Last news in Fakti

10 Юли, 2022 07:00 18 408 2

Вашият хороскоп за днес, 10.07.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Неделя е хубав ден по подразбиране

Вашият хороскоп за днес, 10.07.2022 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ден на Слънцето и на живота. Правете нещата с размах. Важно е да проявите щедрост и благородство. Време да начертаете плана си за идната седмица.

Телец

Денят не е никак лош, само че не бива да действате егоистично. Внимавайте при контакти с електричество, нали знаете за минутата невнимание.

Близнаци

Идеален момент да си изясните отношенията с околните, но не тръгвайте агресивно, опитайте първо с блага дума. Ще се чувствате доста натоварени емоционално, така че вземете мерки за разтоварване – ако не намерите хамали (шегичка), опитайте с някои прости физически упражнения.

Рак

Първата половина на деня е доста подходяща, за да реализирате плановете си. Добре ще ви въздейства музиката през този ден. Гледайте да не претоварвате краката си.

Лъв

Първата част на деня е особено благоприятна, опитайте да свършите колкото се може повече задачи. Сдържайте емоциите си, за да не утежните ситуациите.

Дева

Днес се пригответе да посрещнете музата си, защото тя лесно може да Ви напусне. Творческият подход към обикнвените неща може да се окаже изключително полезен.

Везни

Малко по-самокритични и недоволни от себе си ще сте днес, а всъщност няма защо. Погледнете нещата от друга страна ;) Никой не е по-харизматичен и мил от Вас (когато искате, де). Самокритиката не е най-добрият начин за развитие, не и за вас.

Скорпион

Не винаги външните обстоятелства са виновни за вътрешното напрежение, сигурно си давате сметка за това. Начинът, по който самият човек възприема обстоятелствата е всъщност много по-важен. Така че помислете как и защо реагирате точно по този начин. Не търсете вина, а решения.

Стрелец

Днес е най-разумно да разчитате главно на себе си, за да не Ви се провалят плановете. Бъдете сдържани в изказванията си и не приемайте за чиста монета, всичко което Ви обещават.

Козирог

Днес е Екадаши, 11-тия ден след новолунието, в който са много подходящи постите. Може да го използвате да си направите един плодов ден и дадете възможност на тялото да освободи токсините. Пък така и някои свежи идеи ще Ви осенят.

Водолей

Известен оптимизъм се заражда в душата Ви. Дали от лятото, дали от приятните преживявания. Запомнете това състояние. Независимо какво се случва в света, всичко е лично, така че е важно да знаете какво лично на Вас Ви носи удовлетворение и радост.

Риби

Неделя е хубав ден по подразбиране, освен ако не сте обещали куп неща и не сте ги забравили в последствие. Да се оправдавате, че сте се загубили, забравили или какво ли не, не е вариант, просто вземете и направете онези ужасно изостанали неща. Отхвърлете тази тежест от плещите си.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    БЛАГОДАРЯ за хороскоп инфото госпожа МАРИНОВА
  • 2 От пиацата ли сте го

    0 0 Отговор
    писали? Шегичка.