Last news in Fakti

29 Август, 2022 12:58 1 226 2

Тейлър Суифт изненада феновете си с новината за нов албум на MTV VMA

  • тейлър суифт-
  • нов албум-
  • рекорд-
  • нова музика-
  • награда

Новата компилация ще носи името "Midnights" и ще излезе през октомври

Поп звездата Тейлър Суифт спечели отличието “Видео на годината” на церемонията по връчването на видео музикалните награди на MTV за 2022 г. за 10-минутния си видеоклип към песента "All Too Well: The Short Film". Суифт е създател на сценария, както и режисьор на 15-минутния късометражен филм към новата версия на песента.

Тя използва благодарствената си реч да разкрие, че десетият ѝ студиен албум – Midnights ще излезе на 21 октомври. В полунощ официалният уебсайт на 32-годишната певица се срина, а в социалните мрежи Суифт сподели заглавието и обложката на новата колекция от 13 песни, описвайки я като "историите на 13 безсънни нощи, разпръснати из целия ми живот".

"Това е колекция от музика, написана посред нощ, пътуване през кошмари и сладки сънища", сподели Тейлър. "Пътищата, по които вървим, и демоните, с които се сблъскваме. За всички нас, които сме били на път да направим съдбовна грешка, докато седим будни в любов и страх, смут и сълзи. Но сме решили да продължим напред и да търсим - с надеждата, че може би, когато часовникът удари 12... ще срещнем себе си."

"Midnights" е първият албум на Тейлър Суифт с нови песни от почти две години насам. Тя обаче не стоя без работа през това време, а презаписваше старите си албуми, които са собственост на Скутър Браун - стария продуцент на звездата. Сега Тейлър презаписва всички свои албуми, издадени под неговата продуцентска компания, за да придобие отново правата върху тях.

Тейлър Суифт изненада феновете си с новината за нов албум на MTV VMA

Предстои да видим дали тя ще продължи да се отдалечава от кънтри музиката, която първоначално я направи звезда и от поп звученето в началото на 20-те ѝ години. Последните ѝ две студийни заглавия, издадени през 2020 - Folklore и Evermore, дадоха началото на преминаването ѝ към фолклорната и алтернативната музика. Миналата година изпълнителката счупи рекорд, поставен между 1965 и 1966 г. от The Beatles. Fearless (Taylor's Version), Folklore и Evermore достигнаха #1 във Великобритания в рамките на 259 дни, подобрявайки рекорда от 364 дни на легендарната британска група.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жалкият

    2 0 Отговор
    Като млада, харесвах такива песни, може би до скоро., докато. влезнах в старческата възраст... вече не ме впечатляват...!
  • 2 само

    2 0 Отговор
    Не разбрах, тя или Кайли Дженър е с "по-екологичен" частен самолет и какво "мисли" Гретата по въпроса. Също така какви са тия реклами на "храни" с насекоми?