Last news in Fakti

1 Септември, 2022 14:18 2 710 8

20-годишен американец е в кома, след като е ужилен 20 000 пъти от пчели-убийци

  • американец-
  • пчели-убийци-
  • кома-
  • ужилен

Тези насекоми, наричани също африканизирани пчели, са известни с голямата си агресивност

20-годишен американец е в кома, след като е ужилен 20 000 пъти от пчели-убийци - 1
Снимка: Shutterstock

Мъж на 20 години е в кома, след като е ужилен 20 000 пъти от пчели-убийци в САЩ, съобщи АФП, предаде БТА.

За него се грижат в медицинския център към университета на Синсинати.

"Бори се за живота си", пише майка му на страница за набиране на средства, с които да бъде платено лечението му.

В понеделник сутринта Остин Белами кастрел лимоново дърво и без да знае, отрязал гнездо на пчели-убийци. Тези насекоми, наричани също африканизирани пчели, са известни с голямата си агресивност.

Баба му и чичо му са били свидетели на инцидента, но не са успели да се намесят, защото и те са били нападнати от пчелите.

Остин Белами е ужилен повече от 20 000 пъти и е погълнал около 30 пчели. Медици са го почиствали от тях до неделя сутринта.

Лекарите мислят, че Остин ще се възстанови напълно.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Всички хубави работи

    8 3 Отговор
    Са създадени в Америка! Потомците на каторжниците имат бързо работещ ум, способен да унищожи всичко! Знаете ли че ацетиленовата резачка е създадена от американец! Искал да отваря сейфове с нея!

    Коментиран от #2

  • 2 дааа

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Всички хубави работи":

    а горелка ще те отворя от долу до горе
  • 3 Корги

    3 4 Отговор
    С горелката пукат като пуканки в микровълнова. И коресилин много обичат да пият. Само на пчели, оси и стършели стават, хаха!
  • 4 пчелар

    25 0 Отговор
    Не е ясно кой е бройл до 20 000, но това което е сигурно и научно доказано е, че човешки организъм не може да издържи пчелна отрова на повече от 300 пчели. Така, че тук написаното въобще не е вярно. Да не говорим, че в едно пчелно семействоима определен брой пчели които охраняват и не всички жилят. Освен това семейство от 20 000 пчели не може да засели лимоново дърво, тъй като дървото е твърде малко.... само противоречия.... голем смех
  • 5 Корги

    12 2 Отговор
    Тези пчели са някаква разновидност на пчелните роми, на циганите сред пчелите. Агресивни и безполезни, проспериращи на гърба на другия.
  • 6 ама че работа

    2 0 Отговор
    брейй
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝

    1 1 Отговор
    .....всичко което живее в„ гето” е опасно като го раздразниш☝КОЙТО е алергичен към ужилване ОТ🐝МОЖЕ да умре за минути!!!!