Last news in Fakti

27 Юли, 2022 22:32 3 815 9

10 съвета за перфектната връзка за една нощ

  • за една нощ-
  • връзка

10 прости правила, благодарение на които вашето приключение ще бъде незабравимо

10 съвета за перфектната връзка за една нощ - 1
Снимкa: Shutterstock

Връзката за една нощ, без обвързване, помага на необвързаните да поддържат интимния си живот, дори когато в момента нямат постоянен партньор. За да я направите обаче приятна, трябва малко да се постараете. Предлагаме ви 10 прости правила, благодарение на които вашето приключение ще бъде незабравимо.

Подготовка

Преди да излезете от дома си, поставете го в ред. Малко вероятно е вашият любовник да се зарадва, ако стъпи в кутия за суши или се спъне в неща, търкалящи се на пода. Не е необходимо да правите пълно почистване, достатъчно е само да премахнете всичко ненужно от погледа. Не забравяйте да подготвите и тялото си – едва ли ще имате време да вземете душ, ако страстите са се разгорещили. Нанесете лосион за тяло, измийте ноктите и зъбите си, облечете хубаво бельо, сложете лек грим и отидете да спечелите вниманието на красив мъж!

Подходяща атмосфера

Можете да отделите малко време и да създадете подходящата атмосфера. Очарователният непознат със сигурност ще хареса свещи, релаксираща музика, чаша добро вино, приятен аромат. Можете да му покажете и своите играчки за възрастни, ако имате такива. Мъжът може да поиска да експериментира с поне една от тях.

Избор на партньор

Това е основният етап, от който зависи всичко. Опитайте се да изберете мъж, който не е в настроение за сериозна връзка. Не би трябвало да има проблеми с това. Приятен мъж, който търси връзка за една нощ, е правилният човек. Това е лесно да се намери в клуб, в сайтове за запознанства, в кафене, бар или ресторант.

Самоувереност

Да си скромна, за да спечелиш мъж за една нощ, не е добра идея. Вместо това трябва да покажете, че знаете какво искате, но не прекалявайте - самоувереността е отблъскваща. Ако нищо не се получи, не се разстройвайте. Бъдете спокойни, забавни и секси – със сигурност ще се намери ловец на такова съкровище.

Търпение

Чаровен непознат е на хоризонта и всичко върви по план. Но не бързайте да се търкулнете в леглото с него. Разговаряйте и флиртувайте. Бързането ще създаде ненужно напрежение и подозрение, особено у човек, който не е преживявал подобно поведение. Бъдете неговия трофей и потиснете ловеца в себе си - нека тази роля остане за вашия избраник.

Прелюдия

Въпреки факта, че мъжът е традиционно по-активен в леглото от жената, можете да поемете инициативата в свои ръце и да удължите любовната игра, ако имате нужда от повече време, за да се възбудите. Обикновено мъжете са готови бързо да преминат към същината, но бъдете упорити. В крайна сметка връзката за една нощ трябва да се хареса и на двамата.

Откритост

Никой не може да чете мисли, така че ако решите да си легнете с непознат човек, опитайте се да бъдете възможно най-откровени и да изразите ясно желанията си. След нощта едва ли ще го видите - няма смисъл да сте срамежливи и да криете предпочитанията си. Между другото, една такава връзка е чудесна възможност да реализирате тайни фантазии и да опитате нови техники.

Контрацепция

След нощ с непознат много жени се заразяват с опасни инфекции, така че е невъзможно да започнете контакт без да вземете предпазни мерки. Що се отнася до френската любов, тя също не трябва да се извършва без защита. Пригответе всичко предварително, не пестете от качествени продукти. По-добре е да похарчите повече пари, отколкото по-късно да съжалявате за последствията.

Сбогом

Да изчезнеш, без да кажеш дума, е най-малкото неучтиво. Ако сте заспали заедно на негов терен, но не искате да се натъкнете на него сутринта, може да му оставите бележка. И се опитайте да не забравите нещата си, в противен случай ще трябва да го потърсите и да направите втора среща, която едва ли ще искате. Ако сте отседнали у вас, предложете кафе и попитайте мъжа дали знае как да се прибере. Уверете се, че е взел всичките си неща. Красивото сбогуване ще остави приятно впечатление и у двамата.

Втори опит

Винаги има шанс за продължение на историята. Можете да продължите към втория рунд на играта и да се забавлявате и на сутринта, както и да прекарате следващия ден заедно. Но само по взаимно желание. Кой знае, понякога се случва така, че от връзки за една нощ излизат най-дълготрайните познанства!

Автор: Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Лилия К.

    2 3 Отговор
    Обичам да ви пея драги ми господа.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 уайтнoйз

    3 2 Отговор
    в подготовката треа да се включи и поне 4-5 водки.. иначе никъв стимул за хамалски подвизи
  • 8 Шаран БГ

    4 0 Отговор
    И в курвърлъка има тънкости........Де да ги знаех, като бях млад ?!
  • 9 съветника

    0 0 Отговор
    Те тия, толкоз съвети, докато ги спазиш и ще съмне.