Last news in Fakti

24 Юли, 2022 18:53 2 070 7

Актуален хит на Рут Колева излиза в акустичен вариант (ВИДЕО)

  • рут колева-
  • хит

Видеото на акустичната версия е заснето в Националната галерия

Moving On, актуалният хит на Рут Колева излиза в акустичен вариант. Проектът на „интимната“ версия изненада меломаните веднага след зашеметяващото участие на Рут по време на A to Jazz Festival.

Видеото на акустичната версия е заснето в Националната галерия

Последната спирка на международния музикален форум бе в България, а концертът на Рут Колева бе аплодиран от над 15 000 души в публиката. Българката събра овациите и на носителите на Грами - Snarky Puppy, които определиха стейджа ѝ като „блестящ“.

Сега на ход е акустичната версия на Moving On и алюзията за интимна лятна романтика, която създава, epicenter.bg.

Видеото е заснето в Националната галерия в София-привилегия, дадена на много малко артисти. Уникалната атмосфера на мястото, музикалната тема на песента и хипнотизиращия глас на Рут впечатлиха и чуждестранните медии, които излязоха с изцяло положителни ревюта и за двата варианта на Moving On.

Оригиналната версия на Moving On излезе на музикалния пазар преди месец, разпространявана от „Орфей мюзик“, изключителен лицензиант на WARNER MUSIC INTERNATIONAL.

Текстът е на Рейчъл Роу, която пише и музиката, в тандем с Георги Линев- Kan Wakan. В акустичния вариант, към артистичния екип се присъединява и Филип Александров - Fingertone и неговото уникално пиано, а уникалния костюм на Рут във видеото е дело на Василен Милков.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПедеругКолев

    17 3 Отговор
    Коя е тази наркоманка?
  • 2 плюс минус

    9 1 Отговор
    "Видеото е заснето в Националната галерия в София - привилегия, дадена на много малко артисти."
    Във визията на клипа за кратко се видя само един кадър в среден план, в който би могла да се усети атмосферата на галерията. Може би.
    Прекаленото близки и едри планове на Рут не са подходящи.
    Осветлението - лошо.
    Операторската работа и монтажът - също.
    Грим, прическа, тоалет - също.
  • 3 Крадено

    2 4 Отговор
    Адел и Пинк как може :)
  • 4 Директно:

    5 2 Отговор
    Някоя Никоя, скучна, дебела и грозновата....
  • 5 Дидо

    2 6 Отговор
    Песента е хубава и е изпята с чувство. Браво на Рут, и да продължава да ни радва с музиката която прави.
  • 6 Не харесвам

    7 1 Отговор
    и не одобрявам български изпълнител да се упражнява на английски език. Да, на английски се пее много по-лесно... Освен това аранжиментът е неподходящ за гласа на изпълнителката и тя трудно се придържа към него. Слаба микрофонна техника от страна на изпълнителката, гласът и те удря като стена и прави изпълнението на места досадно и натрапчиво. Изпълнителката има гласови данни, но се иска много труд да ошлайфа гласа и да работи с подходящи български творци като аранжиментът е много важен при нея. Българският език трябва да е водещ. Що се касае до тоалетите за видеоклиповете се иска добра информираност в модните среди.
  • 7 хмм

    4 1 Отговор
    Теме Рут Колева никога не е можела да пее.