Last news in Fakti

13 Септември, 2022 12:15 1 018 2

Шерил Лий Ралф изправи на крака публиката на наградите „Еми“

  • шарил лий ралф-
  • награда еми-
  • на крака-
  • поддържаща роля-
  • комедиен сериал

Тя получи награда за най-добра поддържаща актриса в комедиен сериал

Шерил Лий Ралф изправи на крака публиката на наградите „Еми“ - 1
Снимка: БГНЕС

Шерил Лий Ралф изправи публиката на наградите "Еми" на крака, като прие наградата за най-добра поддържаща актриса в комедиен сериал за "Начално училище Абот" с кратка, но възторжена песен, предаде Асошиейтед прес и БТА.

"Аз съм застрашен вид, но не пея жертвена песен. Аз съм жена, аз съм артист и знам къде е мястото на моя глас", изпя тя. След това Ралф насърчи всеки, който се съмнява в мечтата си: "Излязох тук, за да ви кажа, че ето така изглежда да вярваш".

Публиката, сред която бяха много от най-големите телевизионни звезди, се изправи на крака, за да аплодира Ралф.

Брет Голдщайн от "Тед Ласо" спечели наградата за поддържащ актьор в комедиен сериал, а Матю Макфейдън от "Наследници" и Джулия Гарнър от "Озарк" спечелиха отличията за поддържащи актьори в драматични сериали. Аманда Сейфрид спечели наградата за най-добра актриса в минисериал за участието си в "Отпадането".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор
    БРАВО
  • 2 въпросче

    3 1 Отговор
    Откога жените и актрисите станаха застрашен вид?