Last news in Fakti

12 Юли, 2022 17:45 1 314 1

Dior иска обезщетение от Valentino заради ревю в Рим

  • dior-
  • valentino-
  • ревю-
  • рим-
  • обезщетение

Ревюто на Velentino на 8 юли блокирало достъпа до бутика на Dior

Dior иска обезщетение от Valentino заради ревю в Рим - 1
Снимка; Shutterstock

Модната къща Dior е поискала от модната къща "Валентино" обезщетение в размер на 100 000 евро заради ревюто, провело се в петък вечерта на площад "Испания" в Рим, съобщава "РАИ Нюз", предаде БТА.

Причината за това искане е, че заради дефилето голяма част в района бе блокирана за пешеходци. Там обаче се намира бутикът на Dior, а петък вечер е подходящ момент за феновете на тази модна къща да пазаруват. Но заради ревюто на Velentino на 8 юли те не са успели да се доберат до бутика.

Според Dior модната къща Velentino е получила от властите на Рим разрешение за провеждане на ревюто на един от централните римски площади, при условие че пешеходният трафик няма да бъде блокиран, но тези гаранции, дадени от италианската модна къща, така ѝ не са били спазени.

Обезщетението, поискано от Dior, ще трябва да бъде платено до 15 дни, иначе ще се стигне до съд.

Засега други модни къщи, които имат бутици в района на площад "Испания", не са се оплакали от проблеми, свързани с ревюто на Velentino.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 надарена кака

    0 0 Отговор
    Дреме ми на коприненитепрашки! Тези 100 бона в евро са джобните кинти на модната къща "Валентино".