-
  • световно първенство

По онова време Виктория и две други футболни съпруги си навлякоха недоволството на британците заради предизвикателните тоалети, с които се появили

Бекъм: Виктория съжалява за поведението си на Световното през 2006 г. (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Дейвид Бекъм сподели, че съпругата му Виктория съжалява за поведението си като футболна съпруга, "което стигнало прекалено далече" по време на Световното първенство по футбол през 2006 г. в Германия, предава teenproblem.net.

Футболната звезда не смята, че е лошо футболните съпруги да бъдат представяни по време на големите футболни турнири. Но той все пак поставя под въпрос поведението им на първенството през 2006 г. По онова време Виктория беше най-известната футболна съпруга в света.

Дейвид поразсъждава над това как влияе на футболистите това, че партньорките им присъстват на големи турнири. 48-годишният спортист казва, че Вики е била една от първите, които са казали: "Какво правех аз? Какво обличах аз? Защо бих направила това", гледайки назад във времето.



Тогава Пош Спайс, жената на Ашли Коул по онова време - Черил и съпругата на Уейн Рууни - Колийн Рууни привлякоха вниманието в града Баден-Баден, когато се появиха по улиците с предизвикателни тоалети. Дамите дори бяха обвинени за лошото представяне на английския тим на турнира.

"Имаше много внимание, фокусирано върху семействата, но винаги съм вярвал, като капитан на Англия, че децата, съпругите или приятелките да са наоколо, не е лошо нещо. Но гледайки назад, цялата тази култура, имаше много внимание, и дали хората се държаха по правилния начин - не знам.", обясни той в подкаста "Overlap".

Бекъм каза още, че повече се говорило за футболните съпруги, отколкото за самия футбол.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дуньо простия

    5 0 Отговор
    Черил е голям бонбон...
  • 2 дедо

    4 3 Отговор
    Ба тез многу спаружини ба !!!!!!!!!!!!!!
  • 3 Уфффффффф

    4 2 Отговор
    Тия изкараха скелетите от гардероба. Не сте интересни.
  • 4 Добавихме ви в чата, аз пък,, другаде,,

    1 0 Отговор
    Вики, не мисли за миналото, батко ти,,остаре,,....!